![]() |
Re: Ghetto Tuning
1 Attachment(s)
la asa ceva te bagi ? :lol:
|
2 Attachment(s)
da, se poate face fara probleme. ma suni si rezolvam
meanwhile.... eleronul de pisica facut aici e gata, finisat si vopsit. enjoy |
foarte misto ... felicitari ghetto .. mai asteptam noutati de la tine :)
|
Niste evazari aripi pt o Spernova pe spate (am jante cu ET 25 si freaca putin dar vreau sa pun distantier, or sa iasa si mai mult in afara). Cat ar costa, si cel mai important cat dureaza? Ce riscuri sunt ca dupa terminarea lucrarii sa apara rugina? E stiuta calitatea tablei de Dacia si vreau o lucrare bine facuta...
|
1 Attachment(s)
salut. Poti sa imi faci si mie un capac pentru Bordul de la logan ? locul unde ar trebui sa fie airbag-ul pasagerului. Daca poti iti voi trimite si dimensiunile.
|
5 Attachment(s)
Bogyciu ti-am raspuns
sezione91_blue, nu fac. - tot la capitolul smart: bordul finisat si pus pe masina + un inceput de eleron - capota de suzuki swift de pe pagina anterioara, proaspat iesita din cuptor. - fete de usa polo in stadiu beta si cu pre-montaj facut [edit] TM32CIP, bordul ia destula vizibilitate dar nu deranjeaza decat daca vrei sa vezi chestii sub rotile din fata, botu e scurt. iar pentru spuma si rasina exista remedii ;) |
Ciudat si totodata reusit bordul de smart, cat ii ia din vizibilitate soferului ? nu ca ar avea bot lung masina ... :-)
ps: cum Dzeu nu se topeste spuma poliuretanica la reactia rasinii cu stratimatu ? la mine s-a dizolvat instant la primul "experiment" Spor in continuare, toate cele bune |
ptr vectra a o prelungire la capota cat mar costa.astept raspuns.ms
|
foarte tare mai ales eleronul arata super bn.....(o sa te vizitez in scurt timp)...bafta
|
Addy Gaman, ti-am raspuns.
mersi sorine |
esti meserias ma baiatule :) bravo bravo
|
team sunat si nu miai raspuns.ma intereseaza prelungirea din tabla.nu fibra ms
|
mai incearca , cand are flexu in ureche nu aude prea bine telefonul :D