![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
Quote:
ne vedem acolo :D |
8 Attachment(s)
Salut,
Vreau sa multumesc tuturor prezenti azi la intalnire. Sper ca data viitoare vom fi mai multi si poate stam poate si mai mult (scz ca a trebuit sa plec destul de devreme :arrow: work :sad: ) Am pus si niste poze, mai vorbim. Bafta. |
Bravo baieti...si la mai mare...
|
UUUUHUHUUH cate buburuzeeeee!!!!!
mai multe renault 5, mai mult loc de parcare!!!!! |
sunt super marfa masinutele voastre a mea o cam strica capot dar sper sa va placa si osa vin si eu la urmatorea intalnire.Apropo pretu care mi l-ai zis la planetra este ptr o planetra nou sau sehas?cine mai stie se gasesc piese bune la Lemofrance?
|
Quote:
|
salut tuturor!o sa pun si eu pozele zilele astea!hai sa ne strangem mai multi data viitoare!!eventual alta locatie daca nu va deranjeaza ???ar fi frumos si o tura prin oras ............avem loc toti ca sunt mici!
|
si sunt bune sau gasesti tot terminate tu ti-ai luat ceva de la ei?SI sa va cer si eu o parere merita sa schimb puntea spate sa pun una cu discuri?a si mai vreau sa stiu un pret ptr amortizore spate ca, cam topai de fund.Multumesc si astept raspuns
|
asta e masina mea pe care am dat 1000 euro,aici cu mici imbunatatiri. https://i103.photobucket.com/albums/m...1/DSC00219.jpg
https://i103.photobucket.com/albums/m...1/DSC00220.jpg |
mi-am luat eu.electromotor,ceasuri bord,macara geam,pedala de ambreiaj.parca astea sunt toate.a..si amortizoare spate.la astea nu se merita sh,tot tzopaie si la mine,e din punte.vreau si eu sa fac schimbare pe punte cu discuri.eu zic ca merita.
|
Quote:
Ca locatie .. parcare Pescarus ? :D Mai vb, Bafta |
baieti... am si eu nevoie de cateva dracii pe unde as putea sa caut :(
- bord r5gtt doar bordu fara ceasurile, cine a umblat a rupt toate prinderile a fost un mare meserias. - capac rezervor |
Felicitari pentru initiativa si reusita intalnirii! Ma bucur ca reusiti sa pastrati flacara si sa faceti ca lucrurile sa mearga spre mai bine!!!
Pentru bucuresteni, poate ma ajutati cu un sfat? Recomandati-mi un service prin sector 6 unde ati fost si ati fost "rezolvati" la preturi decente si cu profesionalism? |
vino la urmatoarea intalnire si vedem noi cum rezolvam..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning