![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Quote:
|
ia spune :D
|
11 Attachment(s)
Eeee, lasa devenim prea indecenti.....
In alta oridne, de idei azi am apucat sa spal masina, si sa ii trag cateva poze. Pot spune ca masina arata bestial, jantele dau foarte bine pe ea, mai ales cand e spalata. Jantele astea sunt mult mai pretentioase insa, daca sunt murdare, sunt urate... daca sunt curate, omfg...... gen... Las pozele sa vorbeasca de la sine..... |
wow:oops:
Ce bine arata masina acuma:D jantele o schimba total...superba! |
da, ce pot sa zic. n-am ce sa zic decat ca e BENGA! si merge pe cat de bine arata! ;)
|
superba :P, foarte bine ii vin jantele, felicitari pentru alegerea facuta.
|
shadow line
urgent |
Quote:
Ca titlu informativ piesele necesare sunt? -nari -bandouri cromate si???? |
felicitari, arata super cu jantele astea :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Eeee, si uite ca incepe si distractia.... 2 faze:
1. Pe dupamasa, in parcarea subterana din baneasa shopping ***... fara asc, si cu gumele mele pe spate mai slick decat slickuri, sa vezi ce frumos o aruncam de cur prin parcare p-acolo.... Am facut asta de cateva ori, pana cand a inceput sa zbiere prietena... si deja zbiera mai tare decat sistemul audio... asa ca am plecat. 2. Seara cand m-am intors acasa(dupa ce am lasat femeia acasa)... era ceasu, cam 12:30-1 dimineata.... dinou asc off, anvelope (tractiune maxima, ca deh, mai au putin si ajung la sarma) si i-a ghich, tot muncii era ud..... trecusera recent, 2 d-astia de la rebu si udasera partea me a carosabilului..... stanga dreapta, side to side.... si uite, asa.... pana cand am ajuns acasa... Guess what? pana m-am bagat in pat, aveam ditamai zambetu pe fata.... vorba lu ice cube " it was a good day" |
Te-ai scos, felicitari. Nu schimbi sigla Rial cu BMW?
|
Quote:
Sincer nu ma deranjeaza, in final sunt jante RIAL nu BMW, chit ca RIAL produce si Jante bmw, inclusiv style 44(care guess what, am avut eu pe masina) |
2 Attachment(s)
:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning