![]() |
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
Daca azi te hotarasti, imi trimiti pe pm numele tau, adresa de livrare si nr de tel, eu maine dau comanda, iar marti ar trebui sa fie la tine ;)
|
io nu va inteleg cu stopurile astea, arata ca dreaq, kitch, ce vedeti voi asa de marfa la ele? nu vreti sa aveti masini unice? mai bine le faceti pe leduri sau puneti triplele alea jumatate albe, jumatate rosii, arata de 100000 de ori mai bine cu alea decat cu kitchurile astea de stopuri
|
GUSTURILE NU SE DISCUTA CristianoXXX !
|
Quote:
si masina unica nu consta numai in faptul de a avea stopuri diferite... triple normale gasesti la fiecare metru pe dacie, innegrite nici nu mai zic ca sunt cu miile si nu numai dacii iar cele cu leduri necesita timp, bani si sa iti mearga capul daca nu vrei sa iasa ceva ca a lu corvin :lol: ala kiar k ii kitch de ce nu s`a vorbit acelasi lucru cand au aparut cele de logan? simplu... ca arata bine ;) |
ciponce, daca la om nu ii plac acu nu trebuie sa il jignesti , si daca tie ti se pare mult 2 milioane? sau cat sunt stopurile astea inseamna , ca este bucuroasa saracia din tine ca ai tu stopuri de 2 milioane ...
|
pe nova nu merg puse??
care este numele furnizorului? un site ceva? nr de telefon... |
Quote:
|
Quote:
si daca nu`i plac putea sa zica simplu... nu imi plac, din comentariu ar iesi ceva de genu multi prosti ca voi cu stopurile astea si nu vad kre ar fi kitchu, de parca is pictate cu pensula |
Quote:
|
in curand toate daciile or sa aibe stoputi dalea...;))
|
Quote:
|
nici mie nu`mi plac stopurile! parerea mea...;)
|
ingropate in caroserie si putin ionizate sau cu folie putin deschisa ar arata mai bine ;)
|
deci pana la urma in bucuresti nu stie nimeni unde se gasesc???nu????:((:((:((
|
vanam vanam prin bucuresti pana gasim ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning