![]() |
Re: Machetele mele - dorin_cdg
ce faine is audiurile astea 2:X:X:X...super si felicitari pentru achizitii
|
Deosebit Audi! adevaru e ca si culoare il prinde foarte bine (negru+galben=una dintre combanatiile de culori care imi place mult:D) Bafta in continuare
|
9 Attachment(s)
Merci de aprecieri!
Pt. azi: AUDI A4 No.1, DTM Ekström 2008 1:18 - NOREV AUDI A4 No.9, DTM Kristensen 2008 1:18 - NOREV |
Imi plac cum fac machetele cei de la Norev, felicitari pentru ele.Cei doi piloti care au condus aceste doua masini sunt si ei adevarati campioni ai DTM, felicitari pentru ele.
|
9 Attachment(s)
AUDI R8 4,2 FSi DTM Safety Car 2008 1:18 - Kyosho
|
foarte misto machetele.....ultimele,primele.....toate.:D ai niste machete super.:-P
zi si mie, te rog, daca audi-urile astea 2(AUDI A4 No.1, DTM Ekström 2008 1:18 - NOREV si AUDI A4 No.9, DTM Kristensen 2008 1:18 - NOREV) sunt realizate misto si daca isi merita banii ca vreau sa-mi iau si modelul albastru. mersi;) |
Quote:
Singurul "defect" al acestor machete e ca sunt sealed-body. |
Quote:
Quote:
FOARTE FAIN COLECTIA TA!!!(mai ales Lamborghiniuri,dar si Audiuri sunt faine) |
9 Attachment(s)
AUDI A4 STW #18 DHL Christian Abt 2000 1:18 UT Models
|
Quote:
|
Omule esti maniac. Ai una dintre cele mai tari colectii vazute in viata mea. Felicitari si respectul meu.:shock:
|
6 Attachment(s)
Quote:
AUTO UNION Type C, V-16 Engine, 1936/37 - 1:18 - CMC |
Superbe toate machetele , din lipsa de ocupatie am dat de topic`ul tau si am stat cam 15 minute sa analizez mai tot , si nu mi-a parut rau ;)) , felicitari pentru colectie si la mai multe !
|
Super...AUDI FAN :) Bafta
|
Ai o colectie de invidiat...:D imi place tare mult r8 Safety Car...nu am mai vazut...la nimeni modelul asta;) o poze de grup cand o sa vedem?;)) bafta in continuare;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning