![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Acesta este postul cu nr 1000 in acest topic:lol:
pofta buna :D |
Pentru asta ai o bere de la mine!
|
Quote:
mersi pentru pofte bune si urari de bine.. we crys... maine.. pe la ora 14 ce zici? e bine? mancam o sarmalutza..ceva? :D kiar mi-e pofta... :pistoles: :dribble: somn usor si pofta buna :)) |
We 1001 o fo la mine! 1002 la tine!!!
Da la 13 we...e mai bine :D ce zici! Nu la 14 ca ma dau aia afara! ! |
Eu acuma am o mare belea.nuj cum draq am rupt barele de torsiune si acuma imi sta masina de parq am 1 tona incarcatura in porbagaj.va salut
|
De la drift....sau daca mamei tale ii plac gropile....si fumul :)
|
1 Attachment(s)
we fatache... ia fii atent la atashament...k sa nu spui k vb prostii...
la mine asa apare.. 1001..eu am 1003 .. pz m ce iti apare tie :D :)) si lasa vrajeala cu drifturile.. dak masina e pe duca.. atunci.. nu are legatura..cu bara de torsiune.... mergi o data la service.. k nu e de lasat problema... bafta |
Masina e veche asta-i treaba.acuj tre sa marite ai mei passatu si renaultu si sa cumpere alte minunatii.SLIP am masina in service de 2 zile.azi am cumparat o alta punte (a 3-a) si maine o monteaza baietii.k prima punte a aranjat-o mama pe 31 dec 2005 cu un tramvai.apoi a venit asta care a cedat si maine alta :)) bafta
|
Quote:
In Mall Espi! Pe la 13.00 cred! SLIP tutzi fatza aia..hai! Mergem azi?Ca eu mor de foame deja si e doar 8.48! :lol: si ma gandilesc la sarmalele de care ziceai cu smantana si mamaliga! Al naibii sa fiu da bune`s! :oops: |
bai fratzica.. si eu sunt lihnit.. deja... la ora 9 jum.. :((
sa moara jiji... si am un somn in fizic...si o durere de cap..de imi vine sa ma urc pe pereti... iar mi=o tras unu un par in cap cand dormeam... shit.! hai ..ne vedem la 1 la mall...da la care din ele? :D mall--iulius right? bafta |
We ... da! Da nu vii sa ma iei si pe mine de la OMV Nicolina?Daca tot esti cu masina? :D
|
Quote:
hai k ne vedem acolo..p la 1..1 si ceva.. sa vad cand pot pleca pa |
Deci la Mall sau la OMV :) ...! :)... We da nu mai tarziu de 13.15 :D
Espi te asteptam cu drag! :oops: |
Quote:
ne vedem mai multi.. o sa vezi :D mai aduc eu cateva personalitati :))) hai espi si tu...mai stam de vb...mai una alta.. :D bafta |
bine la 13.10 in fata la mall dar nu mai tarziu ca ma fugareste de la birou daca intarzii! Hai pa :D Scarbiciu usor...si vezi cum faci sa`mi pui o pila la un test drive :D
Va asteptam cu drag :D la pranz! |
viiiiiiiiiiiiiiiiiiin deci la 1:10 in fatza la iulius mall
|
We sa va vad cat de buni suntetzi!
Am nevoie de numarul de telefon sau e-mailul lu` nenea de la Mega Auto Iasi (Toyota) care conduce Lexusu la IS 250. A fost si la intalnirea din Toamna....! Hai plzzzzzzzzzzzzz ! :D |
zi-mi pe pm pentru ce anume, si daca motivul e bun, pot incerca sa-ti fac rost de el :)
|
http://www.autocrono.ro/modules.php?...&do=regulament
iata ce poate face un club intr-un oras mic. etapa de accelerare pe 1/8 de mila :D |
Doar pe 1/8 mila?Adik 200 m? .... putin dar fain!
|
Nu stiu daca ganditi...dar pana mea!
Duminica se cere GRAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce zicetzi? Hai stabiliti diseara! Eu nu ajung ...dar hai stabiliti voi si Dum dim mergem la grataaaaar! |
Quote:
|
Am vrut sa ma refer la caldura..dar de entuziasm n`am mai scris :)
Scuzele mele :)) eu nu gandeam :) si nu v`am jignit :D |
Salutare comunitari ce faceti? Eu am avut unele probleme in familie si am cam absentat pe forum sper ca nu sunteti sup pe mine :( in rest totul e bine dupa cum observ va pregatiti de legale daca se mai tin.In legatura cu asta tare ma bate gandu sa merg si eu sa vad ce poate "nod-ul" meu :D desi nush dar pana atunci mai este cale lunga si sa vedem daca se tine .
Asa si in al doilea rand ce se aude de gratar ? eu week sata cred sper si sper sa fiu liber deci un gratar ceva ? nuama bebe comunitari si:peace: |
Trebuie sa fie un gratar pe soare si caldura!! Trebuie ca ala pe ploaie a adus numai nasolie!!!!!!!! Deci? Mici?bere?Fotbal?
|
unde se merge?cu grataru pe Bucium sau in alta parte?ca sa stiu sa-mi iau juniorul
|
Stabilim..stabilesc baietzii diseara !
|
Crys,unde se strang baietii?poate vin si eu
|
Quote:
|
ma inseala vederea, sau ieri erau parcate cateva camioane/trailere la palat? sa nu fie vre-un "eveniment".....
|
La Palat e caravana Volvo 2007 deci nu ne putem intalni acolo..Oricum din cate am inteles e mai bine asa,mai bine mergem intr-un loc mai ferit..din cate am inteles cred ca ne adunam pe Copou,sus la rond..Asteptam confirmari :-P
Va salut si ne vedem diseara.. |
poi da e bine si la rond la expo defapt unde ne vazusem si vinerea trecuta:D
|
deci ramane pe deseara la 9 la expozitie!!!!!!!!! bun asa.......
Crys' da tu de ce nu vii ma??? sau ai iar vro petrecere din aia................. |
bai... diseara ne vedem la expo..totusi..nu? k la palat nu se poate.. si nici nu aveam de gand :D
ne vedem sus in expo si ..dupa asta..ne vedem de treaba :lemon: :D crys nu vina k isi scoate 3 masele ale lui si inca vreo 2..ale nush cui..deci are treaba.. oricum nu cred k e la stomatolog :))) dar nah..e scuza.. pana mea.. NOD... timpul e super scurt.. .nu mai e cale lunga cum spui tu ;) :D so..ne vedem diseara si vorbim... sa vedem si de gratarel... o sa insist cu niste telefoane sa mai aduc oameni diseara.. . deci..ne vedem... bafta |
Eu am adus pizza data trecuta,care aduceti de data asta?Tot una mai mare.. :mrgreen:
P.S.: Cei care nu stiu de gluma sa nu inteleaga prin postul meu ca tre sa vina cu pizza..:))) PPS: slip vine cu audi`ul...l-a terminat...si vine cu el...si vroia sa va faca o surpriza..dar eu i-am stricat-o...:)))))))) Va salut 8) PPPs: Pentru o fractiune de secunda,chiar ati muscat-o:twisted: :twisted: |
Mda... :(( cred ca nici eu nu voi putea veni, sosesc niste prieteni de prin tara in seara asta si vor sa iesim in oras la un pahar de bere/suc/discutii...
Daca se stabileste de gratar pt duminica, poate postati si aici pt cei ce nu vin asta-seara, pe mine si maine ma gasiti la Ciric :P |
bai frate...da ce e asa de greu sa veniti o juma de ora? sa mor io.. parca ar fi cine stie ce responsabilitate.. .pff...
si cu atat mai bine dak iesiti la un suc..ceva.. mai prezentati si voi prietenilor comunitatea din care faceti parte... mai una alta..si apoi.. oricum se duce care cum vrea :| dar nah... dak asa vreti sa fim uniti..atunci asa o sa fim.. io nu o sa lipsesc de la intalniri decat dak am o problema grava de sanatate.. sau sunt plecat.. atat... si.. poate mai veniti si voi pe la intalniri...k la gratare trage lumea dar la intalniri.. nu prea.. intr-adevar nu a fost cine stie ce miscare pana acum.. dar aveti rabdare...baietii si-au pus masinile pe stand.. la facut.. si dureaza un pic.. dar promit k la vara..o sa rupem stilu.. GARANTAT ! avem un squad cu care ma mandresc si cu care ies oriunde oricand.. iar la legale..o sa mergem sa aratam k si noi avem masini..nu numai lovelari sau cine stie ce bucurestean...sau ceva... bafta |
Ploua cu soare babele se oaie
|
Gata!nu mai ploua!Azi...:sad:
Cinr stie maine cum va fi?! Poate ploua la mitingul lui Base:lol: |
Sau la mitingul lui Geoana.....:D :eyebrow: eu zic sa mergem la mitinguri domle....si asa am primit ns cate massuri...cu veniti sa-l sustinem pe SUPER BASE sau ....jos cu veniti sa sustineti schimbarea..cu Geoana...anyways...nu prea vad eu ce schimbari ar aduce..unii sau altii...cred ca mai bine ne vedem de treaba.Mi se pare super stupid ca au lasat sa fie ambele mitinguri in aceasi zi...poate iese cu macel ca la meciurile de fotbal.:!: :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning