![]() |
cu toata placerea! pana la prima legala am si eu timp sa`mi fac tot ce am de facut la ea :twisted: dak nu e gata pana atunci , sunt destui prieteni de la x team cu motoare egale sau mai mici decat al tau pe care as paria si 1000$ ca te fac
|
Si eu pe toti:))
|
razvan si ce te faci ma daca iti zic k sub capota de fapt nu stau 75 de cai de cielo si stau vreo 204 de calibra turbo ?:) mai vrei spectacol sa`ti fac cu mana din partea cealanta a pistei ?:) nu-i problema , avem cu cine sa te dai! chiar vrea unu Romeo sa se dea cu o Dacia berlina si nu e gluma , o as vezi despre ce-i vba
|
Re:
Quote:
Ma dau si cu dacia si cu orice masina... eu vreau sa ne distram si sa ne simtim bine... :) |
ti-ar prinde bine ca imagine?:) uimeste-ma vroiai sa zici k ii faci pe aia de 200 de cai cu cei 75 ai tai? eu vorbesc aici pe o lungime de 400m ca pe aeroport nu loc scurt ca sa poti sa pleci inainte ca demaraj , masina mai usoara sau etc! cursa de 400m ca doar oameni suntem:) ce zici ? iti sutzii ideea ca pe 400m ii faci pe aia cu 200 de cai cu cei 75 ai tai ? :twisted:
|
nu a zis asa ma yzf-ule...las-o draq....bah razvane ...eu va provoc pe toti mah din extreme...pe bune......la prima legala sau...mamaia sau la navodari sau unde vreti voi mah....asa de distractie
|
asa D_M_X`ule , da`le clasa :twisted:
|
P.S. am inteles ce a zis. k i-ar prinde bine ca imagine sa-l vada ca se da cu cei de 200 de cai! da vroiam si eu sa sucesc cutzitu in rana putin :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Sincer inteleg prin tunning modificarea motorului de pe masina pe care o ai...pentru a scoate tot ce e mai bun din el.... altfel de ce nu ti-ai luat direct calibra? ;) |
am si calibra 4x4 turbo 2000cmc dar din pacate nu o conduc eu pe aia , alt membru al familiei! dar sincer cielo este mai usor ca greutate plec mai repede 8) decat calibra care-i grea ...
|
am vazut o gramada de mashini cu sticker street racng daca am inteles bine bravo
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning