![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
:arrow::arrow::arrow:
|
Quote:
nu neaparat acolo pt k ar trebuii modificat mai mult bordul.am eu pe varul meu care si`a pus un lcd pe oltcit,a eliminat acele manete care baga aeru pe la picioare etc.a decupat si a intrat perfect un lcd de 9".cand o sa ma mai intalnesc cu el o sa fac vreo 2-3 poze sa vi le arat k poate va ajuta.bft https://img224.imageshack.us/img224/4...6159cn5.th.jpg |
Ti-am zis ca stiu si eu cum arata si cum merge masina,si ca am numai cuvinte de lauda pt ea, nu ma intelege gresit. Masina este intr-adevar deosebita si sper ca viitorul proprietar sa continue sa mearga cu ea la showurile de tuning, poate sa mai modifice ceva la ea, desi arata bine asa cum este in prezent.
|
pacat ca se da :( culoarea e demential , neoanele la fel , interiorul nu mai vorbesc . felicitari celui care a investit atat timp si atati bani in ea . asteptam vitoarele sale proiecte
|
Nu stiu daca l-am mai postat ... dar pentru cine nu a vazut ... asa arata PMDu la soare ;)
https://www.youtube.com/watch?v=8xdCyrmVe1E |
Quote:
Acolo ieseam de la etapa EMMA la care am participat pentru prima oara si am scos un rezultat de 138,9 cu sistemul Alpine Tipe R. |
tinand cont de faptul ca e un prieten de`al tau... nu pot sa zic decat ca e extraordinara :))
|
foarte frumoasa masina:)....
|
frumos ... bravo ! succes in continuare daca planifici sa mai modifici ceva :)
|
Quote:
Am in plan dupa sarbatori sa imi montez noua muzica care o sa fie o surpriza.............:D Cateva detalii : ...... va fi cu mult mai puternica decat linia Alpine care avea 800 rms. Mai multe nu spun, o sa revin cu poze care or sa vorbeasca de la sine. Quote:
Masina nu se mai vinde, m-am hotarat sa o pastrez si sa imi montez muzica pe ea. Mai vb sef. |
o masina extraordinara si un proprietar pe masura ;)
|
frumoase si reusita
|
Quote:
Pai da sefule,n-ai timp , ca o arzi pe la ranca, ca bogatii :)))))) |
Rog un moderator să stergă posturile despre vânzarea acestei maşini
Maşina se va păstra ..o să fie o maşină de muzică...;) altă muzică 2x mai puternică;) .. street sound car;) |
De la ce firma va fi partea de sunet ? tot Alpine ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning