![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
Quote:
|
Chiar ieri m-am dat cu o dacie de 95 cp.
Asa a fost grupa. Acum ce ar trebui sa fac? Macar nu m-am facut de ras in fata daciei cum am vazut eu niste bmw-uri. Apropo: era ieri la Buzau un tip cu un Peugeot 407 care spunea ca cea mai mare ambitie a lui e sa faca bmw-uri la curse :D Asta e un fel revers al bmw rullz. Santos a castigat vreun bmw ceva ieri?? |
tare rau faza ,conteaza ce masina a castigat?am mai zis odata masinile sunt apropiate si fiecare va alege ceea ce il avantajeaza.
vedeti si linkul asta http://accident-audi-q7.skynetblogs.be/ asta in legatura cu airbagurile care nu sar :) |
Quote:
pai tu crezi ca ei pot face o masina rwd ??? eu nu cred ! ;) |
Quote:
esti copil !! tu chiar crezi ca, conteaza timpi 0-100 ??!! conteaza 0-160, 0-200 ( cam cel mai important !! ) si bineinteles 100-200km/h ! 0 - 100 este ceva relativ mai ales la noi in tara asta infecta si plina de jeg ! |
Quote:
|
eu cred ca bmw sunt mai performante, mai ieftine si mai ieftin de intretinut, insa acopera o plaja putin mai restransa decat audi. si audi sunt putin mai frumoase.
|
Quote:
Ai si tu dreptate frate,m-ai prins :( sa mor io , cum sa ies.. DA LA CALARASI ..... A CASTIGAT VREUN BMW ? DA , BOH! CARE A BATUT TOT ! ... si ca si nivel, masini, calarasi a fost peste buzau .. mai bine tu iti imaginezi cursa la care sa vina wpp,boh,dgh,txa+rip ? pai mai aveti loc de ei ? da , in tribuna :) toate turbo,4xe30T+1xe36T=stop va luati audi`urile,le parcati undeva in spate,si veniti sa-i aplaudati pe oameni .. data viitoare .. :D fara intrebari din astea, ca vin si raspunsurile .. unde-s fanii audi ? de ce nu fac ce fac astia prin strainatate cu .."general lee" si etc ? ... abia astept sa apara audi sa-i bata pe cei insiruiti mai sus .. e doar o chestiune de timp... ani .. decenii .. cine stie .. |
Atunci daca bmw e atat de tare de ce ai mai facut topicul asta??
Vrei sa-ti iei si tu o masina frumoasa?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de preferat este sa iei o masina noua din germania(de ex)! + la masinile sh, nemtii nu prea umbla la chilometraje, doar turcii cu cetatenie germana fac treburile astea! am vazut un audi a4 de ~1 an cu ~200.000. km declarati de proprietar! |
Quote:
|
A4 2.0TDI e mai scump cu ~3000 de euro ca BMW 318d si e inferior la capitolul dotari, performante si consum ;) .
|
nu inteleg de ce-mi zici mie sincer...eu n-am zis nimic nicaieri de preturile masinilor :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning