![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Salut am si eu 3 intrebari pt u!
1. Dc ESPERO? 2. Cat tea costat cu totul? 3. Cat merge si cati cp are? Oricum bv tie multa bafta in continuare si cat mai multi km cu ea fara probleme esti de invidiat si de apreciat :-P |
felicitari esperache pt toata munca depusa , jos palaria , am citit toate 26 de pagini cu placere si admiratie , felicitari inca odata pt curajul si munca depusa in acest unic proiect !!! ;) nimic nou ?
|
cred ca este cel mai furios espero de pe raza romaniei .am citit despre masina inca de la inceput.......esperacheu are the best .........poze mai noi ceva?
|
bafta la proiect!!! si sper cand o termini ca nu o so dai ""ca teai saturat sa bagi bani in ea""!!!:((
|
Foarte meseriasa masinutza ;) am vrea un filmulet sa vedem de ce e in stare ;)
|
Quote:
Eu unu stiu cati bani ai bagat in masina ta si sunt dispus sa bag si eu in a mea dar sunt foarte increzator ca o sa mearga super ... astept cu nerabdare primavara sa ma pot alinia langa esperache la start sa vedem cum merg LET urile astea tunate pe la noi pe genunchi ... oarecum sa vedem cine are genunchiul mai fin ... Bafta la toata lumea ;) |
tipic poporului roman....sa moara capra vecinului,unii nu stiu ce indeamna pasiunea,dorinta de a realiza ceva chiar daca uneori iti spui ca nu se merita...te ambitionezi si iti urmezi visul,rezultatul e neasteptat si chiar asta te face sa mergi inainte.....felicitari din toata inima
|
Cu tot respectul pt. munca si banii investiti (cred ca te duci spre 10.000) nu pot sa inteleg de ce ai ales rabla aia ordinara de masina(ma refer la model)!!!!Din ce cred eu ori ai vreo legatura emotionala cu ea ori vrei sa fii unic.
Oricum la ce platforma tehnica o sa iasa o sa-l adaptezi usor pe un opel calibra, vectra sau astra. Bafta in continuare! |
daca ia fi citit tot ai fi stiut ... uite ceva ce s-a discutat pe primele pagini
Quote:Originally Posted by Renzor Tot respectul,pentru munca depusa!Chiar ca iubesti masina aia. Quote:Originally Posted by Esperache Multumesc ... sa fii sigur de asta ... altfel nu ma inhamam la asa ceva ... Numai bine!si spor la treaba Esperache,numai respect pt tine |
Am urmarit de la inceput acest topic si cu fiecare pagina data ma uimea si ma facea sa ma gandesc si eu la un asemenea proiect. BRAVO esperache , foarte tare masina . Multi Multi km fara accidente . Abia astept sa o vad, si nu numai eu cred ca toti de pe acest forum care au citit topicul si au comentat , sa o vedem in actiune . Bravo esti de admirat pentru efortul pasiunea si sufletul depus in acest proiect. Iti urez mult succes in continuare .
|
esperache, nu ne mai spui nimic?
|
ma doare mintea cat am citit la topic :) tre sa aratam cumva ca Daewoo nu e orice marca :lol: Felicitari, cum spuneau unii pe aici Frumos "cielo" !
ps: sa imi trimiti si mie tiparele de facut bani la imprimanta :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta e esperache... ;)
Attachment 1206905 |
slow........:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning