Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

dolb 01-05-07 12:18

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

pai cine a zis ca va sti actuala sau viitoare de planurile mele ? :D:D:D

Acer 01-05-07 12:43

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 879023)
:D desi am uitat-o , desi nu o mai iubesc si intentionez sa imi refac viata alaturi de alta, sa stii ca eu chiar o sa o astept si oricand va vrea sa fim impreuna, voi lasa TOT pt ea ;) este unica fata

Nici chiar toata viatza :) sincer nu mi-a trecut pan cap ceva legat de nevasta ma consider putzin cam tanar si la ea pe mine ma streseaza ca e si prima mea iubire si eu am realizat asta abea cand ne-am despartit ceea ce face situatzia mai nasoala .

Acer 01-05-07 12:55

I-am promis ca daca ia sala miercuri ma duc cu ea in poligon si ii cumpar si un cadou sa bucurat super mult iar cu faza sa nu ramanem amici pentru ea o fac pentru ca daca ramanem amici ea nu o poata niciodata sa iasa cu un baiat si poate daca nu vorbesc cu ea asa des nu o sa mai fiu cu o fata sa ma gandesc la alta

Acer 01-05-07 13:13

Uite acum am vorbit cu ea la telefon super fericita si toate pana sa zic eu ceva de un cuplu care sau impacat si numa la sunetu cuvantului impacare a inceput sa dea inapoi si sa intristat si a zis ca nu are chef sa se enerveze

dolb 01-05-07 16:07

ramaneti amici ;) dar incearca sa nu o lasi sa profite de bunatatea ta prea mult :D adica hai .. o tura in poligon, o iesire zic.. dar de aici pana la cadouri ( si ma refer la alea scumpe ) e cale lunga si nu cred k ai vrea sa ii cumperi cadou si sa nu o ai! eu i-am cumparat pe 13 un urs imens de 1 mil iar pe 16 s-a despartit de mine.. ca si cum as fi platit-o sa ma paraseasca :( incearca sa ii darui trandafiri si afectiune, in locul bijuteriilor si cadourilor scumpe ( care mai mult o strica ! )

Spark 01-05-07 16:26

same shit ... dupa ce i-am luat o bratzara ... la 2 saptamani .. over .. :)))

dolb 01-05-07 16:29

la mine cum am facut prima luna i-am cumparat un inel frumos.. si murea de bucurie a fost f fericita si tot tinea sa imi multumeasca prin gesturi si comportament.. si o perioada o simteam ca ma iubeste f mult :( dar din pacate asa e cand isi baga altele coada :(

Acer 01-05-07 16:34

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 879373)
la mine cum am facut prima luna i-am cumparat un inel frumos.. si murea de bucurie a fost f fericita si tot tinea sa imi multumeasca prin gesturi si comportament.. si o perioada o simteam ca ma iubeste f mult :( dar din pacate asa e cand isi baga altele coada :(

Mie nu imi accepta cadourile decat dupa multe rugaminti si mereu ma stresa sa nu mai imi cheltui bani

dolb 01-05-07 16:45

same as me ;)

Acer 01-05-07 16:47

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 879395)
same as me ;)

Daca erai din buc te chemam la o bere si mergeam dupa sa aruncam cu oua in geamurile fostelor :).
Oricum incep sa ma scarbesc de ea incet incet daia si vreau sa incerc ori sa ma impac cu ea ori sa ii zic ca nu putem ramane amici.
Apoi sunt si eu mai pe topic

dolb 01-05-07 16:55

:lol: eu ce drq sa zic ca am gasit 20 de pretendente si niciuna nu e pe placul meu! sper sa am noroc la urmatoarele 3 :D mi-au mai ramas 3 sanse !:lol: daca niciuna nu-i buna sau nu se lipeste ma las de agatat :(

dexter_20 01-05-07 16:59

daca pun o poza cu halul in care m-am vopsit ...ziceti k am sa fiu celibatar pe viata! Chestia e ca nici la mine ne se lipea niciuna. Poate ca nu era timpul sa se lipeasca. Dar fiecarui ii vine vremea...

dolb 01-05-07 17:04

eu cand am gasit-o pe fosta nu eram deloc multumit de ea.. ma cuplasem cu gandu.. ah o tin si eu un pic pana gasesc pe alta.. iar in a 4-a zi am zis! gata e tot ce vreau de la o fata .. si i-am multumit lui Dumnezeu, eram f f f fericit, renuntasem la facultate numai ca sa stau non stop cu ea , dormeam impreuna, era vis! :( dar m-am trezit la realitate .. sper ca in viitor sa fim din nou impreuna pt ca suntem sortiti si ne meritam unul pe celalalt :(

dexter_20 01-05-07 17:30

ahhh! si eu stateam mai mult prin onesti k sa stau mai mult cu una. si am facut 1 an si noi inca eram impreuna...si dupa ce au mai trecut 2 luni si-a gasit un chelner si acum sta cu ala. mare scofala! acum vin din ce in ce mai rar acasa pt k am observat k brasovul nu it da voie sa te plictisesti!

Acer 01-05-07 17:31

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 879414)
eu cand am gasit-o pe fosta nu eram deloc multumit de ea.. ma cuplasem cu gandu.. ah o tin si eu un pic pana gasesc pe alta.. iar in a 4-a zi am zis! gata e tot ce vreau de la o fata .. si i-am multumit lui Dumnezeu, eram f f f fericit, renuntasem la facultate numai ca sa stau non stop cu ea , dormeam impreuna, era vis! :( dar m-am trezit la realitate .. sper ca in viitor sa fim din nou impreuna pt ca suntem sortiti si ne meritam unul pe celalalt :(

Nu cred ca e mentalitatea cea mai buna sa o dai dracu. Iar in legatura cu agatzatu etc nu are nici un farmec nush oi fi eu mai prost insa am incercat cu alte fete si momentan inafara de sex nimic nu e placut

dolb 01-05-07 17:35

cum adica in afara de sex nik nu e placut?! man pai normal ca nu sta fata cu tine :( .. tu nu ai simtit pana acum ce inseamana sa fi apreciat, iubit? sa aiba grija de tine, sa te astepte doar intr-un halat cu masa facuta , sa faceti baie sau dush impreuna, sa o masezi sau sa te maseze, practic sa va iubiti ! sexul nu este totul :( as renunta la orice partida si din trecut si din viitor numai ca sa o am din nou :(

Acer 01-05-07 17:36

Cre ca de fapt e si mai mult o obsesie ca nu o pot avea nush ce draq se intampla pt ca mare dorintza sa fiu iar cu ea nu am asa adika tare mie ca e bine zis ca ciorba reancalzita e naspa

Acer 01-05-07 17:37

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 879459)
cum adica in afara de sex nik nu e placut?! man pai normal ca nu sta fata cu tine :( .. tu nu ai simtit pana acum ce inseamana sa fi apreciat, iubit? sa aiba grija de tine, sa te astepte doar intr-un halat cu masa facuta , sa faceti baie sau dush impreuna, sa o masezi sau sa te maseze, practic sa va iubiti ! sexul nu este totul :( as renunta la orice partida si din trecut si din viitor numai ca sa o am din nou :(

Ma refeream cu alte fete cu care m-am combinat de la ea incoace numa sexu era placut cu ele

dolb 01-05-07 17:39

aaah.. pai nu ai gasit fata potrivita ! ;)
si. nush in legatura cu "ciorba" .. tie ce iti zice inima? vrea sa fi cu ea sau nu ? :D

Acer 01-05-07 17:43

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 879467)
aaah.. pai nu ai gasit fata potrivita ! ;)
si. nush in legatura cu "ciorba" .. tie ce iti zice inima? vrea sa fi cu ea sau nu ? :D

Pai vreau sa fiu cu ea dar vreau sa fiu cu ea cum eram inainte acum mie si putin frica de cum o sa fie si daca ne-am impaca vad eu si nu ma mai intalnesc joi cu ea ma intalnesc maine i-am vb mai in sictir azi pentru ca sunt sictirit si ramane de vazut

dexter_20 01-05-07 17:45

si unde e problema?esti la varsta la care vrei sa te insori sau....fuck & leave?

Acer 01-05-07 17:48

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 879481)
si unde e problema?esti la varsta la care vrei sa te insori sau....fuck & leave?

Da ai dreptate da eu injuram de nu aveam aere cand trebuia sa ma intalnesc cu ele si dupa sex nu stiam cum sa fac sa le vad ca pleaca mai rpd acasa

dolb 01-05-07 17:58

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 879473)
Pai vreau sa fiu cu ea dar vreau sa fiu cu ea cum eram inainte acum mie si putin frica de cum o sa fie si daca ne-am impaca vad eu si nu ma mai intalnesc joi cu ea ma intalnesc maine i-am vb mai in sictir azi pentru ca sunt sictirit si ramane de vazut

incearca sa o pupi in fund .. dar nu prea rau ( ca i se urca ) .. insa .. sa nu fi nici prea "hai sictir" cu ea ;) daca o vrei , trateaz-o cu RESPECT ! .. sfatul meu este sa incerci sa te impaci cu ea ;) vezi dak merge :D

dolb 01-05-07 17:59

ah.. si inca ceva! daca joi face figuri la sarut sau nu vrea sa fiti impreuna , incearca si cealalta chestie! spune-i ca nu mai vreti sa fiti nimic, trateaz-o cu indiferenta totala si vezi daca merge ( uneori merge treaba cu indiferenta, ca dupa o saptamana vine la tine si iti zice ca ea nu poate fara tine ;) )

Acer 01-05-07 18:04

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 879513)
ah.. si inca ceva! daca joi face figuri la sarut sau nu vrea sa fiti impreuna , incearca si cealalta chestie! spune-i ca nu mai vreti sa fiti nimic, trateaz-o cu indiferenta totala si vezi daca merge ( uneori merge treaba cu indiferenta, ca dupa o saptamana vine la tine si iti zice ca ea nu poate fara tine ;) )

Pai asta o sa si fac iar dc nu merge indiferentza macar nu mai aud de ea si asta a fost

dexter_20 01-05-07 18:19

eu in locu tau as fi deja la agatzat si mi-as vedea de viata in continuare! a fost frumos,o sa iti amintesti si gata.sunt oameni care se destart dupa 20 de ani de casnicie! si noi....dupa cateva luni deja o dam in diverse....

Acer 01-05-07 18:22

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 879542)
eu in locu tau as fi deja la agatzat si mi-as vedea de viata in continuare! a fost frumos,o sa iti amintesti si gata.sunt oameni care se destart dupa 20 de ani de casnicie! si noi....dupa cateva luni deja o dam in diverse....

Da dar aia dupa 20 de ani de casnicie nu isi mai suporta nevestele e o diferentza imensa. Eu totzi barbatzi casatoritzi ii stiu deprimatzi si scarbitzi ma refer la cei care au peste 10 ani cu acceas persoana

dexter_20 01-05-07 18:50

nu trebe sa fii chiar asa pesimist!

Acer 03-05-07 09:28

Ieri cand a dat examenu auto a fost atat de inteligenta incat a uitat sa isi plateasca taxa si nu a putut sa dea. Si nu am incercat nimic pentru ca era prea trista, azi ma intalnesc cu ea si incerc faza cu sarutu sa imi tzineti pumni :)

dolb 03-05-07 09:29

o cascata! incep sa cunosc fata :lol:

Acer 03-05-07 09:31

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 881892)
o cascata! incep sa cunosc fata :lol:

Chiar ca si dupa tot mie mi-a plans juma de ora in telefon.....
Azi la 12 ma intalnesc cu ea sa sperem ca nu comenteaza pentru ca daca o face ii bag faza ca nu putem ramane amici :).
Mai nou ii place unei fete din grupu meu de prieteni de mine care arata super, dar toma pentru ca mie amica mie frica sa nu o fac sa sufere din cauza crizatei de fosta

Acer 03-05-07 09:41

Am inceput sa gandesc ca o femeie sa mor ma distrus asta. De unde inainte cand mi se oferea ocazia ma gandeam doar cum sa profit de ea acum dau inapoi cu scuze de *** :((

dolb 03-05-07 10:32

stiu si eu am trecut ;) dar nu mai au sanse sa imi faca asa :D anyway... daca azi nu vrea sa fiti iubiti, spune-i k nu vrei nici amici.. cupleaza-te cu aia si apoi vezi reactia fostei! ( si poate ai o sansa mica sa te implore sa va impacati :D )

Sasha_z 03-05-07 10:52

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 881968)
stiu si eu am trecut ;) dar nu mai au sanse sa imi faca asa :D anyway... daca azi nu vrea sa fiti iubiti, spune-i k nu vrei nici amici.. cupleaza-te cu aia si apoi vezi reactia fostei! ( si poate ai o sansa mica sa te implore sa va impacati :D )

cum ti`am mai explicat nu mai fi asa de sigur pe u !!! fiecare nas isi are nasu`...asa k u oricand poti sa dai peste o femeie kre sa te joace pe degete si u habar sa nu ai...nu mai subestimati femeile k nu e kiar asa cum credeti voi ;)

dolb 03-05-07 11:18

cum ti-am mai zis.. sunt f sigur ;) am inceput sa le cunosc :D sunt un bun psiholog :D

Sasha_z 03-05-07 11:21

asa crezi u ...la 20 de ani crezi k le stii pe toate...nu vreau sa ma apuc sa`ti demonstrez k nu`i asa....whatever...faci cum vrei...

dolb 03-05-07 11:26

nu am zis k le stiu pe toate! dar in materie de femei..trust me.. am trecut prin relatii f naspa si am invatat din fiecare ;) si m-am dezvoltat mental , stiu ce femeie imi doresc si stiu sa cataloghez fiecare persoana cu care schimb 2 vorbe la o cafea ;) :D

bluey 03-05-07 11:27

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 881990)
cum ti`am mai explicat nu mai fi asa de sigur pe u !!! fiecare nas isi are nasu`...asa k u oricand poti sa dai peste o femeie kre sa te joace pe degete si u habar sa nu ai...nu mai subestimati femeile k nu e kiar asa cum credeti voi ;)

Vom fi aici cand vei suferi sa-ti reamintim ce ai spus :P

Sasha_z 03-05-07 11:28

:blahblah::blahblah:....cun barbati kre au trecut de 14765914 de ori mai mult de kt prin ce ai trecut u ...si au halit a XXX oara....de ce ??? nu pt k nu cun femei si ca nush` ce...pt k au crezut k e altfel...asa k n`are rost sa vb mai multe ;)

dolb 03-05-07 11:41

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 882048)
:blahblah::blahblah:....cun barbati kre au trecut de 14765914 de ori mai mult de kt prin ce ai trecut u ...si au halit a XXX oara....de ce ??? nu pt k nu cun femei si ca nush` ce...pt k au crezut k e altfel...asa k n`are rost sa vb mai multe ;)

pentru ca's fraieri ! pentru ca gandesc cu "LULA" ;) d'aia .. eu gandesc cu inima, cu creierul ;) iar apoi cantaresc cum se comporta, ce vrea, ce face TOT ! trust me.. imi dau seama de femei care ma vor doar pt ceea ce am, sau doar pt ceea ce sunt :D

All times are GMT +2. The time now is 10:18.

- Copyright 2026 4Tuning