![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
...pe la 18:00 ....sper sa nu ploua
|
frate...felicitari pentru munca depusa...sper ca totul va fi bine (asa cum iti doresti tu)...masini sunt...dar respect "dragostea" ta fata de vw Golf Mk4 :) bafta in continuare si sper sa revii cu ea pe sosea
|
Ce repede va miscati!!!! Parca sunteti in fabrica, si dirijati robotii:lol:
Cumva v-au sarit in ajutor si sotiile?.....care aveti:lol: |
prinde forma din ce in ce mai mult ..succes baieti si felicitari jock pentru ca nu ai renuntat
|
Multumesc ;)
...momentan mai facem o pauza ,prea mult strica Maine ma apuc de bara fata 8) |
am inteles ca o revopsesti total...scapi de bandouri? :D
|
....nu , alea raman :D ...daca pe fata nu venea asa urat fara bandou , erau de mult jos
|
Nu mi se pare ok renuntatul la semnalele laterale. E clar ca arata f bine "clean" dar le consider foarte utile mai ales in haosul asta din Bucuresti :D. In rest spor la treaba si mult succes.
|
:))) Jock ce te-am pus sa faci...un nenorocit sunt!
|
:lol: ... tu crezi ca le-a observat cineva pana acum ??...eu nu cred ;)
...important este sa misti maneta aia...da la noi a disparut de mult semnalu |
ce a fost mai greu a trecut ... incepe sa prinda iar forma ... mult succes in continuare
|
bogdy.ghetto degeaba esti ironic mi-am spus punctul de vedere (ca utilitate). Ca aspect am zis ca e f bine.
MS Jock de raspuns, ai si tu dreptatea ta |
jock cand ai timp am si eu o rugaminte pune o poza sa vad unde ii pus butonul de deschidere a portbagajului si zimi si mie cum ai facut sa il deschizi din buton :D
|
jock iti urmaresc topicul de multa vreme ! insa nu prea postez ! resurrection cat mai repede masinii iti doresc ! iar pe scurt ma intereseaza de unde ai luat tu prelungirile 25th anniversary!:???: caut de ceva timp si nu gasesc
|
Multumesc ;)
...vorbeste cu razak ,el mi-a facut comanda de la Car Lovin Criminals http://ghettotuning.ro/forum/index.php?topic=59.0 |
multumesc si eu jock ! eu tocmai ce am terminat modificarile motorului si pe partea tehnica ! si m-am gandit si la aspect putin! dar nu vreau ceva excentric asa ca 25th anniversary sunt foarte ok!
|
1 Attachment(s)
Cea mai buna alegere ai facut ....asta este singurul kit care imi place ,si nu prea sunt multe pe la noi ;)
miri , l-am pus deasupra celui de benzina ....iti trebuie actuator inchidere centralizata (poza) ,buton( care sa iti de-a doar impuls,fara sa ramana apasat) si 2 fire legi un + (bricheta) la buton,din buton pleci cu al doilea fir catre actuator iar minusul pentru actuator il iei de pe caroserie ...vezi cum le legi la actuator...el trebuie sa traga |
felicitari jock.acum cu vacanta sunt mai mult plecat si nu am timp sa mai intru pe forum dar ma incanta foarte mult cand intru si vad din nou topicul tau pe prima pagina cu vesti bune!daca continui in ritmul asta masina se va intoarce foarte curand mai frumoasa ca inainte!
|
Nota 10 pentru cei implicati.
Geo, esti un adevarat luptator! |
1 Attachment(s)
Multumesc ;)
Surpriza :twisted: ....munca de chinez" ,da asta este ;) |
bafta in continuare ! cum am mai spus, masina este super, mi`a placut foarte mult si.....e de invidiat faptul ca dupa ce s`a intamplat, ai putere si rabdare sa o iei de la 0. nu stiu cati dintre noi ar fi facut asta. bafta multa !
|
eh tu oricum ai vocatie de chinez asa ca ti se potriveste :P
Bv pt spoiler si ashteptam alte noutati in curand :) |
1 Attachment(s)
BUSTED:)))) la o plimbare de duminica. Bafta in continuare!
|
https://img130.imageshack.us/img130/4862/859h.gif
Jock, lasa joaca si plimbarile si pune poze cu bara pe masina :lol: |
2 Attachment(s)
Florin :lol: lol de 2 ori :lol: ....mai prins :twisted:
Mihai "bsk" ... uite si pozele ;) |
hai ca deja isi revine "The Bitch" :P de abia ashteptam sa te revedem la intalniri cu ea
|
sincer, aproape ca nu`mi vine sa cred :|
|
....stai linistit ca nici la jumatate nu sunt , in poze chiar nu se vad defectele ..si crede-ma sunt foarte multe :sad: ...dar sper cu timpul sa le corectez
..maine ma duc sa fac geometria...sper sa fie totul ok |
Quote:
|
Oglinzile sunt vopsite negru mat sau lucios ca nu diclesc bine?:shock:
|
...mat ,dar ma gandesc sa le fac inapoi culoarea masinii ;)
|
Quote:
Nu-mi vine să cred cāt de bine arată... |
si asta nu e tot :twisted:
cum lucrezi maestre ? |
...joi sunt la munca ...duminica, miercuri .....24/48
Gata ,s-a rezolvat si cu geometria ....este ok ;) , am avut ceva emotii :oops: ...cu ocazia asta am si aflat ca pe partea stanga am pivot de dreapta :evil: ... numai meseriasi in tara asta :no: |
Jock, arata super masina!:shock: Vezi ce poti face cu putina rabdare si niste prieteni adevarati?:D Hai ca arata super...intr-adevar, mai e de munca la ea, dar ai tot timpu' din lume sa o faci. Felicitari tuturor celor care au lucrat la masina, v-as da o bere da-s cam departe:drunk:.
|
Ma bucur ca a iesit totul ok pana acum, sper sa nu apara nimic in plus fata de ceea ce se vede! Apreciez ca ai avut puterea psihic si financiar sa o iei de la capat! O sa iasa mai frumos decat ce era inainte :D Spor la treaba, si tie si baietilor care te ajuta. E bine ca ai pe cineva alaturi... Bafta! :twisted:
|
jock tot respectul continui sa ma uimesti,eram sigur ca masina va reveni din nou cum a fost dar chiar atat de repede nu ma asteptam!sa ai parte numai de lucruri bune de acum in colo si sa te fereasca Dumnezeu de alte evenimente nefericite:!:
|
salut, primul meu post pe acest topic! am citit de la inceput tot despre evolutia masinii... si sincer cand am vazut ce sa intamplat... am zis ca nu se poate... masina aratea perfect... (parerea mea) eu personalm am un golf3 si sa zic ca is f multumit de golfuri:) inapoi la subiect:-) sincer speram foarte mult ca masina sa revina pe drumuri... dar nu mam asteptat sa fie chiar asa de rapid:) ma bucur ca incet incet masina o sa revina pe drum:) poate o sa am placerea sa vad live masina ca cred ca peste 2-3 sapt ma duc si eu la Buc, dar pana atuncia bafta la munca daca te mai putem ajuta cu ceva din TG Mures scrie un P.M. si cand trec il duc :D
Sunt sigur ca masina o sa arate ca nou... Prieteni adevarati la greu se cunosc, si ma bucur ca ai prieteni care te ajuta si in momentele grele :-) |
Ai că īşi recapătă "pulsul" īngerul tău aşa că multă baftă pe viitor fi mai atent cu ea , că uite a avut grijă de voi şi chiar merită maşinuţa....bravo celor ce te-au susţinut la greu jock ;) !Mānuţă lu' aia mică ce face?
p.s. eu cred că vānd maşina...am aflat abea azi , a fost lovită grav īn stālp , lonjeroane praf,punte strāmbă :( prima mea maşină , primul meu "noroc" |
2 Attachment(s)
Prietenii???....uite ce fac prietenii :cry: ...offf , bine ca nu mi-au dat lacrimile
Va multumesc din suflet .....iar am ramas fara cuvinte ...... ...in seara asta am avut o mare surpriza (am "simtit eu o carcoteala" ,da nici chiar asa) ... ... deci, nu stiu ce am facut de merit asa prieteni ca voi dar ii multumesc lu Dumnezeu ca existati .....hai, va pup ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning