![]() |
Re: Nissan Sunny GTi-R
Quote:
Gerad are dreptate....Buzzy Limita pistoanelor ar fin undeva pe la 380 de cai.....legat de pistoane....vezi cateva pagini mai in urma!!!! Hai nu va certati acum ca nu are sens!!!!! |
Vorba multa, saracia omului.
Si-asa e criza. :-P Mai baga si tu niste poze cu masina. |
Quote:
400 este maxim .. bhp. asta inseamna ca tu ar trebui sa fii pana in 370-380bhp ... adica 300whp... nu ? |
Ceva de genul......
|
22 Attachment(s)
Poze au fost cerute poze sa fie.
In primul set de poze e inainte de a monta puntea spate si dupa. Dupa care a urmat pozitionarea mega esapamentului de 76mm (ii spun mega pentru e tare inghesuiala cu el pe sub masina :( ) Dupa care a urmat portarea galeriei de evacuare standard (sunt multe detalii pe care nu am sa le spun cum ar fi calculul dimensional si lucrare efectiva) |
12 Attachment(s)
Dupa care a urmat......
Un copac frumos Pozitinarea ''binecunoscutei'' tobe de esapament ....protejarea conductelor de frana ....Dat toate surubrile, articulatiile, etc cu spray cu cupru anticorozvi si lubrifiant Si ultima poza......''ce baiat ca lumea'' :))))))))))))) |
5 Attachment(s)
Dupa multe chinuri cu esapamentul meu de 76mm am reusit sa montez si turbina....atasat niste poze cu ea.....si cu cei 5mm toleranta pana la blocul motor :))) (sa speram ca atunci cand toata galeria se va dilata nu va atinge de bloc).
|
da cand ii dai domne' cheie la ghetzu asta 4x4 ?
|
Domne' azi mi-a venit si softul.....sa vedem....pe 9 mai vreau sa fiu la Tulcea indubitabil!!!!
|
Quote:
|
ce turbina este ( ce marca )??? ce soft o sa folosesti la masina ?
|
Scrie mare cat Casa Poporului pe ea Garrett..,..si cred ca m-am mai laudat de 100 de ori pana acum cu ea.
Este un Garrett GT3071r si softul il voi folosi pe cel de la Nistune al caror ecu deja il am. |
aia nu e "garrett" bah.. e o imitatie. O sa crape !!
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Pregatiri pentru wastegate extern.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning