![]() |
Re: KATANA TEAM
Da ce sunteti ma? Adunatura? :))
|
Quote:
|
N-ar trebui sa lasi masina pe mana unor astfel de soferi ca se alege prafu' de ea. S-a putut observa asta si in seara aia cand a plecat ... de la gara .. "nervos" din cauza rusinii pe care a trait-o .. a plecat in 'tromba' cu demaraj, etc .. fitze ;) Daca nu mai ai permis, trage-o pe dreapta pana recuperezi permisu si gata. Macar stii ca ai ce sa conduci dupa ce recuperezi permisu'...
|
cred k nu cunosti stilu de mers cu masina aia de zici ca a plecat nervos :)))))))
|
bine zis din partea amandurora |:)
|
Sarbatori fericite tuturor celor din Katana Team si iubitorilor de tuning si masini din Piatra Neamt!!! :wave::joy:
...sa va aduca MosuŽ (si/sau Noul An) decizia de eliminare a Taxei Auto (my broŽ sta ca pe ace :ballbounc ), piese de tuning ieftine :workout: si un trafic lin si fara incidente. :tenisclap Servus. |
Sarbatori fericite baieti!!!!!! si tie Marsone!:!D:D:D
|
In murmurul tainic al colindelor de CRACIUN sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. ;)
Sarbatori fericite si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi !:D cu stima, Street Zone Club ( www.streetzone.ro/forum/ ) |
multumim de urari...
Sarbatori fericite si voua celor de la STREET ZONE CLUB!! |
8 Attachment(s)
cateva poze cu astrele din KATANA TEAM 8):rolleyes2
|
frumoase pozele..ce m`sa doar eu le`am facut :)))))
|
daca stiti pe cineva care dezmembreaza ford probe dupa 94* spuneti si mie ms
|
4 Attachment(s)
Neata . Stiu ca este un eveniment faptul ca postez si eu pe forum ..dar am zis.. ce mama dracu' , sa-mi dau in petec.:oops:.. Situatia e urmatoarea... sunt trei modele de jante care consider ca se potrivesc pe bidiviul meu negru...astept niste opinii din partea "juriului" si nu ma astept sa fiti ingaduitori :))
|
Quote:
|
Quote:
pt primele 2 poze ai nevoie d flanse???sau se gasesc si in 4 prezoane? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning