Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - '93 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/90633-golf-3-93-a.html)

Frunza 20-02-10 20:43

Re: Golf 3 - '93

frumoasa masina,imi place felicitari
sunt la servici si tocmai am realizat ca a mai trecut 1 ora jumate de cand urmaresc situatia masinii

ps:vizavi de garda masinii,saptamana trecuta mi-am schimbat arcurile sport cu unele stock,am spart 2 fuste gti :D si acuma cand o vad atat de ridicata mie greata si nu stiu cum s-o las maxim 3 cm mai jos :D

bafta in continuare:-)

Adryanno 21-02-10 00:09

Frate strange bani si dai o vopsea ( Candy White ) . Mai trebe sa faci barile ( clean ) ; sa o lasi jos si alte jante !

Bafta cu golfuletzu !! si poate incet incet te prind si eu din urma !! :D

A2racer(Ovi) 21-02-10 11:34

Foarte frumos proiectu, keep up the good work. Asteptam noutati....

P.S : am inteles ca vin multe surprize...

Stay black;)

W35T 21-02-10 12:16

Quote:

Originally Posted by Frunza (Post 3106895)
frumoasa masina,imi place felicitari
sunt la servici si tocmai am realizat ca a mai trecut 1 ora jumate de cand urmaresc situatia masinii

ps:vizavi de garda masinii,saptamana trecuta mi-am schimbat arcurile sport cu unele stock,am spart 2 fuste gti :D si acuma cand o vad atat de ridicata mie greata si nu stiu cum s-o las maxim 3 cm mai jos :D

bafta in continuare:-)

Merci !
Ma bucur ca te-ai putut delecta cu threadu-ul meu, crede-ma ca eu am spart o buza fata GTI fara suspensie/arcuri sport la ce drumuri are Satmaru` dar tot imi voi mai lua una sa o aduc mai aproape de sol...

Quote:

Originally Posted by Adryanno (Post 3107490)
Frate strange bani si dai o vopsea ( Candy White ) . Mai trebe sa faci barile ( clean ) ; sa o lasi jos si alte jante !

Bafta cu golfuletzu !! si poate incet incet te prind si eu din urma !! :D

Merci !
Domnu` stii tu ce stii...incet dar sigur (nu ma grabesc)
Aporopo a ta ce mai face?

Quote:

Originally Posted by A2racer(Ovi) (Post 3108352)
Foarte frumos proiectu, keep up the good work. Asteptam noutati....

P.S : am inteles ca vin multe surprize...

Stay black;)

Merci...ai inteles bine !
La toate le vine randul , vine vorba "incet dar sigur".

MTHunior 21-02-10 20:12

felicitari pt munca depusa a iesit superb!!

Nel' 21-02-10 20:39

...frumoase farurile...vroiam sa comentez despre o vopsire integrala...dar nu mai zic nimic pt ca am vazut ca ai scris "la toate le vine randul "...succes in continuare :)

Adryanno 22-02-10 07:36

Hmm .. a mea a plecat :p . Mi-am luat ceva ieri .. :D negru :twisted::twisted: ( tot golf 3 )

ovidiu89 22-02-10 23:34

in sfarsit cineva care are farurile ce imi plac si mie. cum se vede cu ele fara xenon? ai reusit sa adaptezi motorasu de la vechile faruri sau le-ai lasat pe reglah manual?

W35T 23-02-10 07:16

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3114615)
in sfarsit cineva care are farurile ce imi plac si mie. cum se vede cu ele fara xenon? ai reusit sa adaptezi motorasu de la vechile faruri sau le-ai lasat pe reglah manual?

Salut !
Farurile le-am lasat pe reglajul manual...desi se poate adapta vechiul motoras dar n-am avut rabdare sa le montez.
De vazut pot sa zic ..macar de 3 ori mai bine vad, in special pe ploaie/carosabil ud vad super bine fata de cele originale.
Becurile folosite sunt h7 clear blue by phillips.

W35T 07-03-10 15:21

4 Attachment(s)
Au inceput ieri lucrarile la bari iar de joi 11 Martie pe masina...
Se va efectua bad-boy`ul din tabla;
vopsit: capota,usa spate stanga(era alta culoare) , spoilere, eleron si clante.

...Atasat sunt poze cum se vrea si barile in spuma/fibra...;)

AnduGTR 07-03-10 17:04

Un tuning facut cu bun simt si bun gust ;) O sa iasa ceva f. frumos dupa parerea mea. Tine-o tot asa si sa nu ne uiti cu pozele pe parcursul modificarilor.:tenisclap

ovidiu89 07-03-10 17:21

scz de offtopic dar andugtr nu crezi ca ar fi frumos sa iti pui o semnatura mai originala?

Ca sa fiu on cu ce astupi barile cu fibra? sa dai mai multe detalii dupa ce le termini deoarece ma intereseaza si pe mine sa fac aceasta modificare

Adryanno 07-03-10 17:33

he he .. fosta mea masina !! :D

W35T 07-03-10 18:17

Quote:

Originally Posted by AnduGTR (Post 3157112)
Un tuning facut cu bun simt si bun gust ;) O sa iasa ceva f. frumos dupa parerea mea. Tine-o tot asa si sa nu ne uiti cu pozele pe parcursul modificarilor.:tenisclap

Merci...nu uit stai linistit !

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3157179)
scz de offtopic dar andugtr nu crezi ca ar fi frumos sa iti pui o semnatura mai originala?

Ca sa fiu on cu ce astupi barile cu fibra? sa dai mai multe detalii dupa ce le termini deoarece ma intereseaza si pe mine sa fac aceasta modificare

Pot sa iti dau si acum.. id-ul meu e mity_wst (baga-l si vb mai detaliat)
Dupa spuma si polistiren vine fibra peste dupa care chit de finisaj...

Quote:

Originally Posted by Adryanno (Post 3157225)
he he .. fosta mea masina !! :D

Exact domnu... ;)

quick_silver2 07-03-10 18:30

Acoperi si locul de la numarul de inmatriculare la bara?

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning