Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Discuţii generale Galaţi - Brăila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/9159-discutii-generale-galati-braila.html)

sedici_valve 28-01-10 10:49

Re: Galati - Braila

metro.. mai e sensul giratoriu acolo..metro mi se pare cel mai bun loc, parerea mea

sacura 28-01-10 10:50

si app ptr cei din galati(sos)...se mai aude ceva cu garaju ala...??

sacura 28-01-10 10:50

si acolo ar merge...pana la urma...cel mai bun e unde o sa obtina o aprobare ceva;)...ca degeaba e bun acolo sau acolo daca oricum nu le da voie

sedici_valve 28-01-10 11:12

trebuie vorbit din timp..si sa fie aleasa o data, care sa nu se suprapuna cu un eveniment ceva..

sacura 28-01-10 11:24

pai sa posteze careva ...un desfasurator...o idee......un proiect ceva cu acest eveniment... Sa vedem si noi...si asa se pun la punct mai multe idei...si incet incet facem evenimentu pe placu tuturor.
eu zic care a mai facut sau care are idee...sa faca un proiect cu desfasurarea evenimentului...si toate chestiile astea ce implica treaba asta ca sa fie pus la punct din timp;)

sacura 28-01-10 11:29

sau lasati detalii cu ce implica concursu.....ce categorii etc...adica cum ar fi
1 masini "tunate"(aspect ext)
2..,..,..,...,...(aspect int)
3 sound...
4 concurs de drag
5 concurs de tras cu arcu ..
6 etc
Zic sa se posteze detalii de astea ...asta daca chiar sunteti interesati sa faceti acest eveniment;)

nutzuXXL 28-01-10 11:36

in galati nu va fi nici un eveniment . la braila sigur va fi si drag si drift /indemanare . cam asa sta treaba . la galati nu ducem lipsa de spatii , ci din contra . problema e cu organizarea si aprobarile .

Azerty 28-01-10 11:37

Eu zic ca va aprindeti prea tare momentan.
Despre ce vorbiti defapt aici?
Despre concursul organizat de cine?
De ce nu are thread separat?

sacura 28-01-10 11:41

se zicea ca se vrea la galati concurs...io am zis ca daca se vrea...macar sa se posteze ideile...si asa poate se gaseste vreo unu sa fac un proiect ..iar apoi poate sos ia o initiativa sa caute aprobari si ce mai trebuie...

Azerty 28-01-10 12:40

Inseamna ca nu ai fost atent la ce s-a scris aici. Gratian a spus ca 4tuning va organiza in Galati ceva, iar lumea a inceput sa isi dea cu parerea.
Daca e vorba despre evenimentul 4tuning, luati legatura cu Gratian si declarati-va disponibilitatea de a ajuta.
Daca e vorba despre un alt eveniment, organizat de altcineva, faceti un thread, luati legatura cu persoaana respectiva, etc...
Asta referitor la continut.
Referitor la exprimare, incearca sa fii mai concis. Cine a zis ce? Astfel poate vei intelege inclusiv tu mai bine cine ce a zis si despre ce este vorba defapt ;)

sacura 28-01-10 13:58

aha..ok...ms ptr informare
...oricum la noi mai slabe sanse sa se organizeze ceva de cineva de la galati...zic eu ca nu este interes
Si daca e sa organizeze 4tuning ar fi ceva...astea fiind spuse...eu sper sa se face ceva la galati

sacura 28-01-10 15:06

io ma bag...unde?...zii locatia!

KarFanatik 29-01-10 08:33

Haideti sa nu mai vorbim in avans,daca Gratian a zis ca se organizeaza ceva in GL,haideti sa vedem ce se organizeaza,si in cel mai bun caz dupa consumarea evenimentului organizat de Comunitatea 4Tuning,o sa incercam si noi ceva.....acum sincer totul depinde de maturitatea si responsabilitatea organizatorilor evenimentului independent...asa ca spor la tastat pana atunci si doamne ajuta sa se faca ceva interesant la Galati
Cat despre premii....cred ca va ajunge respectul si admiratia celor din jur....nu?

@Ene'Andrei-cand bem o cafea? :D sa termin si eu cu sesiunea :)

sacura 29-01-10 09:33

Hai ca a venit si ziua de"maine".....ia zii madalin ora!!! la cat incepe concursu???

Ene'Andrei 29-01-10 10:53

premii? e de ajuns o medalie si o diploma, sa treaca frigul sa ne intalnim cu totii bine cu zambetul pe buze si dupa vorbim mai multe detalii legate de un eveniment in GL

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning