![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
Imi place ca vrei sa ne ajuti Dacia WRC , dar din pacate , nu doar atunci cand sunt polemici , baga-te si cand e vorba de ceva constructiv , nu doar distructiv :)))))))))) :!::!::!:
|
Partea cu paintball si restul imi place. Ideea este ca daca sunteti prieteni totul este bine. Pana la urma asta vreau.
|
dupa cum stii prea bine intotdeauna am ajutat.
eu nu retin cand am vrut sa fac rau...dar mno poate`mi reinprospatezi memoria :P |
zise maica Tereza!!! :lol: :lol: :lol: :))))))))))))))))))
|
lasati mei ca se intoarce el :P like schwarzenegger (sau cum s-o scrie) ;) :-P
|
5 Attachment(s)
Ei , oameni buni , nebuni , la karting am fost , am inaugurat un kilometru jumate de asfalt nou-nout la capatul liniei de tramvai cu masinile si circulatia a fost exclusiv pentru noi ;) ! Aseara zicea Fixius ca merge un prieten de-al lui cu masina sa o forjeze putin , ca azi o vinde >:) :))))))
|
oo da ... g-man.. cva .. un concurs de indemanare pe acolo ;)) organizat de cd ;)) :P :)
|
Maine, duminica , :!: photoshooting cu cateva masini din Crazy Drivers Cluj , sa le spalati bine , ca de murdarit ne ocupam noi dupa sedinta foto ;) !!!
|
da... se pare ca si din catzi au ramas nu se mai aude nici unul.... aporpo.. mai traitzi oameni buni ? :!:
|
1 Attachment(s)
Planul : cine vine ?
Eu cu masina mea = 4 locuri Bex cu domnisoara sefa de PR pe Cluj = 2 persoane Eagle cu masina lui = 4 locuri Sebi cu masina lui = 4 locuri Laura cu masina = 4 locuri Programul il stiti voi : plecarea duminica devreme , intoarcerea , duminica tarziu :)) ! |
maestre noroc ca n-a ruginit calcu :-P
ia vezi neste detalii acolo co oradea ce si cum?! ca eu n-am timp cu stresiunea asta :lol: |
da da ... baga baga ca eu tre sa stiu din timp cate guri am de hranit :P DETALII :D
|
i-ai facut prunci deja? :twisted:
|
Quote:
Adi cu peugeotu` = unknown and maby un saxo ;) |
MULTUMIM FRUMOS G_MAN SI TUTUROR MEMBRILOR DE LA CRAZY DRIVERS , ORICUM NU CREDEAM CA VA REZISTA AFISUL O ZI PE FORUM FARA A FI STERS !!!!!!:lol: :lol: :lol:
VA ASTEPTAM CU PLACERE !!!!! SI INCA O DATA MULTUMIM FRUMOS !!!!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning