![]() |
Re: MAK Motorsport Braila
filmari ceva de la eveniment .... mai multe poze?
|
88 Attachment(s)
Felicitari pentru organizarea raliului, mi-a facut mare placere sa particip si sper sa fiu prezent si la urmatoarele etape. Multumesc domnilor Mihaila si Nemtanu pentru sprijin.
Cateva poze... |
filmari nu are nimeni?
|
Pare un eveniment frumos...imi pare rau ca nu am ajuns sa ma uit, ceva masini au fost, destul de multi cunoscuti.
Felicitari participantilor ( in special celor "incepatori" ) si mai ales castigatorilor! PS. Fara sa arat cu degetul sau sa fac comentarii rautacioase, vreau sa va rog pe aceasta cale sa tineti cont ca numele acestui TOPIC este: "MAK Motorsport Braila". Nu e mare tehnologie sa se faca un topic nou ...unde sa posteze lucrurile care nu au legatura cu clubul MAK. Spor! |
Quote:
|
Nu e problema...vina e impartita...
|
Quote:
felicitari pentru parcursul bun si pentru locul ocupat sper sa vii si pe 8 mai! personal iti multumesc pentru pozele incarcate ....eu chiar nu aveam nici una! |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Clasamentele mi-au fost trimise de Ionut pentru a le publica ... asta in caz ca aveti nelamuriri sau neplaceri sa nu imi sariti mie la gat ! ..... |
Quote:
|
Quote:
2. pozele grup au toti participantii indiferent de club. |
Quote:
Asa contempla rezultatele aparute ! cat despre comentarii acide , nu te deranja mult ! |
Quote:
Ne-ai lasat in pace o vreme ... a venit primavara acum si ti-a crescut parul pe picioare si iar ai inceput sa ne explici tu cum e cu raliurile astea si cu acizii, bazele .. s.a.m.d.... Stres de om mai esti! |
Nu era mai bine daca nu li se posta nimic despre raliu ? Uite ce fac .... ii bagi in seama si se trezeste inginerul din Valush ... cu smecheria umflata'n el !
|
Quote:
|
Quote:
2. iar cu comentariile ...daca intelegeati functionarea unui forum si daca ati fi inteles ce inseamna offtopic ...stiati atunci ca pot solicita oricarui moderator sa stearga posturile incorecte....deci iar am ales sa fiu finutz..asa ca ... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=_JaJ0zdU_iA https://www.youtube.com/watch?v=Lv4IVgm5Df0 https://www.youtube.com/watch?v=Ghs6LTpOmYk Voila ! |
deci am vazut cateva faze in cursa...niste depasiri frumoase rau...se vede ca Roberto stie, merge frumos stie ce e aia acceleratie, frana si mai ales trasa ideala, are tot ce ii trebuie " sa ajunga un mare campion"
Un pas mare l-ati facut Bravo Roberto ! Bravo Edi ! Poate norocul ne va surade in continuare..si lucrurile vor iesi cum trebuie. |
Quote:
|
Quote:
Fiecare cu steaua lui in viata ... stii cum e .... |
Quote:
|
Quote:
|
O sa fiu prezent si eu ca spectator si cu foto:)
|
servus la toata lumea!
"indeminaticilor" tine-va bine urmeaza pe PS -urile pentru raliul din 8 mai - CUPA AUTOSERVICE TOTAL pregatitiva mainile ....sa le innodam putin! stati pe aproape!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Rasfoind in nebunia mea temporara ( sau nu ), fisierele calculatorului, am gasit, articolul care m-a facut sa rup orice fel de legatura cu "adversarii" nostrii, elefantii ... Postez acest articol, pentru ca multi dintre voi, cei ce vizitati acest thread, sa intelegeti unul din motivele anumitor discutii, mai mult sau mai putin ortodoxe, discutii care, pe unii dintre dumneavoastra i-au deranjat ...
|
Quote:
|
Stimate D-le Edy...eu nu mi-am permis pana acum sa intru pe acest topic, nu am postat niciodata nimic. Nu te mai lega de clubul MOTOR SPORT CLUB, nu mai caracteriza tu elefantii de acolo, nu ai acest drept,vezi-ti lungul nasului,,,,,,,,,,mai bine ti-ai vedea de "finutzii" tai. Ceea ce s-a postat de raliul care a fost saptamana trecuta nu a fost postat de mine. Eu nu imi permit sa intru in nici o polemica, nici cu tine nici cu nici un membru al clubului vostru. Multumesc de intelegere si multa bafta in tot ceea ce organizati, si mai ales pustiului tau
|
mda...lol,
ok Take care !! |
"N-ai treaba, nu te bagi..."
|
2 Attachment(s)
Quote:
ASTAZI PRIMELE DOUA SERII DIN FILMUL : CUPA AUTOSERVICE TOTAL - 8 MAI 2010 DIN CATEGORIA " MELCI " AVEM ASTAZI , PENTRU INCALZIRE , PS1 - MELCUL SI PS2 - MELCUL REVINE VA URMA.... |
1 Attachment(s)
Va atasam cererea de participare in eventualitatea in care doriti sa luati parte la Cupa SERVICE AUTO TOTAL, organizat in 8 Mai de MAK Motorsport Braila. Vom reveni cu detalii.
|
Quote:
PS1 devine PS2 PS 2 devine PS 3 |
Quote:
|
Quote:
|
Interesante probe, tot la Promenada vor fi ?
|
Quote:
|
deci : ps2 - melcul si ps3- melcul revine
|
PS2,PS3,PS4,PS5 - se vor desfasura la PROMENADA MOLL
PS1 , SECRET PINA LA AFISAREA PLANULUI ORAR A FOST POSTATA CEREREA DE PARTICIPARE ...PENTRU TOTI CEI INTERESATI ....SE POATE COMPLETA SI TRIMITE PE MAIL : [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning