Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

banzay 09-04-09 12:07

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 2220950)
se merita...

Nuuu...

Cat despre faruri...mai bine cu niste 'innegrizant' deala de stopuri, dar dar intr-o oarecare masura, si nu pe oglinda... Intrebati-l pe Dl. NDY cum a procedat, el stie cel mai bine ce si cum a facut. Eu farurile (sticla si plasticul incalzite separat) le-am incalzit iarasi dupa ce le-am vopsit si le-am lipit la loc, cu masticul original topit. Si nu se formeaza nici un condens, deci sunt ok, am avut noroc :)

mike - AER 09-04-09 21:15

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2224333)
Si apropo masca dintre faruri nu este prina pe nici un far, are 4 suruburi sau 5 deasupra si unele pe centru dar nu este prinsa de nici un far....tu vb fara sa stii ;) !

:)))) inseamna k masina ta nu e intreaga.... fara suparare...

si dak nu ai citit bine nu mai vb... am zis k are niste suruburi in spatele farului, care e prinsa de caroserie.... are alea de sub capota, alea 2 de jos de care spui tu, si mai are inca 2, cate 1 in spatele fiecarui far....

si crede-ma k stiu ce vb ca cu asa ceva ma ocup....

johnsonxxl 09-04-09 21:49

la cat va certati aici..intelege saracu draki tot.. :)) (nam nimic cu nimeni)

apropo...imi cam scartaie in mers cv la vreo roata(crek pe fata)...sa fie de la placute?si cand franez incet la semafor scaratie usor(asta e de la placute..stiu de la dacie)

mike - AER 09-04-09 21:52

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 2225897)
la cat va certati aici..intelege saracu draki tot.. :)) (nam nimic cu nimeni)

apropo...imi cam scartaie in mers cv la vreo roata(crek pe fata)...sa fie de la placute?si cand franez incet la semafor scaratie usor(asta e de la placute..stiu de la dacie)

scartie asa in mers sau doar cand pui frana?

johnsonxxl 09-04-09 21:55

si in mers...si cand franez....da cand franez inteleg..placutele..da in mers ma enerveaza...desi nu se aude tare..dar nu suport...

mike - AER 09-04-09 21:57

dai si tu raota jos si vezi ce are, poate iti atinge taba aia aparatoare pe disc...

johnsonxxl 09-04-09 22:00

plm..nu face de mult ..are vreo sapt..am sa trag o fuga pan la service...

banzay 09-04-09 22:07

Urmareste daca ti se incing si rotile, daca merg infranate, ridic-o pe cric si invarte-o un pic si vezi/auzi :)

esperoTun 09-04-09 23:51

placutele fac asa...si la viteza mare ai impresia ca se rupe directia???asa imi face mie:))))azi am luat placutele de frana ,maine le pun:D

mike - AER 10-04-09 07:30

lol... poi ce treaba au placutele cu directia, cum spui tu k ti se rupe... ele au rolul doar de a frana. Dak masina iti face asa alta e problema

johnsonxxl 10-04-09 10:41

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 2226256)
placutele fac asa...si la viteza mare ai impresia ca se rupe directia???asa imi face mie:))))azi am luat placutele de frana ,maine le pun:D

inseamna ca tu ai placutele fier pe fier....

johnsonxxl 10-04-09 10:42

cat ai dat pe placute?

mike - AER 10-04-09 11:04

ai de unde sa alegi.... sunt de pe la 30 ron pana pa la 100 roni.. placutele

Rob3rt_espero 10-04-09 16:40

poti pune si tu o poza cu ce zici ca lipseste la mine ???
Poate ai dreptate...dar la mine nu exista asa ceva....

mike - AER 10-04-09 21:48

offf... oke! o sa iti fac o poza k doar ce am reparat un espero si a ramas aici la mine grila asta....

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning