Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

Alex30 04-11-10 11:39

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3783998)
Eu nu inteleg de ce tot te bagi tu?! E cumva topicul tau sau simti nevoia sa te faci auzit? Calmeaza-te si citeste ce am vrut eu sa zic defapt, ti-se pare ca m-am bagat eu sa ii reprosez ceva lui pustiu :rolleyes2
Daca Mike nu il cunoaste pe pustiu ce te face sa crezi ca este invidios pe el...:-) Eu zic sa stai in banca ta cuminte si sa vorbesti frumos si civilizat, crezi ca poti face asta?!

PS: Daca pustiu avea probleme asa mari cum spuneti voi chiar crezi ca il mai interesa masina sau ce culoare sa faca interiorul ala 'ciumeg' de piele? Eu zic ca nu...deci?

Ma bag pentru ca il cunosc personal...ai ceva impotriva asta? " Eu zic sa stai in banca ta cuminte si sa vorbesti frumos si civilizat, crezi ca poti face asta?! " Daca imi arati si mie unde am vorbit eu urat si NEcivilizat promit ca nu ma mai bag ?! .... "ti-se pare ca m-am bagat eu sa ii reprosez ceva lui pustiu :rolleyes2 " Eu cred ca trebuie sa mai citesti odata ce ai scris...DA! i-ai reprosat faptul ca se "lauda" mult si nu face nimic la masina...tu nu ai vazut ce ai scris ? Te cam contrazici singur...dar NU MAI POSTEZ NIMIC in legtura cu asta...hai sa lasam topicul omului curat sa aiba unde "sa se laude" asa cum zic altii ;) . Eu iti urez bafta

Robert_MNW 04-11-10 11:49

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3783740)
Si ce ai vrut sa demonstrezi prin postul asta? Te oftici cumva ca nu te lauda si pe tine lumea sau cum? Ai grija acolo de masina ta...eu nu vad ceva cu care sa se fi laudat pustiu...sau ceva care a zis ca face la masina si nu a facut...

Daca si aici spui ai vorbit frumos...deci te mai bagi sau nu?
Si apropo cine nu stie ce scrie, eu sau tu? Eu zic ca tu...ti-am zis sa gandesti de doua ori;). Cand am zis ca pustiu se lauda ma adresam tie, credeam ca ti-ai dat seama odata ce ai dat quote la ce am zis!
PS: Nu strica sa citesti de trei patru ori inainte sa scrii poate atunci chiar intelegi ce spune celalalt! Bafta amice!

Alex30 04-11-10 12:09

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3784043)
Daca si aici spui ai vorbit frumos...deci te mai bagi sau nu?
Si apropo cine nu stie ce scrie, eu sau tu? Eu zic ca tu...ti-am zis sa gandesti de doua ori;). Cand am zis ca pustiu se lauda ma adresam tie, credeam ca ti-ai dat seama odata ce ai dat quote la ce am zis!
PS: Nu strica sa citesti de trei patru ori inainte sa scrii poate atunci chiar intelegi ce spune celalalt! Bafta amice!

Vrei sa spui ca in postul ala am vorbit urat...si care ar fi cuvintele urate? "oftici"? Amice iti recomand sa mai deschizi un dictionar ceva. Nu e nevoie sa imi raspunzi stai linistit...Asta e ultimul post in legatura cu asta! Restul vor fi on-topic

Robert_MNW 04-11-10 12:21

Nu amice, nu cuvintele ci modul in care te-ai exprimat este urat! Si spre deosebire de tine cred eu ca am deschis odata de doua ori un dictionar sau o carte de gramatica la viata mea!;) Vad ca nu stii sa te opresti si trebuie sa ai tu ultimul cuvant! Bafta si nu ar strica sa citesti putin regulile forumului, asta asa ca sa postezi on topic!

Mustang 04-11-10 12:34

Eu cred ca faptele ar trebui sa vorbeasca pe un topic. Si eu eram la fel ca Pustiu la un moment dat in care spuneam ca o sa fac si ca o sa dreg. Acum spun succint ce am de spus si nu ma mai intretin la o serie de discutii... de messenger. Ca pana la urma e o garla de offtopic in ultima pagina.

PS: ar fi bine sa lasati putin aciditatile - daca cineva nu lauda un comportament si se vine si cu o explicatie in cele din urma... de ce va dati in continuare la oase?

B-99-SAA 04-11-10 12:42

Am zis ca nu mai scriu ca sa nu umplem paginile degeaba... dar deja s-a ajuns cam departe... Robert, te rog sa incetezi cu jignirile.... Mike a spus una, eu cu Alex il cunoastem pe pustiu si am zis alta... tu te-ai bagat si ai zis ca esti de acord cu mike, etc etc etc.... Nu dau parte nimanui, dar hai sa il lasam pe posesor sa isi faca treaba si masina... si sa ramanem la subiect. Nu mai veni cu d-alea: deschizi dictionare, gramatica, etc.... ca daca deschizi un dictionar acolo nu e pus si bunul-simt, deci hai sa ne vedem de gradinile noastre. Iar legat de "face si drege", ca sunt numai vorbe... E un context social destul de dur, mai ales cand esti tanar... poate ai bani si zici ca faci un lucru, dupa care iti dai seama ca nu mai ai benzina, un compromis trebuie facut, plus ca sunt multi factori care intervin, eu unul nu muncesc pentru masina, ci ca sa intretin o casa, si fiecare le stie pe ale lui... Hai sa facem liniste si sa ramanem on-topic.

PS: poate arunci un ochi pe topicul tau... sa vezi ca nici acolo nu era chiar curat... asa ca vezi intai barna din ochiul tau si apoi paiul din ochiul meu :)

pustiu_FUG 04-11-10 12:49

Nustiu unde am zis eu ca imi pun aripi de avion sau mai stiu eu ce si nu am facut-o....am zis de fetele de usi ca m-a apuc de ele...m-am apucat dar lucrez greu...si capota...de 2 luni cred ca stau la ea si nici acum nu am terminat-o ca nu prea am timp...si daca am spus ceva si nu a aparut pe masina inseamna ca ori nu am gasit, ori am gasit dar nu sunt multumit ori era prea scump etc...dar nu cred ca am zis ca mi-am pus ceva si nu am venit cu poze:???: si dovada ca am:rolleyes2..

gata cu off-topicul..de acum nu voi posta decat poze fara vorbe;)

a am uitat s-a pun poza cu deschiderea portbagaj..o sa pun imediat;)

A si lucrez greu, vreu pentru ca vreau s-a iasa bine...Alex poate s-a confirme ca am vopsit bara fata de 2 ori in 2 zile ca nu mi-a placut cum a iesit deci daca am intarziat cu anumite modificari promise a fost ca nu am avut timp de ele, sau pana de bani pe moment..nu ca m-am lauda aiurea ca s-a par interesant..nu castig nimic daca m-a laud unor "necunoscuti" pentru ca putini ne cunostem intre noi

Robert_MNW 04-11-10 13:13

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3784181)
... Robert, te rog sa incetezi cu jignirile.... Nu mai veni cu d-alea: deschizi dictionare, gramatica, etc.... )

Chiar asteptam sa vad ce ai de comentat, daca ai deschide ochii bine ai vedea ca prietenul tau a inceput cu fazele astea si nu eu...;) Si daca sunt de acord cu cineva care este problema, vreti numai laude sau ce :-)
La munca tata nu cu mana intinsa...;)

Mustang 04-11-10 13:48

Am si eu o rugaminte la voi: va rog eu sa reveniti asupra unor cuvinte care sunt despartite in mod gresit cu liniuta.

sa si ma se scriu despartite cu liniuta doar in contextele:
"s-a stricat / s-a dus / s-a... certat (ca tot va place sa o faceti pe topicul asta :lol:)"
"m-a lovit / m-a mustruluit / m-a atins / m-a enervat (ca tot va place sa va enervati pe topciul asta :lol:)

Nu de alta... dar, cine citeste o cearta (indiferent care are sau nu dreptate) va avea mereu impresia ca ala care are dreptate si pe care il duce capul e si ala care stie sa scrie corect romaneste... haideti sa ii incurcam putin, ce spuneti? :lol:

PS: sa nu se interpreteze ca as da in cei care scriu corect romaneste - va rog.

pustiu_FUG 04-11-10 17:05

5 Attachment(s)
Poze cu deschiderea portbagaj si butonul, maine sper s-a imi ajunga camera(depinde de posta) ca s-a o pun ca am ramas cu spatiu:sad:

Alex30 04-11-10 17:13

Buna ideea cu pozitionarea butonului...sterge ma naibii banda aia dublu-adeziva de la scrisu ala de pe spate ca arata nasol rau...o sa arate cam nasol camera aia pe mijloc si restul clean..ai mai dat banii si pe camera mai ieftin ieseai cu clean :))

pustiu_FUG 04-11-10 17:17

1 Attachment(s)
Clean nu v-a fi 100% adica stergatorul v-a ramane cum am zis si atunci:lol:
Idea cu camera, m-am inspirat de aici..mi-e imi place:D

bib_andrey 04-11-10 17:39

Dute ma si sterge banda aia dublu adeziva :)) are dreptate Alex..arata urat asa :lol: in rest bafta ;)

mike-fullspeed 04-11-10 19:34

Bai baieiti, credeti-ma ca nu sunt absolut deloc gelos pe voi... Eu am masina mea si nu imi duceti voi de grija.... Eu vreau sa spun ca aici sunt prea multe vorbe.... nu ca sunt doar vorbe si nu fapte... La noi aici sunt foarte multe masini aranjate... Am un prieten care are un Matiz super super frumos, full cu jentii cu alea... are pe el lac STANDOX (daca stiti ce e ala, sau la ce e bun) si nu il mai arata pe forum...

Asta voiam sa zic. Nu va mai agitati atat ca nu imi schimbati parerea. Cum a zis ca inchide topicul, cum s-au mai scris 3 pagini.

ON: bv. lucru bun cu butonu' ala! Sa le multumesti prietenilor tai pentru felicitari si incurajari! Imediat au sarit sa iti ia apararea.... de parca eu vorbeam cu ei.... Asta e! bafta!

pustiu_FUG 05-11-10 17:57

3 Attachment(s)
Ca s-a fie linie cu, camera:lol:

bib_andrey 05-11-10 22:19

Frumos ma ;)
Sa rezolvi teaba aia cu el..stii u :) si e perfect ;)
Bafta !

pustiu_FUG 09-11-10 10:00

4 Attachment(s)
L-am rezolvat:D..dar am intampinat o problema..nu pot s-a bag camera....nu am loc..cum as putea s-a bag camera fara sa ranesc portbagaju pana la primavara?:sad: Nu are loc, camera este cat o moneda de 50 de bani dar golul lasat de butul este putin mai mic :('

cateva poze..

B-99-SAA 09-11-10 10:05

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3797383)
L-am rezolvat:D..dar am intampinat o problema..nu pot s-a bag camera....nu am loc..cum as putea s-a bag camera fara sa ranesc portbagaju pana la primavara?:sad: Nu are loc, camera este cat o moneda de 50 de bani dar golul lasat de butul este putin mai mic :('

Flex+burghiu pe masura... putin finisat la sfarsit... si aia e. Altceva nu ai ce sa ii faci.

mike-fullspeed 09-11-10 21:32

Putina atentie la detalii si ar fii mult mai bine! Numarul fata sa-l cureti bine si sa il pui drept.... si sa incerci sa aliniezi mai bine bara spate!

Iar in legatura cu camera... cum a zis si colegu numai sa largesti gaura de la incuietoare.... ori sa dai alta gaura mai jos...

pisica_turbata 16-11-10 11:06

Lasa ma draq camera si portbagaju deocamdata:lol: hai sa terminam barele alea

pustiu_FUG 16-11-10 18:25

Taci ma saracule:lol: ai aflat cum se face cont :lol::lol:

Liviu, am hotarat sa astept pana la primavara cand modific si portbagaju..numai suport sa stau cu masina inceputa ..prefer sa o las undeva o luna doua decat sa mai merg cu ea inceputa
mike: numarul am observat si eu ca este stramb dar nu inteleg de ce in pozele cu blitz iese asa patat...fara blitz sau in realitate este curat...nu inteleg ce are...
ca plus-uri momentan doar xenon in proiectoare de 20.000k parca se vede intr-o poza ca am pus doar intr-un singur proiector momentan:oops:

cateva poza cum arata acum..inainte sa intre la coafor:lol:

pustiu_FUG 16-11-10 18:31

8 Attachment(s)
Taci ma saracule:lol: ai aflat cum se face cont :lol::lol:

Liviu, am hotarat sa astept pana la primavara cand modific si portbagaju..numai suport sa stau cu masina inceputa ..prefer sa o las undeva o luna doua decat sa mai merg cu ea inceputa
mike: numarul am observat si eu ca este stramb dar nu inteleg de ce in pozele cu blitz iese asa patat...fara blitz sau in realitate este curat...nu inteleg ce are...
ca plus-uri momentan doar xenon in proiectoare de 20.000k parca se vede intr-o poza ca am pus doar intr-un singur proiector momentan:oops:

cateva poza cum arata acum..inainte sa intre la coafor:lol:

valitataye 18-11-10 17:09

Xenon de 20.000k?:|

pustiu_FUG 18-11-10 17:23

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3823278)
Xenon de 20.000k?:|

Da dc?

valitataye 18-11-10 18:41

Nu auzisem si de aia intreb:D

pustiu_FUG 19-11-10 09:16

1 Attachment(s)
Exista si 30.000k sunt ilegale dar exista, folosite pentru show-uri etc....

Are cineva teava de inox de vanzare? pentru esapament? astept un raspuns. multumesc

furry_lion 21-11-10 01:28

stai cam prost cu orientarea ;)) e ditamai depozitu de inox la voi in bucuresti .. si poti lua de la ei rebuturi adica tevi care sa fie lovite sau noi , sau te duci si cauti firme de inox si le scoti si mai eftin cu baietii de acolo ..treb sa le cauti(firmele de inox) !

pustiu_FUG 21-11-10 12:14

Multumesc pentru orientare dar nu fac eu nimic din rebuturi;), am gasit datorita lui Liviu, merci!:D

B-99-SAA 11-12-10 21:45

Ce faci ma? Mai traiesti? Masina ce face? Modificari ceva? :D

cata_kevi 11-12-10 22:04

frumos matizelul... daca ai nevoi de ajutor in modificari(fibra autocolant etc) nu ezita! stau in zona berceni te salut

pustiu_FUG 12-12-10 13:02

Modificari mari nu prea...decat alt CD player, schimburi de filtre si alte nebunii si astept caldura ca sa montez toba frumos cum se cuvine :)) si ceva pe la bare dar sunt in proiect nimic finalizat , la fel asteptam caldura :)) :))

bib_andrey 12-12-10 16:36

Aiurea cu frigu asta..se cam ia pauza la modificari la toata lumea.

Alex30 12-12-10 20:08

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3890522)
Modificari mari nu prea...decat alt CD player, schimburi de filtre si alte nebunii si astept caldura ca sa montez toba frumos cum se cuvine :)) si ceva pe la bare dar sunt in proiect nimic finalizat , la fel asteptam caldura :)) :))

Tobă? A spus cineva tobă? :lol:...Hai mă nebune că abia aștept să o văd montată! Să facem gălăgieeee!

bib_andrey 12-12-10 20:57

Ceva Roz? :lol:

valitataye 12-12-10 21:22

Pustiule baga niste poze cu toba:lol:

B-99-SAA 13-12-10 08:33

Baaa nebunule ti-ai luat toba :lol: Pune poze cu ea, chiar daca nu o montezi acum... Desi e misto cu toba iarna, daca ramai in zapada dai in ea putin, te faci ca "te chinui" s-o scoti, si te aude lumea, sare sa te ajute :D

pustiu_FUG 13-12-10 09:45

Din nefericire Alex:( nu este ROZ numai avea :oops: asa ca am luat albastra:lol:

Sa incarc bateriile la aparat si ii fac ca nici telefon numai am :)):)):))

Liviu da este o idee dar nustiu, ori am lene ori nu am chef ori nustiu...am ogramada de facut la ea si parca nustiu imi este lene...un far numai merge bine, un proiector la fel si cu playerul am stat 3 zile cu el in casa..pur si simplu imi era lene sa cobor sa mesteresc la ea:)) coboram doar ca sa ii dau o cheie si dupa o talpa:))))

Imi zboara gandu tot la altceva:bunch:

B-99-SAA 13-12-10 09:55

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3893069)

Sa-ti fie rusine :lol: Pune mana si fa o poza ca altfel vin io si ii fac :D

NXdev 13-12-10 09:57

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3893069)
Din nefericire Alex:( nu este ROZ numai avea :oops: asa ca am luat albastra:lol:

Sa incarc bateriile la aparat si ii fac ca nici telefon numai am :)):)):))

Liviu da este o idee dar nustiu, ori am lene ori nu am chef ori nustiu...am ogramada de facut la ea si parca nustiu imi este lene...un far numai merge bine, un proiector la fel si cu playerul am stat 3 zile cu el in casa..pur si simplu imi era lene sa cobor sa mesteresc la ea:)) coboram doar ca sa ii dau o cheie si dupa o talpa:))))

Esti "mare bagabont", ti-e gandul la femei :)).
Ma bucur fiindca ti-ai luat "tiuitoare" :X.Hai cu montarea si filmarea.

pustiu_FUG 13-12-10 10:01

Da Liviu promit sa ii fac :)))
NXdev da:cry: o femeie cu un 2.5 macar :)) si cu numele de cod miau-miau :lol::lol: ii fac ii fac:D

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning