![]() |
Re: E34 - 525i Simply Clean Da CALI F O R N I A
Quote:
Eventual fa cumva sa lumineze pozitiile in aceeasi culoare ca faza scurta, poate ar arata mai bine.. ;) |
mie imi plac asa...sunt sigur ca-s total nefolositoare dar...macar sunt altfel decat la altii
|
Just_SaY_BoBo - Atunci de ce am mai dat banii pe xenoane ca sa renunt la ele ?
world_eye007 - Cred ca pana la urma renunt si la folia de pe proiectoare sa am aceeasi lumina. Cu pozitia...imi trebuiesc becuri galbene. Daca pun alta culoare se leaga garcea de mine :| SUPAPA_Jr - Ideea era sa am masina diferita de altele (E34) nu sa fie toate la fel . Bafta! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
fara suparare......poza e tare cat tine de BMW-ul tau.Nu stiu al cui e mertzul, e frumos, sunt frumoase dar nu-mi plac asa ca..........mna, FRUMOS BMW-ul!
|
Quote:
|
Quote:
|
ii pui si la E Klasse folie pe faruri?
|
Quote:
In fine, unul dintre cele mai frumoase "5-are" de la noi ;). |
Wilgax - Nu este nici o suparare , este frumos mertu dar nu este pentru noi, astia de "rand". Ms
RZW - Un "cazan" care intoarce multe priviri ;), 5000 V8 :X CVZ - La asa masina nu mai vine vorba de intretinere :)) la cum arata si cum merge :O. Si asta tot un fier ramane :)) RLG - La masina asta ar fi pacat sa ii pui folie :D NXdev - Mertu zici ca este de pe alta planeta pe langa masiniile din jur:D. Am mai zarit cateva babe prin oras care aratau chiar bine. Ma bucur ca in club sunt doar baieti tineri , de gasca si nu "mari" raceri ;) |
Quote:
Am văzut un infractor pe topicul tău pdv'ule ai idee cine este?:> :lol::lol: |
Quote:
il recunosc dintr-un milion ;) |
Nu mai ziceţi la nimeni... Spionii!...
|
Quote:
|
Am stat si am citit aproape toata evolutia masinii tale...ai muncit ceva la ea...pasiunea isi spune cuvantul,felicitari pentru ce a iesit momentan din aceasta masina...bafta la modificarilepe care ti le-ai propus... P.S: Vreau si eu model pt stickerul acela cu "so good" lasa-mi un pm cu id tau daca se poate...salut
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning