![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
park era www.clubtigra.ro :rolleyes2
|
www.clubtigra.ro si e ... a gresit si omu :))
|
Quote:
|
Quote:
e cumva din cauza ca nu ai a/c? sau ai si am retinut eu gresit? |
scuze...:oops:
|
am modificat eu
|
Termocupla din poza este cea de la radiator, si e adevarat, nu am aer conditionat. Modelul pentru AC nu stiu cum arata si ce are in plus.
|
Nu pot deschide topic nou pe clubtigra.ro! De ce?
Vroiam sa fac cateva propuneri legate de posturi noi. De ce nu este nici un post in care sa ne prezentam masinile? |
si topicurile trebuie aranjate si ele intr-o oarecare ordine...
|
Merge acum deschiderea de topicuri noi. Nu am inteles la ce te referi cu topicurile aranjate in ordine. Deocamdata sunt doar 3 topicuri, doua la tutoriale si unul la bursa. In rest sunt categorii. Poti scrie direct acolo cum ai vrea sa arate.
|
Lume e de rau.Am fost azi la service cu masina si imi trebuie un radiator de apa si o valva egr.(de la ea imi oscileaza motoru)
|
asta e de rau? pfuai, pai stai sa-ti zic eu. Am facut azi compresia si am cilindrul 1: 12 atm, cilindrul 2: 4 atm, cilindrul 3: 12 atm, cilindrul 4: 3 atm... si ma miram de ce nu trage in treapta 2. Deci la mine rezulta segmentare, reconditionare supape etc. Maine dau motorul jos......
|
Ce pot sa zic... bafta amandurora :D
|
Eu nu i-am facut compresia dar motoru trage bine si nu consuma ulei (poate putin da nesemnificativ)Imi poate da cineva niste preturi pentru valva egr si radiator de apa ????si cine e din constanta sa imi zica si niste magazine.
|
eu tocmai am rupt cablul de la kilometraj cand am incercat sa pun ceasurile la loc...............
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning