![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
te-ai depasit si de data asta mai jockere :)):) felicitari pt noul portbagaj :)) cati ami multi km si sa nuami ai noroc de prosti :))
|
ce ciudat e locu ala fara KIS... mai devreme era un logan albastru acolo da tot lipsea ceva:))
|
Super tare ideea cu incorporatul eleronului in portbagaj.Bafta in continuare.
|
10 Attachment(s)
multumesc toturor :) Updates - masina e din nou gata !
- mi-am refacut partea lovita - mi-am refacut pragurile si am renuntat la fibre ( praguri si prelungiri) - mi-am vopsit portbagajul - mi-am montat telescop ptr deschiderea automata a portbagajului: Cateva poze acum si maine sper sa fac un filmulet cu deschiderea ! |
a iesit sooper kis-ule....am si io o intrebare...cat a costat vopsitul portbagajului?? mersi;) :rolleyes2
|
cu asta spun totul:
Ai o masina care ne face cinste :) |
Domnu sunt uimit de rezultat.
Cat de bine poate arata fara prelungiri si praguri ...., cat despre portbagaj jos cu palaria, idee originala pusa frumos in practica:-) Bravo... PS: poate ar da mai bine si fara prelungirea de pe fata:rolleyes2 |
Fara cuvinte:D niciodata nu cred ca imi venea o astfel de idee in cap. FELICITARI!!! si bafta in continuare
|
incepe sa se contureze o masina interesanta.
spor si cu restu modificarilor |
normal Mihai, daca ti-ai bagat tu mainile si imaginatia ...iese ceva frumos :)
|
Felicitari! Foarte frumos a iesit! :) Arata bine fara prelungirea spate, mai trebuie spoilerele in culoarea masinii, eventual bad-boy look-ul, si va fi bestiala masina ;) oricum, e deja :).
|
A iesir super!!! arata mult mai frumos asa....
app: deschiderea portbagajului cred ca ai facut-o din telecomanda nu? sau interior? |
Arata foarte bine portbagajul,dar eu sunt de parere ca arata mai bine cu prelungirea spate si cu praguri de fibra.Ai putea incerca sa vopsesti complect spoilerele in culoarea caroseriei.
|
Mai bine pastrai pragurile ca aratau bine.
Mi-ai furat ideea din cap si eu ma gandeam la asa ceva numai ca nu o sal pun in practica fiindca am alta masina. Bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning