![]() |
Re: Loganu meu! DJ-18-KYD
Frumoasa sesiunea foto mestere!
Mai lipsea o gagica trantita pe capota:P |
frumos frumos facut cu bun gust spor in continuare cu el :)
|
Quote:
|
Frumoasa masina:).Nu sunt adeptul acelor filtre...Daca pleci din oras e grav,mai ales intr-un loc cu mult praf...
|
dani3lll mersi :D
andi_cimpean :D spark88 si tu ai o masina deosebita.... DJ-18-ARI mersi...buburuza ta ce mai face? razZvanelSpeed4U incerc...si sper sa reusesc. alex_77_marius bafta si tie! ROAD EMPIRE mersi. pwr_bz nu ca imi zgarie,indoaie capota :)) iviTe mersi. alexxu29 nu frate e pe telecomanda...:)) mersi bafta si tie! racer_i30 poi ce are filtru?e raid nu e dela la 5 lei din targ :D |
Quote:
ce mai urmeaza? |
2 Attachment(s)
Kydu a primit stopuri noi....
|
Frumoase !
Sa le stapaneasca sanatos KID`u :P |
Frumos frumos....
O intrebare ,daca se arde un led se poate schimba?:rolleyes2 |
Quote:
Imi place mult modelul! |
M.y.k.e mersi mult.
spark88 nu cred ca se pot schimba dar ai garantie...:D B-61-KYS eu nu am tinut nimic secret...am dat 350 ron luate de la alfaromtrans. |
Quote:
ms de info. Nu e vb de secret ma gandeam ca nu e voie pe site sa pui preturi si de unde le iei . Arata f bine, ma repet! |
foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente ... de fiecare data cand ma duc la antrenament vad masina parcata undeva pe doja aproape de sala... as avea 2 sugestii ... pareri pers ... lasa stopurile de inainte ... astea parca nu dau bine ... si nici bi-xenonu' nu ma incanta ... mai bine ai fate smoke pe farurile originale .... in rest super masina ... nam ce zice ... se putea umpic mai bine la bad boy look ... dar neah e criza ce plm ... super masina ... arata mult mai bn live
|
4 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult...kydu a primit alarma cu chei briceag,modul de ridicare a geamurileor fata si jantele lui cosminel.
p.s body kitu e de vanzare, cine este interesat sa ma contacteze. |
am vazut masina pe la Unirea zilele astea :D arata tare bine in realitate:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning