![]() |
Re: Week-end Race George Dunareanu
Quote:
|
Quote:
|
"Neavizatii" care au comentat pana acum nu aveau de unde sa stie ca cei doi frati au decis sa se dea "la spectacol". Bravo celor care s-au chinuit cum au putut ei mai bine sa faca INDEMANARE ca despre asta era vorba, nu despre curse cu G60 sau cerculete, despre aia nu a comentat nimeni nimic.
|
Quote:
P.S. Nu mai folosi " " cand ma citezi cu privire la neavizati. Este parerea mea si chiar asta am vrut sa spun. Sau hai mai pe intelesul tau ... habarnisti si comentatori de pe margine . |
bogdan nu s-a dat .. pentru ca din ce am auzit are probleme cu placa de presiune .. / ambreiaj ... nu face fatza la puterea motorului de aia a ales sa se bage la cercuri ... cat despre partea cu liniute a incercat ...
eu cred ca trebuie sa va asteptati la niste surprize de la sierra aia ;) |
Sunt destul de interesant in viata de zi cu zi incat nu ma mai obosesc sa par pe un forum. Si nici nu ma ascund in spatele unui monitor. Sunt un simplu user care si-a exprimat o parerea dupa ce a vazut niste filmulete. Eu la inceput doar i-am felicitat pe cei care s-au descurcat bine in mansele de indemanare(parerea mea). Din pacate discutia a ajuns aici si sper sa se incheie ca nu are rost. Singurul lucru care am vrut sa il zic in posturile anterioare este ca, in opinia mea, baiatu cu bmw-u trebuia sa incerce sa termine traseu fara spectacol pt ca el oricum a participat si la mansele de cerculete. Atata tot. Nu am nimic cu nimeni si nici nu vreau sa am, nu vreau sa ma cert pt ca n-am motiv. Io ma opresc aici, mi-am exprimat o parere personala cu care nu trebuie sa fie toata lumea de acord. Cu toate astea vreau sa mai intreb ceva: Daca nu il cunosteati, si vedeati la o cursa de indemanare pe un baiat oarecare cu un urs ca darama niste jaloane si se urca pe borduri, mai ii luai asa apararea daca cineva considera ca nu a facut bine ce a facut?
|
Poze cu Dacia aia rosie? :-s nimeni? :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Doar asa ca amuzament ... la etapa de azi de viteza in coasta de la Mosteni , Bogdan , tipul cu Sierra care in loc sa mearga la timp a mers la spectacol la Braila , a iesit pe locul 1 la grupa lui si locul 1 la general .
|
Chiar eram curios! Am vazut masina in dragasani acum 2 ore si m-am uitat la ea bine..era parcata pe margine cu omu in ea...si eu la stop! Felicitari...se vede ca sa investit mult in masina aia!
|
a luat sierra locu 1 la general ? ce tareeee... daca veneam eu..... :P ii miroseam un pic esapamentu... hai sa inchidem si noi topicu asta ca e cam pa.... daca nu mai baga nimeni poze...
|
Apropo, ca n-am apucat sa zic... felicitari miliady!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning