![]() |
Re: Club MATIZ
Quote:
Inainte de toate, sa mai raspunda si alti posesori de Matiz - Bucuresti. |
2 Attachment(s)
:twisted:Chevy matiz V8 550 cai (404kW),0-100 3.7 secunde ar face de rusine multe masinutze oricum erea cazul sa ne razbune si pe noi cineva cu asemenea "bestie" nu credeti?!:D
|
Quote:
Sa mai raspunda si alti dar hai sa schimbam ora. ce ziceti de 12 |
Hai sa mai posteze lumea!
Nu imi place - lumea intreaba de intalniri in paginile anterioare, dar cand dam o data, nu raspund decat 2 insi care spun ca vor sa vina... Restul tac. Si aici nu ma refer la cei care nu sunt din Bucuresti, ci doar la bucuresteni. Not nice! |
Quote:
|
Mustang s-a referit strict la bucuresteni! :(
|
Quote:
|
Stati sa ne intelegem - poate postul meu nu a fost bine inteles:
1. toata lumea este invitata la intrunire (ca este din Sibiu, din Brasov, din Craiova, etc) - asta ar fi fost o super intalnire Matiz. 2. lumea care o da de gard sau se face ca nu "aude" sunt bucurestenii... acum o gramada de timp, intreba lumea "cand un meeting?" - cand am stabilit o data, n-a mai zis nimeni nimic si s-a anulat, decat cei din afara Bucurestiului au spus ca nu pot ajunge - Coman Razvan era unul dintre ei... sa fim seriosi... Sunt de acord cu intalnirea la ora 12. Nu cred ca am treaba - dar poate altii lucreaza la ora respectiva - se mai lucreaza si sambata. Sa vedem daca sunt si altii care se anunta ca vor sa onoreze cu prezenta. |
Quote:
DECI NE VEDEM?????????????? |
Eu am inteles perfect man ce ai vrut sa zici! Nu am zis ca tu ai spus ca numai cei din Bucuresti! :)
Din Brasov, chiar nu merita sa vin! :( Sunt vro' 180 de km... Poate odata o sa se faca o intalnire undeva, intre Bucuresti si Brasov! Stiu..din Bv o sa vin eu, si poate inca 1,2. Din Bucuresti sunteti vreo 20...:) Si nu o sa convina nimanui..:???: |
sincer, imi doresc f mult sa facem si sa reusesc sa ajung la o mare intalnire de "matiz'ari"... problema e ca fix pe 07.02. 1985 m-am nascut... gandinu-ma bine...deci pe 07.02.2009 fac exact 24 de ani... => rezultatul este ca nu pot ajunge...oricat de mult as vrea. km nu sunt prb... ci aniversarea si petrecerea :lol:. la urmatoarea promit ca vin...
|
Quote:
|
Heheee ... La multi ani...
O sa mai vorbesc cu lumea si vad daca pot sa motivez si alte persoane... :) |
Quote:
|
Pai hai sa fim noi pionerii...