![]() |
e belea si sensu giratoriu de la Carefour,la iarna daca o sa fie zapada sa vedeti ce o sa mai faca oamenii pe acolo :lol: :wink:
|
Re:
Quote:
Topicurile inchise si cele vechi raman in arhiva Comunitatii Ploiesti. Ce s-a intampla daca tot am sterge topicurile(aici pe comunitate sau in general pe forum) ? Nr posturilor insemna sa fie mereu 0 sau foarte mic PS: Twwety e la bucuresti la facultate |
sa nu sariti pe mine!!!
dar eu am observat ca pe comunitatea noastra se posteaza cel mai des!! ati vazut ca arata unde sunt posturi noi mi-am dat cu parerea :cry: |
Re:
Quote:
oricum e binishor si cum e acum tinand seama ca nu este infiintata de mult timp |
\"si tu si dshockevo .. nu va mai dati prost cu parerea ,eu stiu mai bine ce trebuie facut si cum trebuie\"
ok. :( sorry :( |
filme... trebuie sa aiba cine sa le faca. trebuie ceva pt show, nu poti pune ceva banal sau care se intampla zilnic.
un burn, o liniuta... d-astea |
@RaulNFS
nu man.. nu vreau sa te superi dar crede-ma .. stiu ce trebuie sa fac, stiu bine chiar :wink: |
las ca-mi trece :)
|
acuma vorbesc din cate am vazut eu dar suntem printre cei mai numerosi
asta nu poate sa fie decat de bine |
si aceste poze.filme etc nu sunt pentru ca noua ne trebuie vreo 2 sapt pentru a organiza o intalnire :D
|
Re:
Quote:
looool |
Re:
Quote:
degeaba te miri!!ntre 1 si 2 sapt ne trebuie pentru un eveniment de acest gen,si in plus doar cativa au aparate foto/video. :cry: puteti sa imi spuneti daca nu am dreptate undeva :wink: :boxing: |
Ma aici mai e faza si de timp stii tu... :? Ca nu toata lumea are timp asa mult si plus de asta la unii e si de bani :wink:
|
pai mah nebunilor. vin si eu cu camera foto/video cand mai e la evenimente dastea. da tre sa ma avetzi grija de mine.... adica sa ma luatzi cu masina voastra si sa ma ducetzi.... :)
numa sa pot. |
Raul, tu unde invetzi?
ce fac baietzii sambata? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning