Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Stopuri transparente pentru Dacia 1310 berlina (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/9947-stopuri-transparente-dacia-1310-berlina.html)

eu 11-11-07 11:34

Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????

Daca azi te hotarasti, imi trimiti pe pm numele tau, adresa de livrare si nr de tel, eu maine dau comanda, iar marti ar trebui sa fie la tine ;)

CristianoXXX 11-11-07 12:20

io nu va inteleg cu stopurile astea, arata ca dreaq, kitch, ce vedeti voi asa de marfa la ele? nu vreti sa aveti masini unice? mai bine le faceti pe leduri sau puneti triplele alea jumatate albe, jumatate rosii, arata de 100000 de ori mai bine cu alea decat cu kitchurile astea de stopuri

medellin 11-11-07 13:17

GUSTURILE NU SE DISCUTA CristianoXXX !

cipoNCE 11-11-07 14:20

Quote:

Originally Posted by CristianoXXX (Post 1194224)
io nu va inteleg cu stopurile astea, arata ca dreaq, kitch, ce vedeti voi asa de marfa la ele? nu vreti sa aveti masini unice? mai bine le faceti pe leduri sau puneti triplele alea jumatate albe, jumatate rosii, arata de 100000 de ori mai bine cu alea decat cu kitchurile astea de stopuri

cristianoxxx vorbeste saracia si invidia din tine ca nu`ti poti permite si nu ai de unde sa faci rost de ele? :lol:
si masina unica nu consta numai in faptul de a avea stopuri diferite...
triple normale gasesti la fiecare metru pe dacie, innegrite nici nu mai zic ca sunt cu miile si nu numai dacii iar cele cu leduri necesita timp, bani si sa iti mearga capul daca nu vrei sa iasa ceva ca a lu corvin :lol: ala kiar k ii kitch
de ce nu s`a vorbit acelasi lucru cand au aparut cele de logan? simplu... ca arata bine ;)

xGeorge 11-11-07 14:32

ciponce, daca la om nu ii plac acu nu trebuie sa il jignesti , si daca tie ti se pare mult 2 milioane? sau cat sunt stopurile astea inseamna , ca este bucuroasa saracia din tine ca ai tu stopuri de 2 milioane ...

Gabriel_xenon 11-11-07 15:05

pe nova nu merg puse??
care este numele furnizorului?
un site ceva?
nr de telefon...

CristiRS 11-11-07 15:14

Quote:

Originally Posted by Boycu (Post 1194080)
dar unde ai gasit S.T.I?????:d:d:d

in pitesti

cipoNCE 11-11-07 15:18

Quote:

Originally Posted by Po1s0n (Post 1194464)
ciponce, daca la om nu ii plac acu nu trebuie sa il jignesti , si daca tie ti se pare mult 2 milioane? sau cat sunt stopurile astea inseamna , ca este bucuroasa saracia din tine ca ai tu stopuri de 2 milioane ...

daca costau 2 milioane dadeam 2 milioane pe ele, nu este problema de bani, m`am mirat pentru faptul ca 2 milioane e aproape dublu fata de pretul lor normal ;)
si daca nu`i plac putea sa zica simplu... nu imi plac, din comentariu ar iesi ceva de genu multi prosti ca voi cu stopurile astea si nu vad kre ar fi kitchu, de parca is pictate cu pensula

cipoNCE 11-11-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon (Post 1194514)
pe nova nu merg puse??
care este numele furnizorului?
un site ceva?
nr de telefon...

deocamdata sunt numai pentru logan si dacia 1310 din cate stiu.

Villy ATS 11-11-07 15:48

in curand toate daciile or sa aibe stoputi dalea...;))

CristianoXXX 11-11-07 16:06

Quote:

Originally Posted by cipoNCE (Post 1194440)
cristianoxxx vorbeste saracia si invidia din tine ca nu`ti poti permite si nu ai de unde sa faci rost de ele? :lol:
si masina unica nu consta numai in faptul de a avea stopuri diferite...
triple normale gasesti la fiecare metru pe dacie, innegrite nici nu mai zic ca sunt cu miile si nu numai dacii iar cele cu leduri necesita timp, bani si sa iti mearga capul daca nu vrei sa iasa ceva ca a lu corvin :lol: ala kiar k ii kitch
de ce nu s`a vorbit acelasi lucru cand au aparut cele de logan? simplu... ca arata bine ;)

io te sfatuiesc sa vb frumos si sa nu jignesti, si ca sa facem o comparatie intre masini, pe a mea o gasesti pe site, am bagat in ea banii pe care daca tu ii aveai iti luai un cielo, asa k lasa ma cu comentarii din astea

fiderzen 11-11-07 18:12

nici mie nu`mi plac stopurile! parerea mea...;)

CristiRS 11-11-07 18:14

ingropate in caroserie si putin ionizate sau cu folie putin deschisa ar arata mai bine ;)

Boycu 11-11-07 19:41

deci pana la urma in bucuresti nu stie nimeni unde se gasesc???nu????:((:((:((

CristiRS 11-11-07 19:53

vanam vanam prin bucuresti pana gasim ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning