Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat SEICENTO (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/87694-club-fiat-seicento.html)

AB-04-ASS 07-06-09 18:38

Re: CLUB Fiat SEICENTO

3 Attachment(s)
DDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

1. Cablul de control al robinetului de la caloriferul de incalzire al habitaclului (Pleaca de la bord de la butonul acela rotativ de unde se regleaza aerul cald/rece si merge in compartimentul motorului in spatele bateriei).
2. Are rotile alea de aliaj de 14" de Abarth? Daca da, imi trebuie capacelele alea din centru cu scorpionul :D.
3. Are turometrul acela standard? Daca da....ma intereseaza si ala... mai mult clemele de prindere in bord...dar daca e in stare buna il iau cu totul.
4. Proiectoarele de ceata..... daca sunt impecabile...altfel le iau noi.
5. O pompita pt spalat parbrizul.

pityku96 08-06-09 14:29

ma gandeam sa ii pun 2 dungi de-a lungul masinii din autocolant unde as putea face asta si cam cat m-ar costa are cineva idee , bucuresti only

trafy-vr6 08-06-09 14:30

de ce nu le faci tu singur ? foaia autocolant se da la metru liniar ( asa e in valcea ) si costa 5 lei metru ( pretul tot din valcea )

pityku96 08-06-09 14:35

pentru ca nu vreau sa iasa un dezastru nu am rabdarea necesara sa calculez sa tai bla bla sunt mai comod din fire :D

LE: am gasit o firma am sunat si mi-au spus k m-ar costa in jur de 200 ron acum am nevoie de parerile voastre masina mea e albastra si cu spoilerele negre si vreau dungile sa fie albe acum traseul ar fi capota , roof si portbagaj , ar trebuie sa pun si pe spoilere?

RoLitoral 08-06-09 14:46

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2386959)
daca intereseaza pe careva, in valcea la un parc de dezmembrari a aparut un fiat seicento sporting, este intact . daca intereseaza pe cineva ceva dati add la valcea_racing si o sa ma interesez de preturi si piese.

Daca se poate si fara add (mai sunt unii care nu folosesc messenger :D ), te-as ruga sa intrebi de pret pt.:
- motoras stergator spate (tot ansamblul eventual)
- geam stanga-fata (doar daca e "perfect", al meu are ceva zgarieturi)
- cablu acceleratie

Mersi.

trafy-vr6 08-06-09 14:57

okey, o sa trec maine sa vorbesc, asa ca mai spuneti asta seara ce vreti ca sa fac o lista

pontilius_ran 08-06-09 15:52

AB-04-ASS
nu ai rezolvat-o cu pompia?Ti-am spus, eu am reparat-o singur.
Eu am doar o pompita, si pt fata si pt spate. lucreaza, din cate stiu eu, pe doua presiuni.
chiar dak ai doua eu spun k se pot repara.

pontilius_ran 08-06-09 15:55

RoLitoral

Am oprit azi pe unu cu buburuza si a fost incantat de ideea de a pune bani si de a lua una bulita.Astept sa intre si el pe forum sa mai vorbim

AB-04-ASS 08-06-09 17:20

Quote:

Originally Posted by pontilius_ran (Post 2390430)
AB-04-ASS
nu ai rezolvat-o cu pompia?Ti-am spus, eu am reparat-o singur.
Eu am doar o pompita, si pt fata si pt spate. lucreaza, din cate stiu eu, pe doua presiuni.
chiar dak ai doua eu spun k se pot repara.

Man eu am doua... am postat cred si poze cu ele. Una de fata si una de spate. Mie mi s-a defectat cea de fata si le-am inversat ca pe spate oricum nu o folosesc des (ca si stergatorul e cam dus). Am vrut sa o desfac cum ai zis tu dar e foarte tare oxidata (ruginita) si are niste picioruse metalice unde se prinde partea metalica a pompei de partea de plastic care se rup daca incerc sa le indrept... in fine... nu mai merita.

AB-04-ASS 08-06-09 17:23

Quote:

Originally Posted by pontilius_ran (Post 2390439)
RoLitoral

Am oprit azi pe unu cu buburuza si a fost incantat de ideea de a pune bani si de a lua una bulita.Astept sa intre si el pe forum sa mai vorbim

Ar fi ideal sa gasim un Sporting (Abarth si mai bine :D) si sa fie inca intreg (sa nu lipseasca piese din el) chiar daca motorul e dus. Si daca ar fi vreo 400 euro si ne adunam vreo 4 oameni il luam si avem fiecare de jupuit ceva de pe el. Dar unde il tinem? Aveti careva garaj?

pontilius_ran 08-06-09 17:31

la fel era si amea, oxidata si ruginita.i-am rupt alea si am prns corpurile cu un fel de nituri dar f. mici, si f. mult silicon.Nu cred k ai de gand sa dai 400 ron pe pompita, cum am mai spus de banii asta am reparat cutia.
P.S.
merge pompita ca noua

morpheusmaster 08-06-09 21:00

O tinem la mine ma :) eu am garaj :D

Aaaaasa...trafy intreaba de bara spate pentru mine :) atat...aia ma intereseaza cu adevarat si as fi dispus sa dau $...intreabai daca au bara spate si cat face...sa fie aia de sporting neaparat :D ...

trafy-vr6 08-06-09 21:08

da, mi-am facut lista, o sa ma duc maine sau cel tarziu poimaine !

RoLitoral 09-06-09 07:36

Daca te duci poimaine sau mai citesti si azi, eventual intreaba si de maneta schimbatorului, pana in podea, la mine e cam mancata nuca si imi mai ramane mizerie pe mana cand sunt transpirat...

Mersi inca o data.

pityku96 09-06-09 08:21

m-ar interesa si pe mine eleronul astept sa imi spui daca il are si ce pret multumesc

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning