![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
aici gasiti un articol interesant referitor la drift si onlinemode ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
din cate am auzit nu o sa apara pt PC...am citit in COX..acum nuj..voi ce stiti :?:
|
BBK_VW => Noi stim oficial ca apare.
|
|
interesant...chestia asta cu burnout e chiar marfa :D
P.S : vad ca sunt mai marfa drifturiile :X |
In ultimul filmulet apare si S15 , foarte grav.Ma enerveaza ca tipii schimba prea greu viteza. :|
Fizica din Pro Street pare sa difere de cea din Carbon , iar asta e un semn bun ! Asteptam jocul full ( care zic eu are sanse mici sa ma multumeasca ). Bafta ! |
mi se pare mie sau e prea exagerat fumul pe care il scot rotile? parca e dens, dens si se termina asa dintr-o data :???:
|
ce naspa schimba vitezele la mustang :)).si cu driftu mi se pare ca te ajuta prea mult jocul ca sa faci drift, nu prea te lasa pe tine sa controlezi masina asa cum trebuie.oricum cam mult fum asa doar ca aluneca spatele putin.
|
eh..vb voastra au exagerat cu fumu...prea dens..si cica asta e mai real...de unde, mie nu mi se pare.
|
atata timp cat nu are crashuri ca nfsc, o sa fie un joc foarte bun :lol:
|
mai tarziu sar putea sa ne dea un filmulet din customization .ar cam trebui
|
cel mult o luna pana la demo, deci filmuletu despre customizare trebe sa apara cel mai devreme weekendu asta, care deja a inceput :)
|
tare sunt curios cum o sa fie ''customize'':D
|
Din cate am inteles eu o sa fie mult mai complexa decat in NFSurile anterioare
|
Ady
Quote:
|
Re: NFS Most Wanted online
firewallul jos, antivirusul oprit, poate si messengerul deconectat... si mare grija cu de/conectatul netului.. trebuie sa intri in joc, alt+tab, dai disable la net, te duci inapoi in joc, creezi serverul, iar alt+tab si dai enable la net, intri iar in joc si creezi sesiunea de joc (drag, circuit etc..)
|
1 Attachment(s)
:nosebleed ceva filme...
http://www.gametrailers.com/player/24678.html http://media.wii.ign.com/media/910/910242/vids_1.html +Pagani Zonda R (poze mai clare http://www.netcarshow.com/pagani/2008-zonda_r/) |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
acum scoate-te, scoate-te... :lol:
propun urmatoarea: ce ati vrea de la demo? adica.. jocul apare in noiembrie, demo-ul trebuie sa iasa in curand.. spuneti ce credeti ca vor pune in demo pentru a ne convinge sa le cumparam jocul, si ce nu credeti ca vor pune si de ce ;) |
Zonda aia va aparea in realitate si nu in NFS :lol:
este Zonda R si parca era un topic despre asa ceva pe aici.. |
compact...sa nu mai stau 5 ore sa il iau...eu nu doresc atat de mult sa aiba jdemii de masini. doresc sa imi dea o senzatie cat mai apropiata de jocul full asupra feelingului/handlingului/etc. de asemenea, nu cred ca ar fi foarte interesant sa im i dea tuningul gen autosculpt. eu ma multumesc daca imi da 3 bodykituri (tot pt a mai compacta din spatiu). eu as dori si sa puna cate 1/2 curse pt fiecare tip...drift drag bla bla.
si ce cred ca vor da.. 3 masini (din cate am inteles vor pastra chestia cu cele 3 clase) si autosculpt sau ce or mai baga ca tuning pt ele. din start 800mb ca demo. mai baga un circuit pt drift si un circuit pt drag. poate si unu pt o cursa normala. demo'ul trece de 1gb. mai pune si 3 piese maxim. (3 cifra magica) |
Ar trebui sa aiba cate o cursa din fiecate tip 3 masini si o mica parte din tuning.Nimic mai mult
|
hmm... un jeg de masina... un jeg de pista.. si fizica reala.... si gata scot banu si cumpar jocu cand apare(nu download)
|
Quote:
|
filmuletul cu silvia la drift challenge spune totul.. NFS nu a mai avut un drift ca lumea de la NFSU2 :lol:
macar cursele de drag sa fie realiste |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
serios acum.. la cati oameni au ocupandu`se de joc.. ar trebui sa se imparta in 2 categorii: Arcade si SIM. eventual in acelasi joc.. au resursele necesare. |
da... sa faca 2 versiuni pe piata... NFS pro street original edition, si NFS pro street professional edition si fiecare cu treaba lui... cumperi care vrei... sim sau arcade....
|
Re: NFS Most Wanted online
Quote:
|
Re: NFSU2 pe Hamachi
Cine are chef de niste Driftu`ri ? :D :lol:
|
Quote:
|
Hai k joc si eu :D Mi-am pregatit Skylinul pentru curse. Kre se baga?
|
io :X da`mi pm cu id`u tau
|
Voi nu va dati seama ce vorbiti...le-ar mai fi trebuit un an ca sa scoata si o versiune simulator si costurile ar fi crescut...
|
Electronic Arts a precizat, si ma repet la faza asta, ca vor ca franciza Need for Speed sa fie reprezentata prin jocuri accesibile pentru toata lumea... simulatoarele sunt mai greu de controlat pentru unii, si dupa cum a zis silviu mai sus, mai costisitoare... noi vrem distractie si nu clienti stresati ca nu pot juca jocurile noastre.. cam astea au fost cuvintele
be on the lookout for the demo ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning