![]() |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Normale, de dizel, de ardeleana.
|
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
Quote:
Bravo tie ca te-ai descurcat singurle la potrbagaj(asa ca sa fiu la nivelul tau):D |
Nu vad de ce ar fi asa mare diferenta intre asa zisa performanta, oricum este un mic pas inainte;)
|
Quote:
|
bolidu'
Dacia Driver Stage 5 bolidu''s Avatar Join Date: Jan 2006 Oras: curtea de arges & bucuresti Age: 21 Posts: 2,484 Member of: [DACIA] [Dacia Rally Team] Default Re: Salut...din nou Quote: Originally Posted by B XX ADI Imi poti spune si mie la ce folosesc chestiile alea din ultimele poze..si ce efect au....daca poti si nu e deranjul prea mare...(sti cum e nu e prost cine nu stie..e prost cine nu intreaba)...nu am vrut sa iti stric topicul...Mersi. Stai calm man.nu e nic un deranj.acele "chestii"sunt folosite pt a inlocui bratul central al puntii spate cu un brat inferior de fata,astefel renuntand la acea bucsas de cauciuc,puntea stand astfel mult mai bine fata de caroserie ca sa zic asa,nemaiexistand acea bucsa de cauciuc nu mai permite nici ca puntea sa se miste fata de caroserie foarte mult.pe langa asta ajuta f mult si la franare fiindca nu se mai roteste puntea in jurul axei sale,si pe viraje cica ar sta lipita de astfalt datorita miscarii de rotatie pe care o imprima pivotul puntii. raspuns de om normal... l-am intrebat pe pm...pana mea... ON topic: Imi place cum lucrezi... la naibaaa:lol:...... vreau si eu dacie |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Splendid Domnu Calin!Multa bafta in continuare!:D
|
Multumesc:joy:
|
F frumos lucrat, faci treaba de calitate, asa cum i se cuvine unei sportive;):-)
Bara de torsiune fata depaseste 22 mm:?:.parca asa pare din poza:rolleyes2 Piesa aceea pentru a pune pivot pe puntea spate stiam ca circula o matrita pentru ea, dar se pierduse:rolleyes2..ca am tot cautat sa-mi fac si eu asa ceva, mai ales ca la curbe stranse se deplasa putin puntea si se frecau cauciucurile pe interiorul aripilor:idea: Spor la treaba in continuare:-) |
Mersi, Bogdan, bara depaseste 22, ea avand 24mm;) asa cum aveau sporturile pe vremuri.
|
pare sa semene cu a mea bara fata eu am masurat-o si are 26mm !!!!
|
Quote:
|
Clar domnu' Buga.Maine o vopsesc si pe a mea rosie poate se umfla de la 22 la 26.sau poate ii dau niste steroizi..:))
|
Probabil de la autovapant, s-au marit in diametru:rolleyes2, oricum sunt piese aftermarket de la batrani, sau dupa reteta lor;)
|
Sa o torsionezi sanatos.abea astept sa o vad la treaba!:D
|
Caline ce mai faci? :wave: ce zici ? mai merg 2 bucati de gume sport ? nu mai stiu ce dim erau alea ce ti-am dat , cred ca iti mai fac rost de 2 buc sa fi complect :peace:
|
Ce sa fac si eu Nelutzule, tot cu fiarele acum ca sunt in "concediu":-), cum sa nu mai mearga inca 2 gume, pun si bara de turbo pe spate si dupaia mergem pe 3 roti, ca la VTM:twisted:, ce zici ne vedem pe Straja in 20-22?
|
1 Attachment(s)
Ia sa vedem cine ghiceste ce am aici:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
ceva sigurante?? capota sau portbagaj??
|
Quote:
|
cosmin_snr ... ce ai vrut sa spui prin treaba asta??
|
Bara intre oalele de la amortizoarele fata va spune ceva?!
|
"batrane" iar ne'ai luminat:oops:...
|
1 Attachment(s)
Se vede cine stie una alta despre masini;)
|
Se vede cine stie :lol:, dar se vede ca si cu bara pusa, deja e pe dunga;), stabilitate nu gluma
|
1 Attachment(s)
Si normal, se invata sa mearga pe 2 roti:-P, si ca sa mai stilizez putin interiorul niste lemn de mahon nu strica:rolleyes2
|
n-ar strica nici niste geamuri electrice :rolleyes2 ...mai scapai de niste gauri in lemnul de mahon :P :rolleyes2
|
Quote:
|
Imi place ideea cu fetele de usi. bun bun bravo .Succes incontinuare!
|
salut ... scz de off ... dar nu stiu cum pot sa dau de tine ... in legatura cu furca de aerox ... daca o mai ai te rog lasa'mi nr tau pe pm ... sunt interesat sa o cumpar
|
Spor la treaba colegule :D
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
WOW ce suduri:shock:
|
1 Attachment(s)
Inca o data multumiri celor care sprijina aceasta Dacie:-)
|
Quote:
Frumos capac de cutie cu cititor si ax de volan de injectie fara cuplajul ala ordinar:D Cu tinichigeia cat mai ai? De acolo nu ne dai si noua poze?:D p.s. misto rau sudurile;) |
1 Attachment(s)
Pai zilele astea urmeaza sa o izolez, sa pun rotile si sa incepem pregatirea ei de vopsit exterior8)
|
belea;)
|
3 Attachment(s)
Incepe sa prinda contur:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning