![]() |
Re: Dacia Logan(benzina) vs Dacia Logan(diesel)
Quote:
|
Quote:
Insa spanul ala din rezervor e real nu e fake la fel si uzura vizibila. |
My bad... nu contest faptul ca spanul e real, eu am vrut doar sa indic provenienta lui. Cam asa ceva am gasit si eu la 406 cand am inlocuit pompa.
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cavitatia este fenumenul de aparitie a acelor bule , nu dizlocarea materialului, care este un efect al cavitatiei. Cavitatia nu apare datorita impuritatilor ci datorita presiunii foarte scazute (sau vacumului foarte mare) pe aspiratie, care practic provoaca fierberea fluidului prin scaderea presiunii, este adevarat ca impuritatile favorizeaza cavitatia (deoarece coboara punctul de fierbere) dar daca impuritatile provoaca cavitatia inseamana ca oricum pompa functiona aproape de conditiile de cavitatie, ceea ce nu se intampla. Bulele respective nu sunt la presiuni f mari ci dimpotriva sunt bule cu presiuni fmici dar care la spargerea lor provoaca socuri f mari si dizlocare de material. Un filtru f infundat poate provoca cavitatie mai degraba decat orice impuritate care trece de filtru. |
Acceleratii Dacia Logan de la 0 la 100 km/h:
Dacia Logan 1.4 MPI -13,0 secunde Dacia Logan 1.6 MPI -11,5 secunde Dacia Logan 1.5 dci -15,5 secunde Concluzia e clara...Dacia Logan - BENZINA e mai vitezomana dar si mai gurmanda! Sa mai treaca timpul... si apoi o sa vorbim si de fiabilitate...:-) |
Prefer Loganul pe benzina...cel diesel nu prea are vlaga in el, chiar daca are consumul mai mic ! :D
|
Care DCI?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning