Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/75897-katana-team.html)

Scarto 20-12-08 23:49

Re: KATANA TEAM

Da ce sunteti ma? Adunatura? :))

alcs 22-12-08 15:39

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1932088)
Eram in noaptea asta la gara ... asteptam sa-mi dea tipa de la fastfood mancarea, si deodata aud claxonand un taxi.. ma uit si eu, ce naiba, la 1 noaptea? Cand ma uit .. ce sa vad .. Ford Probe-ul (ala de SB de la voi din clan) se ducea incet (da sigur) la vale.. noroc de taximetrist ca a claxonat, ca altfel... :D Vine tipu (soferu) si ii zice taximetristu "ba se duce la vale" la care soferu, ca sa para 'smecheras' zice "las sa se duca" :lol:

Un mic sfat pt tipu' respectiv.. cu Ford Probe-ul ... frate, data viitoare, trage frana de mana sau las-o in viteza.. si daca nu merge niciuna din metodele astea, pune niste pietre la roti :lol: :lol::lol::lol::lol::rolleyes2

deci in primu rand cine era la volan nu era proprietaru.. eu sunt. ||Ala e unu mai prost asa de felu lui .. asta am remarcat dupa ce am citit ce ai spus mai sus ca el nu mia povestit faza.ii dadusem masina in seara aia nu mai stiu cu ce motiv .. si uite ce face el |:)...apropo eu nu mai am permis o perioada destul de lunga deci se poate sa mai vedeti tot felu de soferachi dinastea la saracu probi |:)a da sa nu uit si replica lui la taximetrist nu a fost ca sa para smecher...laso ma sa se duca ca doar nu e a lui nu |? :)

Scarto 22-12-08 22:06

N-ar trebui sa lasi masina pe mana unor astfel de soferi ca se alege prafu' de ea. S-a putut observa asta si in seara aia cand a plecat ... de la gara .. "nervos" din cauza rusinii pe care a trait-o .. a plecat in 'tromba' cu demaraj, etc .. fitze ;) Daca nu mai ai permis, trage-o pe dreapta pana recuperezi permisu si gata. Macar stii ca ai ce sa conduci dupa ce recuperezi permisu'...

buddy_lexx 23-12-08 00:06

cred k nu cunosti stilu de mers cu masina aia de zici ca a plecat nervos :)))))))

alcs 23-12-08 00:44

bine zis din partea amandurora |:)

Marson 24-12-08 17:14

Sarbatori fericite tuturor celor din Katana Team si iubitorilor de tuning si masini din Piatra Neamt!!! :wave::joy:
...sa va aduca MosuŽ (si/sau Noul An) decizia de eliminare a Taxei Auto (my broŽ sta ca pe ace :ballbounc ), piese de tuning ieftine :workout: si un trafic lin si fara incidente. :tenisclap

Servus.

buddy_lexx 24-12-08 17:40

Sarbatori fericite baieti!!!!!! si tie Marsone!:!D:D:D

Xel'Naga 26-12-08 17:49

In murmurul tainic al colindelor de CRACIUN sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. ;)
Sarbatori fericite si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi !:D

cu stima,
Street Zone Club ( www.streetzone.ro/forum/ )

buddy_lexx 26-12-08 22:54

multumim de urari...
Sarbatori fericite si voua celor de la STREET ZONE CLUB!!

podx 27-12-08 13:29

8 Attachment(s)
cateva poze cu astrele din KATANA TEAM 8):rolleyes2

buddy_lexx 27-12-08 14:56

frumoase pozele..ce m`sa doar eu le`am facut :)))))

alcs 27-12-08 18:00

daca stiti pe cineva care dezmembreaza ford probe dupa 94* spuneti si mie ms

ShurikeN 29-12-08 23:02

4 Attachment(s)
Neata . Stiu ca este un eveniment faptul ca postez si eu pe forum ..dar am zis.. ce mama dracu' , sa-mi dau in petec.:oops:.. Situatia e urmatoarea... sunt trei modele de jante care consider ca se potrivesc pe bidiviul meu negru...astept niste opinii din partea "juriului" si nu ma astept sa fiti ingaduitori :))

stefan_88 29-12-08 23:12

Quote:

Originally Posted by ShurikeN (Post 1948400)
Neata . Stiu ca este un eveniment faptul ca postez si eu pe forum ..dar am zis.. ce mama dracu' , sa-mi dau in petec.:oops:.. Situatia e urmatoarea... sunt trei modele de jante care consider ca se potrivesc pe bidiviul meu negru...astept niste opinii din partea "juriului" si nu ma astept sa fiti ingaduitori :))

al 2lea model... se potriveste .... parerea mea :D...:)

buddy_lexx 29-12-08 23:15

Quote:

Originally Posted by ShurikeN (Post 1948400)

2 sau 3 ...prima sare din schema din start

pt primele 2 poze ai nevoie d flanse???sau se gasesc si in 4 prezoane?

All times are GMT +2. The time now is 01:37.

- Copyright 2026 4Tuning