![]() |
3 Attachment(s)
o ultima lucrare....comentati?! :d
|
2 Attachment(s)
o alta tentativa
|
pt polo: e reusita...jentile imi plac si modelu si cum sunt aliniate.. geamurile prea negre, vopseaua prea mata si cam butucanoasa...da te-ai complicat singur cu unghiul ala complicat
pt C2: nice...spoileru fata prea distantat d roate...keep it up :wink: |
2 Attachment(s)
Comentati :twisted:
|
misto reflexi...au iesit prea bine...vezi ca ai selectat masina sa o pui in hala aia luat si o parte din peisaju original(dak nu intelegi ce zic sa zic iti arat o poza unde ai grsit)....da ati inebunit numai cu hala aia...si te rog si Yo ceva...pune si u poza cu masina de pe care ai luat bara fatza...te rog. :roll: :wink:
|
Re:
Quote:
@metal_milita ..masina era la avatarul unui prieten o avea la avatar pe yahoo ..e masina lui :) si am zis sa imi dea si mie poza sa vad c pot sa fac cu ea ...de plictiseala....cred k am incercat vreo 4 spoilere...nu imi ieseau...nici de asta nu prea sunt multumit..dar....prima e vopseaua originala ..albastra iar a2-a...am facut-o eu ....orkm 10x de comment .... @matza...fata de prima masina pe care am vazut-o facuta de u asta e mult mai bine...dar mai ai de lucrat! orkm continua! |
2 Attachment(s)
Ford Focus RS
Thanks maskt pentru îndrumări! |
faci progrese gabitu baravo :D
|
Re:
Quote:
|
bineeee asa........makin' progress gabitzule.....bravo :wink:
|
2 Attachment(s)
Minicar Tuning :lol:
Astept comentarii |
2 Attachment(s)
este noapte este foarte tarziu am facut cam tot ce am putut la ora asta.Spuneti-mi unde am greshit shi ce sa fac
|
1 Attachment(s)
Polo 9N - Michael :D
|
Bă, prin zona aia am băut eu un suc ieri, la InBox :lol:
PS: ca de obicei, superb! |
belea golfule :wink:
la roti nu prea imi place da .......si asa e belea :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning