Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

gaga73 18-12-13 00:00

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

buna, pentru passat an 2000 aveti geamuri clare pentru faruri?

hadpeter 18-12-13 16:44

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by gaga73 (Post 5633062)
buna, pentru passat an 2000 aveti geamuri clare pentru faruri?

Buna ziua,
imi pare rau dar pentru acest model nu am matrite.

Stima

hadpeter 22-12-13 15:06

1 Attachment(s)
Sarbatori fericite !

cosmin05nek 26-12-13 11:51

un pret pt sticle clare dacia nova?

hadpeter 26-12-13 12:11

Quote:

Originally Posted by cosmin05nek (Post 5637213)
un pret pt sticle clare dacia nova?

Bună ziua dl Cosmin,
setul de geamuri clare pentru Nova/SuperNova sunt la 150 ron cu transportul inclus în preț prin posta romana.

Sărbători fericite.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro

alexnbogdan 30-12-13 17:45

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 5637223)
Bună ziua dl Cosmin,
setul de geamuri clare pentru Nova/SuperNova sunt la 150 ron cu transportul inclus în preț prin posta romana.

Sărbători fericite.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro

stopuri de supernova?multumesc

hadpeter 05-01-14 15:38

Quote:

Originally Posted by alexnbogdan (Post 5639445)
stopuri de supernova?multumesc

Buna ziua,
imi pare rau dar stopuri nu modific findca implica multa bataie de cap si nici nu renteaza financiar.

Stima

ZZTP 09-01-14 18:59

Buna,
as vrea sa readuc la viata doua stopuri de Megan 2.2, au fost vopsite cu spray, pot fi inlocuite cu plexic transparent?

hadpeter 09-01-14 19:24

Quote:

Originally Posted by ZZTP (Post 5644993)
Buna,
as vrea sa readuc la viata doua stopuri de Megan 2.2, au fost vopsite cu spray, pot fi inlocuite cu plexic transparent?

Bună seara,
de la recondiționat până la alte geamuri vă pot ajuta cu siguranță. Va rog să puneți niște poze cu ele in stadiul actual și sa imi spuneți dacă au fost vopsite fiindcă se dorea ascunderea unor defecte sau doar de aspect.
O seară plăcută.

Stima

ZZTP 10-01-14 17:04

Am sa fac poze in cursul zilei de maine, ca defect observat la stopuri este cromul de pe interior care se exfoliaza, in rest nu au crapaturi sau lipsuri

hadpeter 18-01-14 20:02

80 Attachment(s)
UP ^^ la produsele pentru daciute !

Nou ! Matrita Dacia Solenza !! 150 ron setul de geamuri clare.

Intre timp una alta ....

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

BMW_AVG 19-01-14 18:17

1 Attachment(s)
asa ceva poti sa faci? am modelu vechi de stopuri si as vrea sa le schimb

hadpeter 19-01-14 20:02

Quote:

Originally Posted by BMW_AVG (Post 5650943)
asa ceva poti sa faci? am modelu vechi de stopuri si as vrea sa le schimb

Buna seara,
dpdv al geamului va pot schimba pozitile culorilor in schimb problema apare la modificarea pozitiilor camerelor de faze (marsalier si semnalizare). Eu va ajut cu placere la modificarea geamurilor. Sa puneti o poza cum sunt ele in faza initiala si cum le doriti.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

hadpeter 15-02-14 20:19

123 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp....

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Golf-3GT 16-02-14 14:20

2 Attachment(s)
Buna ziua!
Un set de sticle pentru lampile de iluminare numar inmatriculare s-ar putea face si care ar fi costurile?
Pot sa va trimit piesa mea originala pentru a vedea exact modelul si dimensiunile.
Atasez doua poze si cu piesa.
Va multumesc!

manole74 26-02-14 19:51

Geamuri pentru farurile de Saab 9-5 puteti face?
In cazul in care nu aveti matrite, cat timp dureaza operatia si care este costul?

ArtaN 02-03-14 22:20

geam pentru faruri de opel kadett puteti face? vreau sa trec la lupe cu xenon si imi trebuie geam clar si daca da un pret multumesc.

hadpeter 03-03-14 19:43

Quote:

Originally Posted by Golf-3GT (Post 5666108)
Buna ziua!
Un set de sticle pentru lampile de iluminare numar inmatriculare s-ar putea face si care ar fi costurile?
Pot sa va trimit piesa mea originala pentru a vedea exact modelul si dimensiunile.
Atasez doua poze si cu piesa.
Va multumesc!

Bună seara
îmi pare rău dar nu mă ocup de astfel de elemente.

Quote:

Originally Posted by manole74 (Post 5671904)
Geamuri pentru farurile de Saab 9-5 puteti face?
In cazul in care nu aveti matrite, cat timp dureaza operatia si care este costul?

Bună seara
puneți o poză cu farul vă rog ca să văd despre ce model discutăm. Mulțumesc.

Quote:

Originally Posted by ArtaN (Post 5673953)
geam pentru faruri de opel kadett puteti face? vreau sa trec la lupe cu xenon si imi trebuie geam clar si daca da un pret multumesc.

Bună seara
cred că cu dvs am discutat telefonic și vă aștept cu plăcere.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro

manole74 04-03-14 06:44

http://www.ebay.com/itm/1999-2000-20...-/281278434367

Geamul este de sticla cu striatii de dispersie si se prinde cu cleme.Am facut un retrofit cu lupe si nu sunt multumit de lumina, de aceea vreau geam clar.

hadpeter 04-03-14 19:03

Quote:

Originally Posted by manole74 (Post 5674646)
http://www.ebay.com/itm/1999-2000-20...-/281278434367

Geamul este de sticla cu striatii de dispersie si se prinde cu cleme.Am facut un retrofit cu lupe si nu sunt multumit de lumina, de aceea vreau geam clar.

Bună seara,
vă pot ajuta cu execuția unor geamuri clare dar vă spun sincer ca nu am mai executat pentru acest model iar în consecință nu știu la ce să mă aștept de aceea prețul se situează undeva între 250–300 ron și am nevoie de un set de sticle pentru sacrificiu din care să pot creea matrițele.
Pentru alte nelămuriri vă stau la dispoziție.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro

Sorin Golf 3 cabrio 10-03-14 06:55

Salut, pentru Golf 2, modelul cu 2 faruri mari + 2 mici, ce pret au separat cele mari + separat cele mici si impreuna la pachet toate 4

Cu stima, Sorin Marinescu

hadpeter 10-03-14 07:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 5677558)
Salut, pentru Golf 2, modelul cu 2 faruri mari + 2 mici, ce pret au separat cele mari + separat cele mici si impreuna la pachet toate 4

Bună ziua,
aveți detaliile în poză iar pentru alte nelămuriri vă stau la dispoziție.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro

RaZVaN_17_06 14-03-14 21:26

Salut!
Un set de geamuri clare pentru semnalizarile frontale de cielo?
Multumesc!

hadpeter 14-03-14 21:31

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 5679780)
Salut!
Un set de geamuri clare pentru semnalizarile frontale de cielo?
Multumesc!

Buna seara,
ca sa pot executa geamurile noi am nevoie de un set de semnale complecte pe care sa le modific iar pretul este 100 ron.
Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Sorin Golf 3 cabrio 17-03-14 07:54

Am trimis PM cu comanda si datele pt livrare. Le astept

topser 21-03-14 17:26

Salut !

am un BMW e30, am proiectoare pe masina si unul din ele are geamul fisurat si lupa cazuta... celalalt este ok.
ai mai facut cumva? daca poti le-as schimba la amandoua geamul...

ai niste poze? mersi !

hadpeter 23-03-14 18:24

110 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 5680795)
Am trimis PM cu comanda si datele pt livrare. Le astept

Sa le folositi sanatos !
Multumesc de comanda.

Stima

Quote:

Originally Posted by topser (Post 5683004)
Salut !

am un BMW e30, am proiectoare pe masina si unul din ele are geamul fisurat si lupa cazuta... celalalt este ok.
ai mai facut cumva? daca poti le-as schimba la amandoua geamul...

ai niste poze? mersi !

Buna seara,
va rog sa puneti o poza 2 ca sa vad exact modelul de care discutam si in ce stare este. Cred ca am mai executat dar nu prin matritare geamuri, asta inseamna ca o sa am nevoie de prezenta lor fizica la mine ca sa va pot ajuta.

Stima

Up^^ la produsele pentru daciute !!

Intre timp una alta ...

Va rog pentru cine doreste informatii mai rapide rog sa foloseasca si numarul de telefon fiindca nu stiu ce se petrece dar de ceva vreme numai primesc notificari cu posturi noi :(, pana la repararea acestui inconvenient va rog sunati. Multumesc de intelegere.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

totel 24-03-14 18:53

1 Attachment(s)
Salut, am niste faruri precum cele din poza ( poza nu e reala ) , ale mele sunt intr-o stare mai proasta. Sunt de Mercedes w203 din 2002.
As vrea daca se poate sa le schimb sticla intr-una transparenta, in genul celor de facelift. La ce pret as ajunge - daca e posibila operatiunea.

Multumesc anticipat!

hadpeter 24-03-14 20:14

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by totel (Post 5684336)
Salut, am niste faruri precum cele din poza ( poza nu e reala ) , ale mele sunt intr-o stare mai proasta. Sunt de Mercedes w203 din 2002.
As vrea daca se poate sa le schimb sticla intr-una transparenta, in genul celor de facelift. La ce pret as ajunge - daca e posibila operatiunea.

Multumesc anticipat!

Buna seara,
va pot ajuta cu prelucratul geamurilor de far iar ca pret va fi intre 250-300 lei depinde in ce stare primesc geamurile sau farurile.
Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie.
Lucrari asemanatoare dar pe un audi sau bmw ....

O seara placuta.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

topser 25-03-14 22:20

4 Attachment(s)
va salut, asa arata proiectoarele despre care vorbesc
astea sunt poze cu unele noi, dar ca sa va faceti o idee.

la mine unul din ele are sticla fisurata,nu lipsesc bucati sau altceva.celalalt este ok dar as vrea sa le fac pe amandoua sa arate ca noi.

Bogyciu 25-03-14 22:31

Flare fenderele de pe Lada, sunt facute sau luate de pe Ebay?

Preparatul 25-03-14 22:34

salut pt fiat stilo 3 usi un pret pt sticlele de far?multumesc astept pm multumesc!

hadpeter 26-03-14 06:38

Quote:

Originally Posted by topser (Post 5685056)
va salut, asa arata proiectoarele despre care vorbesc
astea sunt poze cu unele noi, dar ca sa va faceti o idee.

la mine unul din ele are sticla fisurata,nu lipsesc bucati sau altceva.celalalt este ok dar as vrea sa le fac pe amandoua sa arate ca noi.

Bună ziua,
preț între 100-130 lei execuția celor două geamuri.
Timp de lucru între 8-12 zile lucrătoare din momentul în care primesc lucrarea. Sunt foarte încărcat cu lucrări din plan local.
Pentru alte nelămuriri sau informații vă stau la dispoziție.

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 5685069)
Flare fenderele de pe Lada, sunt facute sau luate de pe Ebay?

Salut,
fenderele au fost cumpărate din ucraina sau polonia numai tin bine minte si sunt din abs.

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 5685070)
salut pt fiat stilo 3 usi un pret pt sticlele de far?multumesc astept pm multumesc!

Bună ziua,
dacă reușiți să demontați dvs geamurile de far vă servesc cu plăcere iar ca preț între 180-200 lei prelucrarea ambelor geamuri și ies ca în postul anterior.
Pentru alte informații sau detalii vă stau la dispoziție.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro

hadpeter 19-04-14 07:38

1 Attachment(s)
Va urez in ajun de sfintele sarbatori un Paste fericit alaturi de cei dragi !

albert_md2004 19-04-14 09:40

nu stiu unde pot gasi un feedback pt acest topic si user, asa ca pun aici- client foarte multumit... vb francezului chapeau!

gbvinatoru 23-04-14 12:40

salut, pt audi 80 b4, amandoua sticle. astept un raspuns pt a-ti trimite datele de contact. Ms:D

hadpeter 23-04-14 13:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by albert_md2004 (Post 5696067)
nu stiu unde pot gasi un feedback pt acest topic si user, asa ca pun aici- client foarte multumit... vb francezului chapeau!

Bună ziua dl Albert și Hristos a înviat !
Mă bucur că lucrările au fost pe gustul dvs și sunteți mulțumit.
Topicul meu de feedback găsiți la semnătura mea a oricărui post.
Să ne auzim cu bine.
Stimă

Quote:

Originally Posted by gbvinatoru (Post 5697444)
salut, pt audi 80 b4, amandoua sticle. astept un raspuns pt a-ti trimite datele de contact. Ms:D

Bună ziua,
bănuiesc că faceți referire la geamurile de far iar setul sunt la 150 lei + transport.
Comanda o puteți lăsa aici, sau pm sau chiar un sms la nr de telefon. Am nevoie de nume, prenume, adresa completa, numărul de telefon și să specificați geamuri clare audi 80.
Pentru alte nelămuriri vă stau la dispoziție .
Am atașat o poză cu modelul de audi 80 cu care vă pot ajuta.

Stimă
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro

gbvinatoru 23-04-14 13:38

am uitat sa specific geamuri clare pt audi 80 b4 dar restul le ai in pm. Multumesc

hadpeter 27-04-14 19:30

137 Attachment(s)
Up ^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp una alta...
- geamuri clare semnale Supernova
- gemuri clare semnale Cielo si vopsit integrat tot interiorul
- geamuri semnal Ims
- geamuri semnal BMW Rechin Albe
- geamuri clare faruri Toyota Corola
- curatat faruri Bora
- curatat faruri Mercedes CLS
- executat geamuri clare Supernova, Solenza, Cielo, Golf3
- carcase Scoala Examen Auto (clasice si mici)
- reconditionat stopuri autobus
etc...

Anunt ! Lunile MAI-IUNIE vin cu reducere 50 lei la orice conversie complecta !!

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

gormarian 05-05-14 12:20

buna ziua! faceti semnalizari pentru matiz? daca da, la ce pret? va multumesc

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2026 4Tuning