Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

cristi_407 02-04-08 18:13

Re: accidente in bacau

Care Cristi?

SFW 02-04-08 18:32

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1461529)
Care Cristi?

Cristi .............

Cristy_mat 02-04-08 21:14

euuuu...da mariuse ai vazut bine, se rezolva sapt asta

Fram 03-04-08 09:01

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1461913)
euuuu...da mariuse ai vazut bine, se rezolva sapt asta

opera de la bucuresti a ? :D:D

sageata 03-04-08 11:07

Quote:

Originally Posted by Fram (Post 1462713)
opera de la bucuresti a ? :D:D

de ce am impresia ca Bacaul asta e prea mic? nu poti sa tragi un "vant" ca te arata toti cu degetul.:lol::lol::lol::lol::lol: oricum, cristi, frumoasa lucratura.:lol::lol::lol: nu e gata?

Fram 03-04-08 11:16

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1462938)
de ce am impresia ca Bacaul asta e prea mic? nu poti sa tragi un "vant" ca te arata toti cu degetul.:lol::lol::lol::lol::lol: oricum, cristi, frumoasa lucratura.:lol::lol::lol: nu e gata?

o fost cam puternic vantul.. au auzit multi :D:D

Gabuzu 03-04-08 12:07

:D iar revin cu accidentele de pe Venus :)) azi joi la ora 12.00 o mica tamponare intre un Logan MCV de la Romtelecom si un Mercedes M (nr de it) .. nu stiu daca a fost ceva grav dar a venit o ambulantza si 2 masini de politie :) mercedesul fiind lovit in fatza arata totusi urat :|

p.s : la urmatorul accident am sa las si niste poze :D

Cristy_mat 03-04-08 17:03

pe la sf sapt viitoare e gata sageata ca m-am suparat si o vopsesc toata, pun diferenta si oo varuiesc toata, de aceea mai dureaza.Si as prefera sa nu deschidem un subiect despre ce s-a intamplat la buc, nu am zis nici eu nici alex nimica, va rog frumos sa nu se deschida nici un subiect pe aceasta tema

===================================
usor domnu' cristi, nu te aprinde prea tare, ca faci riduri :)
si daca s-ar putea sa nu ne atacam unii pe altii ar fi tare bine :)

MON-u 04-04-08 21:26

stropeala mare....stropeala!! ce aveti stati calmi ca sunteti in post domnilor...

Bmw_Rulllzzz 04-04-08 22:18

eu doar am intrebat cristi pt ca vazusem masina cu usa infundata. asta in cazul in care te luai de mine.

Cristy_mat 06-04-08 11:07

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1466365)
eu doar am intrebat cristi pt ca vazusem masina cu usa infundata. asta in cazul in care te luai de mine.

:lol:nu marius nu ma luam de tine, si nu ma luam de nimeni, pur si simplu nu vreau sa ''da cum a fost, de ce, cum , unde, etc etc''intelegi tu

Fram 06-04-08 11:17

Cristi nu te inerva.. nu are rost.. ti ai gasit jante de audi ?

Bmw_Rulllzzz 06-04-08 13:36

ok cristi am inteles. nu vrei sa fie postat pe forum ce si cum a fost. dar de aflat daca e in particular, tot se poate afla :)

frot2002 07-04-08 08:02

2 Attachment(s)
lasati mai omul in pace!!

Ia aici accidentul cu pompierul de duminica din serbanesti.

dan_spd 07-04-08 16:26

Aoleu...neatentzia asta..in special viteza..unde duc:!:

resa 07-04-08 20:45

1 Attachment(s)
ink un accident de la sascut de sambata seara...era altcineva la volan propretarul fiind in dreapta ambii bauti iar soferul avea peste 0.8.

Cristy_mat 07-04-08 20:46

a new tacher hai arrived in town!!!=)))))))))

aleks 08-04-08 14:49

a new .. what?

Boasa 08-04-08 19:14

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1471873)
a new tacher hai arrived in town!!!=)))))))))

tacher? :lol: tishar? teacher? taher? :lol: :lol:

frot2002 09-04-08 09:18

Quote:

Originally Posted by frot2002 (Post 1470340)
lasati mai omul in pace!!

Ia aici accidentul cu pompierul de duminica din serbanesti.

sotia conducea, el era in dreapta si din pacate a murit a doua zi la spital. :sad:

Cristy_mat 09-04-08 16:22

teacher:)))))))

boboeld 09-04-08 22:48

Quote:

Originally Posted by resa (Post 1471870)
ink un accident de la sascut de sambata seara...era altcineva la volan propretarul fiind in dreapta ambii bauti iar soferul avea peste 0.8.

de ce iti place sa vorbesti aiurea ca soferul avea nush cat alcoolemie?nu mai baga lumea in eroare si daca tot postezi poze cu comentarii atasate spune adevarul.soferul avea alcoolemie 0 si daca vrei iti arat actele doveditoare.asta in primul rand. in al doilea rand carutasi aia de politisti de la sascut l-au pus sa sufle in fiole lucru interzis prin lege(nu detineau etilotest),iar analizele la sange au iesit cu alcoolemie 0,00. in al treilea rand accidentul s-a petrecut datorita noroiului de pe cauciuc si de pe marginea carosabilului....important este ca nimeni nu a patit nimic. si pe viitor nu mai vb aiurea daca nu cunosti situatia cum trebuie...crede-ma ca eu eram in spatele lor si cred ca stiu mai bn ce a fost acolo

Fram 10-04-08 10:27

Quote:

Originally Posted by boboeld (Post 1476062)
de ce iti place sa vorbesti aiurea ca soferul avea nush cat alcoolemie?nu mai baga lumea in eroare si daca tot postezi poze cu comentarii atasate spune adevarul.soferul avea alcoolemie 0 si daca vrei iti arat actele doveditoare.asta in primul rand. in al doilea rand carutasi aia de politisti de la sascut l-au pus sa sufle in fiole lucru interzis prin lege(nu detineau etilotest),iar analizele la sange au iesit cu alcoolemie 0,00. in al treilea rand accidentul s-a petrecut datorita noroiului de pe cauciuc si de pe marginea carosabilului....important este ca nimeni nu a patit nimic. si pe viitor nu mai vb aiurea daca nu cunosti situatia cum trebuie...crede-ma ca eu eram in spatele lor si cred ca stiu mai bn ce a fost acolo

era cumva cineva cunoscut ? stii la cine ma refer

boboeld 10-04-08 19:12

Quote:

Originally Posted by Fram (Post 1476778)
era cumva cineva cunoscut ? stii la cine ma refer

da fram era cine crezi u....se mai intampla si la case mai mari

Fram 10-04-08 19:34

Quote:

Originally Posted by boboeld (Post 1477755)
da fram era cine crezi u....se mai intampla si la case mai mari

de parca nu i as fi zis...

aleks 11-04-08 09:59

la subiect baieti, la subiect, ca pt discutii din astea avem mess :)
nu-mi ziceti ca nu va aveti adresele unul altuia...

lascarica 13-04-08 04:06

Quote:

Nu-i corect sa sari asa la gatul omului...a zis...e parerea lui...poate si a altora...pe mine m-a lovit unul cu 1.87 la mie pe etilotest si pana iar la iml a ajuns.....binenteles cu probe de 0.0%...orice se rezolva,...IN MOD special daca cel in cauza e vreun om influent in zona,...deci lasa te rog gargara pentru copii de 16ani care habar n-au pe ce lume traiesc...lasa-ne cu legea...aia e o poveste pentru prostii care trebuie sa plece capul jos...aia care se duc zilnic la munca lucrand pe cateva sute de euro LUNAR,au zeci de rate si viseaza la un cotet de 30MP in vreun bloc de garsoniere....nu pentru "baietii destepti" carora le sunt "cedate" periodic drepturi de retrocedare de catre mostenitori morti in afara granitelor de ZECI de ani...si binenteles ca pentru cei de genul ala,nu exista nici piedica data de lipsa depunerii notificarii pana-n 2002...reglementarea aia(ILEGALA daca luam in consid dreptul fundamental la proprietate ce NU are cum sa EXPIRE !) este litera de lege doar pentru amaratii ce n-au unde sta,n-au din ce da spaga si au de revendicat vreo darapanatura fara valoare(=lipsa potential de spaga serioasa)...ca la doua hectare intravilan sau la vreo cladire cu 10 apartamente or hotel pe malul vreunui lac sau vreo fabrica,se rezolva retroactiv.....

Nota : Afirmatiile si exemplele date de mine,nu au ca adresa persoana in cauza,eu necunoscand situatia exacta...doar am incercat sa justific o parere ca cea a userului pe care l-ai "certat"

katanyo 13-04-08 17:40

2 Attachment(s)
12.04.2008 Ora 19:45....Bulevardul unirii(SERBANESTI):D

sageata 14-04-08 08:33

Quote:

Originally Posted by katanyo (Post 1482333)
12.04.2008 Ora 19:45....Bulevardul unirii(SERBANESTI):D

kata, am si eu o lista cu masinile pe care sa le scoti din circulatie ca vad ca ala are dauna, nu gluma. tu scapi usor.:lol::lol::lol::lol:

geani29 14-04-08 15:26

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1478841)
la subiect baieti, la subiect, ca pt discutii din astea avem mess :)
nu-mi ziceti ca nu va aveti adresele unul altuia...

Nu chiar la toţi:lol:

katanyo 14-04-08 19:43

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1483207)
kata, am si eu o lista cu masinile pe care sa le scoti din circulatie ca vad ca ala are dauna, nu gluma. tu scapi usor.:lol::lol::lol::lol:

Da CRYSTY dar nu se stie ce va iesi din asta ...ca e cam naspa pt ala ..:D....io'am dat asigurarea dar...egeaba;))))

Al3xxx 14-04-08 20:07

Quote:

Originally Posted by katanyo (Post 1484380)
Da CRYSTY dar nu se stie ce va iesi din asta ...ca e cam naspa pt ala ..:D....io'am dat asigurarea dar...egeaba;))))

explica putin ca eu tot nu am inteles cum s-a intamplat ,ca a ta e doar in spate si la ala pe ambele parti

katanyo 14-04-08 22:13

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1484418)
explica putin ca eu tot nu am inteles cum s-a intamplat ,ca a ta e doar in spate si la ala pe ambele parti

M'a lovit in spate,dupa care a ricosat intr'un stalp de lumina si s'a oprit in gardul de beton a barului "Gat Taiat" din serbanesti.......tie ti se pare ca la cum arata masina avea doar 50KM la ora ??? sincer io nu cred si + de asta nu e nici macar 30CM de FRANA pe sosea deci nu era nici atent in momentul acela ... eu sunt intr'o mare dilema MOMENTAN...

Al3xxx 15-04-08 00:10

Quote:

Originally Posted by katanyo (Post 1484686)
M'a lovit in spate,dupa care a ricosat intr'un stalp de lumina si s'a oprit in gardul de beton a barului "Gat Taiat" din serbanesti.......tie ti se pare ca la cum arata masina avea doar 50KM la ora ??? sincer io nu cred si + de asta nu e nici macar 30CM de FRANA pe sosea deci nu era nici atent in momentul acela ... eu sunt intr'o mare dilema MOMENTAN...

si care ar fi dilema ?

katanyo 15-04-08 00:12

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1484860)
si care ar fi dilema ?

Da'mi te rog ID'u tau ...te rog ...de mess sa mai VB ..daca vrei ...

resa 22-04-08 22:14

Quote:

tocmai de asta pot sa bag mana in foc ca erau bauti pt ca stiu la cine au fost la sascut si mai ales ca i-au pus fiola, iar la doctor stie oricine ca daca ai dat banul te scoti, asa ca nu imi spune tu mie

sageata 22-04-08 22:23

Quote:

Originally Posted by resa (Post 1497707)
tocmai de asta pot sa bag mana in foc k erau bauti pt k stiu la cine au fost la sascut si mai ales k iau pus fiola iar la doctor stie oricine k daca ai dat banu te scoti asa k nu imi spune tu mie

abia s-au terminat flame-urile... creati-va un topic de cearta si acolo.... puteti umple paginile. aici prezentati accidente din bacau. fiti si voi "on-topic", please!

to_the_limit 01-06-08 17:56

detalii despre accidentul de sap trecuta de la intersectia 9 mai cu Al. Cel Bun care cineva?Un Subaru am inteles ca a derapat la peste 120km/h si a raschetat niste masini pe acolo...

® Al3cS ® 01-06-08 20:13

Ce subaru? era vorba de o dacie solenta si o dacie 1310, adica, astea 2 erau la locul accidentului a 2 a zi . ..

MarianBC96VIC 02-06-08 17:10

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 1565391)
Ce subaru? era vorba de o dacie solenta si o dacie 1310, adica, astea 2 erau la locul accidentului a 2 a zi . ..

si inca mai sunt acolo!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning