![]() |
Re: Matizu' meu
si o bara modificata ar pica misto gandeste-te al ceva unic si ceva ce ar pica misto pe masina . Spor la treaba !
|
Quote:
Incerc sa impusc 3 iepuri deodata si nu imi iese mai nimic momentan. :) |
Ca mici noutati...
Azi am gadilat masinuta: - am schimbat injectoarele si am pus unele noi - am inlocuit filtrul de benzina pentru ca era cam infundat - m-am ocupat de avans Efect: 100% multumitor. Masina e mai vie. In ultima vreme se cam molesise. De altfel, am facut si un mic test cu elemente de Cielo. Ma declar multumit si de efect. Pentru un sprint de 400 de metri e perfect. Detalii voi oferi mai tarziu, promit. :) |
Sa nu zici ca e vorba de clapeta? :D
Mai pune si tu cate o poza ceva cu masina :) iar legat de distantierele alea, ai apucat cumva sa intrebi? Nu de alta, dar am si eu de facut ceva pt jantele de iarna :) |
Quote:
N-am intrebat, dar fac intrebarea saptamana asta. ;) |
Bujiile nu se potrivesc, fisele nu cred, clapeta zici ca nu e... Doar nu or fi injectoarele? :P
|
Quote:
|
In curand... cu modificari noi... :D
|
Cum ar fi capota aia mult asteptata? :-)
|
Quote:
In iarna va intra la operatii - drastice. |
Top secret :suspiciou
Dac-o faci cum stiu ca vrei s-o faci o sa iasa crima:D |
Nu ti-am mai gasit fetele de usi...oricum daca mai gasesc te anunt! Bafta!
|
Mai urca niste poze cu stadiul actual al masinii :D.Ai planuri mari cu ea, exterior custom?
|
Quote:
Cum stii tu ca vreau sa o fac. Iti confirm tie. :) Quote:
Quote:
Trebuie sa am grija de rugina ei. Astea se vor rezolva in iarna - cand va intra in service pana in primavara. In timpul in care se va lua la puricat in service... voi avea grija sa refac jantele - ma cacai sa le fac de aproape 2 ani - ca au fost lovite de coana dinaintea mea si... e pacat de ele. Pana la urma si jantele astea dau impresia de masina mai lata si vreau sa am grija de ele pana cand vor fi fonduri necesare pentru inlocuire. Vor fi operatiuni de mare "delicateturi": voi schimba ambele traverse fata (sus/jos), inlocuire radiator A/C, indreptarea unei usi (ca deh, sunt multi frustrati care prefera sa traga un picior intr-ansa daca nu reusesc sa o sparga - sau care o fi fost frustrarea lui/ei - nu stiu), refacerea pasajelor spate. In 2 saptamani sper sa reusesc sa: - pun modul de aprindere a pozitiilor in momentul cand se inchide / deschide masina din telecomanda - gasesc o modalitate de a ilumina lateralele masinii in momentul cand se deschide o usa (acelasi efect ca la plafoniera - se deschide usa, se aprinde plafoniera si 2 becuri/leduri/etc care sa lumineze asfaltul in dreptul usii - sa stiu si eu in ce calc :lol::lol::lol:) - inlocuiesc turometrul cu unul Pilot in 7 culori - vopsesc stalpul cu ceasuri - prea marea lene m-a tinut departe de a finaliza suportul de ceasuri suplimentare. Si, ca sa nu evit raspunsul la intrebarea ta: ma gandesc la un exterior custom - sper doar sa reusesc sa ma "programez" in timp util la baietii de la Bacau, pentru a avea si ei de lucru la ceva, in perioada de hibernare... :D |
Fă tu ce ai acolo că la noi se rezolvă :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning