Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

x_cess 22-10-09 22:23

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Sa inteleg ca omu detine vreun avion sau vreun ferari de e asa bine de el?:)))

x-28-TRA 23-10-09 12:07

ce sa zica.ii curgeau si lui ochiii si isi dorea pe atunci sa aiba ce am aveam eu .

-=X-Team=-82-MDN 23-10-09 14:34

ce sa zica si el ... un sarac cu vreun ferrari/pontiac/porsche ceva ... in miniatura bineinteles ...

si da andule ... poate ca isi dorea si el ... dar ... asta e ...

in fine ... sa trecem peste ... :D

GRIGO 23-10-09 17:18

Eh ... e plina lumea de frustrati.
Nu are rost sa va bateti capul cu el, nu merita.

Insanity 23-10-09 23:17

E clar ca-i din C-ta si daca era cu c@#^e o spunea de pe nickul lui. Oricine isi poate face un nick si sa inceapa sa arunce cu vorbe...
Asta-i 4tuning in nici un caz 4frustrati asa ca lasa-ne prietene

ProTeX 24-10-09 00:51

chiar mi-a placut intr-un fel cum a pus problema , dar un lucru tre sa tina minte ca prin 2000 cand faceau ai nostrii ce faceau putini isi permiteau :))) este doar o pasiune nu conteaza ce masina ai parerea mea

Psycho 24-10-09 02:24

acelasi lucru am vrut sa il scriu si eu borza , cand ei faceau asta toti copii udau pampersul , cand veneau in port cu daciile lor tunate asa cum a zis omu mai sus lumea stia , vin aia de la X - team ;) ranciuri si parciuri asa cum era , faceau ce nu faceau cei cu masini bengoase care stateau si beleau ochii si apoi se dadeau pe tomis.
si bagati la cap o chestie , daca omul are amintiri din acei ani , pierdea si el noptile prin port , venea si el si facea galerie si se benocla la cum se dadeau baietii cu daciile , si isi dorea si el sa fie ca noi / voi . hai sa fim putin carcotasi si sa imi spuneti si mie cati din cei cu masini bengoase care ii vedeti pe tomis , umpland bulevardul s-au dat vreodata cu frana de mana sau au rupt o planetara , schimbat ambreiaj , sau au raschetat cauciucuri in port ? si da .. poate ridicam de aripi , poate prindeam pragurile cu nituri , dar eram in fiecare seara acolo , in weekend nu lipsea nimeni , si ai uitat prietene de serile in care venea politia si ne imprastia , pe noi , baietii cu daciile si te duceai sambata seara si duminica si nu gaseai loc in parcare ;)
prietene , alea erau timpurile , eu si ei la 18 ani rupeam daciile in port , nu ieseam la cheta si nu trageam frana de mana pentru ca era masina mamei sau tatalui si a doua zii ma scalpa ;)
daca intradevar erai un om de onoare iti dadeai nick-ul iti dadeai niste date de contact ;) dar si tu esti un alt nick pe forumul asta , un alt om in lista celor banati ;) , un alt comentator care statea pe margine in portul tomis si apoi se ducea la scoala / liceu si le povstea baietiilor vaaii ce tare sunt am fost aseara in port si sa vezi ce faceau aia de la X - team , pe cand ei FACEAU.
si tine minte o chestie , daca intrebi pe cine vrei din constanta , ce / cine este x team ( ma refer nu la cei cu masini si care sunt reiceri sau cum ai scris tu ) vor stii sa iti zica cel putin 1 2 numere de inmatriculare ;)
Iti urez in continuare copilarie nefericita , pentru ca baietii de la x team cu parciurile lor ti-au stricat copilaria , si rolul tau in viata este nedefinit ;) , la fel ca si visul copilariei tale , cand visai sa fii ca cei de la x team cu daciile in PORTUL TOMIS :) , acum 10000000000000 de ani

respect baieti :D

ps. care i-ai f*tut femeia lu asta ??

YZF-PWR 24-10-09 02:28

Eh , nu dam nume , doar stii ca noi impartim astfel de lucruri fratzeste cand vine vba de fetele altora:) suntem un grup:D

Most_Wanted 24-10-09 02:29

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2746010)

ps. care i-ai f*tut femeia lu asta ??

exact , poate a postat din razbunare .

Sa faca el ce a facut X-team.

ProTeX 24-10-09 02:37

eu unu nu ma laud cu cine stie ce masini dar sincer mi-a placut ce am facut cu un audi 50 din 1977 si chiar ma mandresc cu asta ... pe cand unu cu bani cu masini ff bune nu se poate lauda cu asta :P

SMocKey21 24-10-09 14:21

Quote:

Originally Posted by ProTeX (Post 2746031)
eu unu nu ma laud cu cine stie ce masini dar sincer mi-a placut ce am facut cu un audi 50 din 1977 si chiar ma mandresc cu asta ... pe cand unu cu bani cu masini ff bune nu se poate lauda cu asta :P

mie mi-a placut cand ai zburat cu ea atunci in port :D :))) nebuneala care esti :))

ProTeX 24-10-09 18:11

eh .. vremuri vechi si apropo ms pt atunci :)

ct11lyv 24-10-09 22:46

ce se facea inainte in port.. .https://www.youtube.com/watch?v=HrRaNEGIpig

https://www.youtube.com/watch?v=1-W5w...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=IEIAT...eature=related

si mai sunt...amintiri...

sau ati uitat cumva cand ne dadeam pe ulei :D

ProTeX 25-10-09 09:32

mersi lyviule pentru link-urile astea .... adevarul este ca imi e tare dor :D

CT-05-UST 25-10-09 12:08

cand zbura prin port audi-ul lu borza (masini de zeci de mii de euro ) vremuri frumoase da ce sa stie unii care veneau 11 insi intr-o dacie break eventual pe gaz si faceau cheta pt a ajunge pana in port si veneau la 7 seara noi restu veneam la 9-10 seara si ei plecau dupa ce se golea portu ca sa fie siguri ca nu pierd nimic din spectacol

SMocKey21 25-10-09 12:44

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 2748910)
cand zbura prin port audi-ul lu borza (masini de zeci de mii de euro ) vremuri frumoase da ce sa stie unii care veneau 11 insi intr-o dacie break eventual pe gaz si faceau cheta pt a ajunge pana in port si veneau la 7 seara noi restu veneam la 9-10 seara si ei plecau dupa ce se golea portu ca sa fie siguri ca nu pierd nimic din spectacol

bai in seara aia borza a avut reflex de maestru ;) i-a ciobit bara putin baiatului cu care se dadea si a evitat mertzanele alea 2 :))))) ca daca nu :)))) cred ca iesea omor :))

CT-05-UST 25-10-09 13:01

da el a fost un pic mai deteriorat dar frumos a fost pe urma la politie :)) cand le-a pus fiolele dupa ce am intrat eu acolo ca cica mirosea a alcool... vremuri frumoase si de mult apuse .. ce-a fost a fost ...si acum e frumoos da parca nu ca atunci erau alte vremuri ... asa specimene ca asta cu toporu sau ala cu 14 don care avea ceva cu tomisarii acum cativa ani(da ala makr intrase pe useru lui nu isi ascundea identitatea ca omu secure :)) se tot gasesc si or sa tot comenteze deci cel mai bine ei cu ale lor si noi cu ale noastre ...si cu ale lor(femeile):))

CT-05-UST 25-10-09 13:03

apropo nn-aule sa-ti traiasca parintii sa dai de baut poop u

peter 25-10-09 17:28

https://www.youtube.com/watch?v=jYtwZPEwqBk

pe asta o mai stiti ? :lol:

ct11lyv 25-10-09 17:37

Quote:

Originally Posted by peter (Post 2749632)

crezi ca se uita ceva :Da fost prea tare atunci ;))

CT-05-UST 25-10-09 17:51

da parca era si alta atmosfera ..adica abia asteptam sa se faca seara sa ne strangem in port sa facem ce faceam acolo sa plecam aiurea prin oras sa ne intoarcem iar in port unde era posibil sa nu mai fie loc pt ca era full mai venea cate unu cu masina lu taticu pe care o agata cu aripa de stavilopod din simpla dorinta de a face ce a vazut ca facea altu mai devreme ,sau se mai infigea cate unu in bariera(aici sunt si eu :)) ) dar asta e distractia era continuaa...
acum sunt multe bisericute cu multi invidiosi si o caruta de soferi prosti nu zic ca nu era si atunci da acum parca numai astia apar . atunci dadeai o linie se stia ca e linie acum se dau doi si iese xxxx franaru care vrea sa plece acasa sau ala cu motoru care are motor domne si poc .
acum vb sa mergi sa te dai dar bine ca si atunci era la fel pleaca trei masini si ajung 40 da atunci plecam 30 si ajungem 40 e o diferenta .asta e parerea mea si asta am vrut sa spun

ps scoateti-i banu lu ala din popor sau din topor poate are si el ceva de zis

peter 25-10-09 18:11

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 2749732)
da parca era si alta atmosfera ..adica abia asteptam sa se faca seara sa ne strangem in port sa facem ce faceam acolo sa plecam aiurea prin oras sa ne intoarcem iar in port unde era posibil sa nu mai fie loc pt ca era full mai venea cate unu cu masina lu taticu pe care o agata cu aripa de stavilopod din simpla dorinta de a face ce a vazut ca facea altu mai devreme ,sau se mai infigea cate unu in bariera(aici sunt si eu :)) ) dar asta e distractia era continuaa...
acum sunt multe bisericute cu multi invidiosi si o caruta de soferi prosti nu zic ca nu era si atunci da acum parca numai astia apar . atunci dadeai o linie se stia ca e linie acum se dau doi si iese xxxx franaru care vrea sa plece acasa sau ala cu motoru care are motor domne si poc .
acum vb sa mergi sa te dai dar bine ca si atunci era la fel pleaca trei masini si ajung 40 da atunci plecam 30 si ajungem 40 e o diferenta .asta e parerea mea si asta am vrut sa spun

ps scoateti-i banu lu ala din popor sau din topor poate are si el ceva de zis

ce tare a fost ala cu passatu :lol: ..si apoi hvb :| :lol::lol:

CT18NRG 25-10-09 18:21

Bravo baietii !!!

eu tot raman fan declarat COP :D omu` e robot :)

Sofro 25-10-09 19:23

Felicitari SUT`u ptr cupa...a fost prea frumos azi:D

ProTeX 25-10-09 20:03

ceva poze filmari de la tulcea ??? vreau si io...

YZF-PWR 25-10-09 20:10

Intra aici borza
https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post2750169

X-Team a reprezentat cel mai frumos constanta , au facut senzatie , cop-u , gnt-u , war-u , sut-u care a luat si cupa la s7 locul 1 , din constanta si ned-u a luat locul 2 la grupa lui bravo lui , wrc-u smekerie rau respect pt toti participantii , a fost senzational

79BYG 25-10-09 20:27

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2750173)
Intra aici borza
https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post2750169

X-Team a reprezentat cel mai frumos constanta , au facut senzatie , cop-u , gnt-u , war-u , sut-u care a luat si cupa la s7 locul 1 , din constanta si ned-u a luat locul 2 la grupa lui bravo lui , wrc-u smekerie rau respect pt toti participantii , a fost senzational

si Anrei WRC tre felicitat pt locul 2 la S3 unde in semifinala a batut VIPER ... iar in finala a dat de E30 3000cm m3 turbo :)

ct11lyv 25-10-09 21:17

felicitari pt castigatori ;) la mai multe..

X-Ray-Eyes 26-10-09 10:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 79BYG (Post 2750231)
si Anrei WRC tre felicitat pt locul 2 la S3 unde in semifinala a batut VIPER ... iar in finala a dat de E30 3000cm m3 turbo :)

Merci frumos :)
Chiar nu stiu cine de acolo avea pretentii sa bata acel urs care a trecut ca victime in palmares M5 , M6 , Nissan GTR ... s-a vazut ce i-a facut subarului negru ...

Most_Wanted 26-10-09 12:24

Aia a fost masina evenimentului .

YZF-PWR 26-10-09 12:39

Acum ca ne-am odihnit , parca putem posta si noi mai vioi :)
In primul rand as vrea sa urlu bucuros ca orasul Constanta a avut cea mai mare prezenta , cele mai multe masini ( intr-un fel era normal fiind oras mai mare si apropiat de Tulcea ) Constanta a facut o impresie extraordinara.
Cei independenti care merita TOT RESPECTUL WRC Andrei ca exemplu care a confirmat ca a facut istorie de la bun inceput in Constanta cu opel-u , pisicuta iar acum cu noua lui bijuterie 335 bmw , bravo frate ai facut senzatie si avem mare noroc ca esti din Constanta si reprezinti acest oras , suntem nerabdatori sa vedem masina ta la urmatoarea etapa de care ne-ai zis. Felicitari si tie pt CUPA
NED-u Cornel , a fost peste asteptarile tuturor , cu o masina care multi stim saraca in ce conditie e cu rotile si probleme de directie si tot , a dovedit ca se poate cu o investitie minima ( nu va pot spune suma sa nu se supere dar e MICA ) a facut senzatie si a luat locul 2 in grupa S2 BRAVO TATA ai fost sef
In domeniu de cluburi , X-Team sunt mandru ca fac paarte din acest club , clubul nostru a aratat ca inca e in top , pana la finale X-Team a pierdut doar 3 CURSE din aproximativ 18-20 , la final primind si cupa S7 locul 1 CAMPIONUL nostru Serkan SUT care nu a avut adversari si sunt sigur ca va ramane campion la acea grupa cat timp va mai avea acea masina . Adversari totusi a avut ca model de aceiasi masina care nu au reusit sa faca ce a facut el din bmw-ul lui , o masina superba din toate punctele de vedere.
WAR-u cu ursuletul rosu din X-Team a facut si el senzatie si a pierdut o singura cursa ( apoi inca una datorita plecarii , la revansa dovedind acel opel OPC alb ) BRAVO TATI ai aratat ce inseamna un bmw 2.0 facut cu CAP , diferenta s-a vazut cel mai clar intre urs 2.0 galben si al tau.
GNT REEEESSSPEEECT GNT X TEAM , a facut cursa vietii zic eu , masina incredibila de atatia ani a investit in ea si se poate mandri cu victime fenomenale cum ar fi CAMARO!!! Ne-a lasat masca pe toti , bravo frate , tot respectu pt munca si masina ta!!! Felicitari pt locul 4 intr-o grupa nebuna
COP-u X TEAM , un perfectionist desavarsit , meriti aplauze cat pt un derby de forbal iti faci tot mai multi fani , ti-au placut mereu masinile cat mai perfecte clasice !!! felicitari pt pozitia in clasament , ai aratat ca esti un om cu mare caracter ca de fiecare data!!
Felicitari si dodo , mircea si scuze pt cei care ii omit dar am fost f multi din CT , bravo baieti Mircea semi finalist cu iulian GTO , ai avansat mult , un diesel de invidiat!

CAMPIONULE , SERKAN SUT locul 1 s7 tin sa ma repet , ai zis ca ai cashtigat ca nu ai avut adversari , dar te contrazic , ai avut adversari care nu au reusit sa faca masinile cum ai facut-o tu , deci meriti deplin aceasta cupa! BRAVO BAIETI!!!

CT-82-PWR 26-10-09 15:16

Felicitari participantilor cop-u , gnt-u , war-u si in special sut-u.

Most_Wanted 26-10-09 16:36

In special lui GNT ;)

GRIGO 26-10-09 17:12

Cum la nici un eveniment nu lipsesc "cunoscatorii" din public, pe langa multe perle am auzit una care le intrece pe toate.
"Auzi frate, a pus motor de 4000 pe espero"
:)))

79BYG 26-10-09 20:25

GRIGO --- baga niste poze pe aici ....

CT-89-POT 26-10-09 21:20

felicitari X-team

maff_77 27-10-09 14:34

Quote:

Originally Posted by 79BYG (Post 2753325)

BYG-ule tu nimic nu te ai dat?
nu ai mai scos BORA din barlog?
vreau si eu filmuletzu ala din mamaia de atunci stii tu cand ai schimbat filtrele :))

Most_Wanted 27-10-09 15:18

Quote:

Originally Posted by 79BYG (Post 2753325)

Si la astea ne confunzi? :lol:

Pozele sunt aici http://mw-photo.blogspot.com/

Gabi TAZ 27-10-09 15:27

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2751420)
Merci frumos :)
Chiar nu stiu cine de acolo avea pretentii sa bata acel urs care a trecut ca victime in palmares M5 , M6 , Nissan GTR ... s-a vazut ce i-a facut subarului negru ...

PAI LA grupa lui, mai nimeni, dar au fost masini care l-au batut.2 evo-uri si un porsche.

si stiu ca wining is wining, dar esti constient ca Viperul te manca pe paine, daca nu gresea soferul. Asa ca locul 2 l-ai obtinut cu putin noroc. la fel cum si audi-ul s3 a castigat in fata lui Maus cu evo.

YZF-PWR 27-10-09 20:00

De aia conteaza si soferul ... vba ta wining is wining ...

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning