![]() |
Re: Bancuri, Poze, Filmulete Funny by Inferno
adevarat kterink =)))))))
|
Quote:
|
Cica iese leul dimineata nervos din casa si da prima data cu ochii de vulpe:
- Ba roscato, cine e regele animalelor ? - Tu, tu, tu esti, maria ta, zice vulpea uda de frica. Mai merge si da peste lup: - Ia zi ma fraiere, cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acu! - Maria ta, zice lupul galben de frica. Mai merge el... Intr-o poiana elefantul manca linistit niste iarba: - Ia zi ma, umflatule, cine e regele animalelor, ca-ti scot inima acu. Elefantul ll prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascand in continuare netulburat. Leul sta incostient vreo juma de ora, si pleaca schiopatand si mormaind: - Ei daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent !!! |
La un post telefonic public:
- Domnule, de o jumatate de ora tineti receptorul in mana si nu spuneti nimic; lasati-ma va rog si pe mine, sa dau un telefon! - Nu ma deranjati va rog, discut cu sotia mea. |
O mama statea in bucatarie in timp ce fiul ei se juca cu trenuletul in living. La un moment dat, mama aude trenul oprindu-se si pe fiul ei spunand:
"Toti pasagerii care coborati, duceti-va la mama dracului. Toti ceilalti care mergeti mai departe stati in ***** mamii voastre linistiti pe scaune ca pleaca trenu'!". Mama stupefiata merge in living si ii spune: "In casa asta nu se foloseste asemenea limbaj! Acum, treci in camera ta si nu iesi de acolo 2 ore. De-abia apoi te poti juca cu trenuletul, din nou, dar numai daca nu vei mai folosi asemenea limbaj." Dupa 2 ore, copilul se intoarce din camera si incepe sa se joace cu trenuletul. In curand, trenul se opreste la urmatoarea statie maica-sa il aude spunand: "Toti pasagerii care trebuie sa coboare, va rog nu uitati sa va luati toate bagajele. Pentru cei care urcati, va rugam sa asezati bagajele la locurile special destinate. Va reamintim ca nu se fumeaza in compartimente. Va dorim o calatorie placuta si relaxanta alaturi de noi." In timp ce mama incepe sa zambeasca multumita, fiul adauga: "...iar cei care v-ati enervat pentru cele doua ore de intarziere ... puteti s-o trimiteti in ***** ma-sii pe aia din bucatarie... " |
Scufitza Roshie:
- Bunico, de ce ai ochi asa mari ? - Bunico, de ce ai urechi asa mari ? - Bunico, de ce ai dintzi asa mari ? Bunica: - Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te! |
=))) genial ultimu hahahahhahahaahhahah
|
|
1.O blonda ii povesteste unei prietene:
- Am sa-ti relatez un fapt cu totul si cu totul ciudat, draga, daca stii sa pastrezi un secret. De o saptamina, simbata trecuta mai precis, suna cineva la mine la usa . Deschid si in fata usii, un barbat tinar, inalt si frumos ma intreaba: "- Sotul dumneavoastra este cumva acasa?" "- Nu, spun." La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si mi-o trage sanatos. Luni a aparut din nou. S-a intimplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri. Mor de curiozitate, oare ce doreste acest barbat de la sotul meu? 2.Dupa ce se trezeste, femeia ii spune sotului: -Tocmai am visat ca mi-ai dat un colier de perle de Valentine's day. Ce insemnatate crezi ca are visul? -Vom vedea diseara, ii raspunde sotul. Seara, barbatul se intoarce acasa cu un pachet mic. Incantata la nebunie, sotia il deschide si gaseste in interior o carte cu titlul: "Semnificatia viselor". 3.O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata: - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Auzi, femeie, cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies - inseamna ca nu ies!! |
Quote:
|
Maria catre Ion:
- Ioane, cum se spune corect, funicular sau furnicular? Ion (calm ardelenesc): - La ce ? |
1.Un evreu pe patul de moarte : fiule eşti aici ? - Da tată ! - Nevastă eşti aici ? - Da soţul meu iubitor . - Ştiţi voi cele 10 vile cu câte două piscine fiecare , cele 5 firme , cele 10 hectare de teren ? - Da tată ştim , ni le laşi nouă ? - Nu , dar am de gând să vi le vând foarte ieftin .
2.Un bulldog merge pe stradă si, deodată, ajunge în dreptul unui gard pe care scrie: "Câine Rău!" Sună el la poartă si îi răspunde un câine mititel. -Mă-ta-i acasă? -Nu. -Tactu-i acasă? -Nu! -Atunci cine-i câinele rău? -Eu, că nu pap tot din farfurie... 3.Fiecare al cincelea om, in lume, e chinez. Noi, in familie, suntem cinci, deci cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu, mai mare,Costel, sau frate-meu mai mic, Ho-Xiao-Pen. Eu cred ca-i Costel... 4.Doi homo/poposapiens au decis sa isi intareasca relatia infiind un copil. Trec anii si copilul trebuie sa se duca la scoala. Trece o vreme si ceilalti copii afla de el si incep sa faca misto de el. Se duce asta mic intr0o zi foarte suparat acasa. A doua zi vine vesel la scoala, se duce la gasca de jmecherasi care faceau misto de el si le zice: -Auziti mah, a zis mama sa ii sugeti BEEP!!! Am auzit ca va plac bancurile si cum sunt doctor in bancuri,am zis sa va incant cu cateva ! daca va plac,mai trimit ! hristos a inviat ! p.s : numele meu este richard sau porecla este bebe asa ca imi puteti spune pe nume sau porecla,nu "krichard". (explicatia nick-ului : nume: Kleins , prenume:Richard=>Krichard) |
12 Attachment(s)
Nominalizarile premiilor in constructzii.
Ultima "creatzie" este si cea castigatoare :) |
doamne cand le`am vazut prima data ... aia cu stalpu e fenomenala :)) ca la pompieri ... explicatia era : ce faci domne in caz de incendiu mai cobori pe scari ? iti dai drumu pe stalpu de lumina =))
|
Si penultima e tare rau.. (cea cu treptele)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning