![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
pt ca stiu ce motoare sunt de puterea aia si cum ar trebuia sa taraga aer pt puterea aia...si din alte multe detalii. 180 de cai si riridcata cu suspensie stock? :)) lool
|
Nu rade Bogdan, fostul proprietar al VR-ului vroia sa puna suspensie normala...., atunci sa fi vazut senzatie...
|
da...dar nici din fabr VR nu vine cu suspensie de 1.6. tot masi dura si mai joasa e
|
AM VAZUT IO ASTAZI PE 23 AUGUST UN CORRVETTE dala nou roshu super mijto :O
|
bossule.... dap... shi eu l-am vazut tot pe 23 august.... pe la 6-7 dupa-amiaza..... suuupppeerrr mashina.... :D
|
l'am vaz prin bariera la sensu' ala giratoriu ....marpha rau...
|
Incercam sa "vorbim prin poze" pe topicul asta ? :-)
E mai frumos asa ... |
o fi mai frumos..... da' la cat de repede se mishca o Corveta..... incearca tu sa-i faci poza in timp ce conduci...... :-P
|
1 Attachment(s)
poate o sa il mai vad si o sa ii fac poza .. oricum e in genu lu asta:rolleyes2 :arrow:
|
intotdeauna mi-au placut corvette-urile. de la un model la altul au reusit sa nu o strice deloc la aspect.
apropo, stiti ca suspensia spate e cu foi de arc nu? (pt. profani, foi de arc aveau si tv-urile alea vechi) |
2 Attachment(s)
In centru:
|
Masina e demult in Ploiesti... proprietarul borei obisnuia sa o parcheze la gara de vest. Si sa inteleg k acum e de vanzare ?...vad un afis pe ea ....oricum e modificata destul de frumos din pct meu de vedere 8)
|
Un anunt in care scrie ca masina este de vanzare si
Un anunt in care scrie ca daca masina nu e mutata in 30 de minute va fi ridicata de adp =)) |
2 Attachment(s)
Un animal.................
|
Oare cat are motorul?:) 6.5?HEMI? :D :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning