![]() |
Re: Care a fost prima ta masina?
prima si masina pe care am invatat sa conduc,o dacie,furia alba...pe aia am invatat si ceva mecanica,sunt 2 ani de cand am dus-o la rabla si imi pare rau si acum.iar prima masina cu care se putea umbla legal pe drumuri publuce(can am luat permisul) o pisica,318 tds...
|
BMW 325 TD .. am permis de 6 ani si doar incepuse in perioada aia toti samsarii toti romanii sa cumpere masini din germania .. si bine inteles ca si un pustan au inceput imediat modificarile .. o sa postez si pozele ..:))
pisicutza era o masina foarte cumparata de romani si vanduta in Ro ..! in 2008-2009 |
audi a3
|
Quote:
|
Insignia 2.0 CDTI 160cp, cutie automata, an 2009! Prima masina a mea. Am primit-o la majorat pe 24 martie si de atunci a rulat cam ~9.000km si masina se comporta impecabil!
|
Honda Civic Coupe '94 1.6 125cp :D Am primit-o cand am facut 18 ani (acum 10 luni) si deja am facut ~20.000 km fara probleme :D
|
Audi A4 B5 1995 , 1.8 20v :D
|
Dacia 1310 :D!
|
VW Golf 3 :-)
|
2 Attachment(s)
salut prima mea masina a fost o dacie 1310 din 1988 si era fauta pt export in columbia.acum am un mitsubishi colt 1993 dar 40% este bibilita (aranjata si reparata) de mine:D
|
OLTCIT :)
|
2 Attachment(s)
Prima masina achizitionata din banii mei,cu numele meu in talon ..Dacia 1310 din 95 ,eram foarte incantat de ea,am luat-o de la cineva care o tinea in fata blocului si vroia sa o dea la fier vechi pt ca si-a luat ceva nou...asa ca am platit 500 lei pt masina si am bagat 3000 lei in "curul ei " acte... vopsea ...tobe noi,bucsi si pivoti...etc.... dupa 2 ani de chin continuu a inceput sa cedeze si am renuntat la ea ::(
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning