![]() |
cipi..imi pare rau dar pe tine tre sa te sacrificam........asa ca...treci la aparat :lol:
|
.....imi pare rau de desmacare :joy: ........lasa k ma recompensez eu cumva :drunk: :woowoo:
|
try to stay on topic ..
deci .. spirydusha ... ai de ales avem .. needbrain , e departe ,la cta ... baiat bun .. si mai avem cateva variante .. iar tu ?esti combinata cu unul care a stat 12 ani cu una ? cati ani are ? :lol: doamne nici nu vreau sa-mi imaginez .. p.s: si voi berbeci .. va aruncati ca ... doar ptr ca atzi vazut un avatar ? ce naiba .. golfuletz .. prv :) |
bey baieti...nu sunt cu unu care a avut o relatie de 12 ani...lol....am zis ca e UN AMIC...ma scuzati dak ati inteles altceva...si nu mai exagerati
va poop |
eh :) lasa-i sa se dea-n spectacol :)
si deci sa inteleg ca ... nu ai ce raspunzi la ... ---- Iubirea Vietii ... dupa cum bine vezi .. topicul asta .. are si partea asta ... 2 bad ... :) |
Re:
Quote:
tre' sa incepi cu moderatorul sectiunii de femei :D |
Intradevar, ar fi un inceput ..
dupa/daca ma pupa ... nu mai pupati ;) :P mersi mustangule , esti un mic zeu .. btw, mi-am amintit de primul sarut , toata viata am avut senzatia ca .. primul sarut a fost in clasa 6-ea ... wrong ! azi mi-am amintit .. cand eram clasa a 2-a sau 3-a :lol: :lol: i had a lip contact with a girl ... :lol: :lol: ala da moment haios :lol: :lol: p.s: vedeti ca .. poop in ... englezoaica = kk ... so .. watch out .. :) |
cono ai fost gigolo inca de mic ;) asa imi palce :))
pup nu poop :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
mai tii minte ? :D |
...moama santos da pe bune mai rau k un gigolo in clasa a2a....nu stiu dak sti au dat la stiri niste elevi de clasa 2 singuri intr`o clasa-> ea capra el in spatele ei ...iai dat lectii baietelului? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..... :hug:
|
hihihi :) ce \"draguta \" esti tu cu santos :))
kiding |
.....ma deskurk si eu kum pot :twisted: :twisted: ... :evil_laug
|
fii rea :) ca nu merita santos :D auzi si tu in calsa a 2`a
IUDA :D |
Re:
Quote:
shi may santos nu stii tu ce ai ratat daca nu te-ai dat la fumei de gradinitza...ce stiu alea frateeee :lol: |
....gloftuning nu imi pemit sa ma iau de el ptr k este un zeu dak in clasa a doua se ocupa cu d`astea aku ce o face :oops: .....ZEUL SANTOS....nu e de mirare k il iubesc toate fetele pe el............ :twisted: :twisted: :twisted:
santosik :icon_kiss :hug: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning