Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Eugen_TL 12-05-06 15:22

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

ohohooo cate pagini :) bv ma ! TOTUL e f interesant..am citit tot..abia astept sa termini( nu te grabi insa sa nu strici la final ceva...e timp :) )

pesteimputit 12-05-06 20:40

inca odata:
1)alternatorul de tico FACE (sau mai bine zis facea) fata fara probleme instalatiei din masina mea care avea sigurante de 150a (adunate)
2) daca legi toate statiile la masa cu cabluri 4 awg, toate in acelasi punct, nu o sa ai probleme, presupunand ca in fata inlocuiesti cablurile de legare la masa cu 4 awg si cablurile de la alternator deasemenea cu 4 awg
3)cumparati dracu odata baterii deepcycle, e sub 5 milioane la wizards o baterie STINGER SPV35 si credeti-ma ca face toti banii si elimina nevoia unui condensator
4) cu un alternator mai mare sugrumi si mai mult saracul motor

(asta in legatura cu postul tau de la topicul lui tico rs)

B-69-TAU 12-05-06 23:58

asa e cum zice si peste, dar lasa putin muzica la o parte.....fa masina aia sa mearga....te rugam....:lol:

quick_5hifter 14-05-06 08:56

Quote:

Originally Posted by pesteimputit
inca odata:
3)cumparati dracu odata baterii deepcycle, e sub 5 milioane la wizards o baterie STINGER SPV35 si credeti-ma ca face toti banii si elimina nevoia unui condensator

o sa cumpar si de-aia, dar deocamdata am multe alte cheltuieli (am dus masina in service pentru reparatie motor si ce probleme mai sunt sub capota, iar apoi o duc la tinichigerie pentru alte probleme ;))

quick_5hifter 14-05-06 09:02

@peste, nu stiu cum facea fata la tine la 150 de amperi, dar mie mi-a golit de curent, in foarte putin timp, 2 baterii originale daewoo (pe rand), noi-noute, numai cu un singur amplificator gto 301.1, fara sa ascult vreodata cu motorul oprit...am cabluri 4awg si nu inteleg cum s-a intamplat, m-am gandit ca e de la cureaua alternatorului, dar am verificat si NU e de-acolo...si nici de la alternator

Isti 14-05-06 16:33

Tico

Salut baieti...am si eu un Tico asa mai tunat un pic...ca dara si eu tunez ca ori ce om...si as vrea sa mai modific ceva si in exterior ca pana acuma nu-iam facut schimbari prea radicale...si as vrea sa-i fac ceva...imi dati ceva idei???cum si ce sa fac? uitati o poza si niste filme cam cum arata si ce poate un TICO!!!! http://localhost.nl/~laccc/Tico/! Uitati-va si ziceti pareri! :D :D :-)

Edit by ReLLaXX: Fiindca esti nou aici las post-ul cateva zile si iti recomand sa deschizi un subiect separat pentru masina ta. Aici se discuta despre Tico-ul din Constanta si pe subiectul pe care o sa-l deschizi tu se va discuta despre Tico-ul tau. Daca vrei informatii despre tuningul pe un Tico ia-ti o zi libera si citeste tot ce gasesti pe forum pe tema asta. Bafta!

LKS 14-05-06 18:07

mda ...tare ,....da trebuia sa iti faci topic separat ...ca aici e prezentata alta masina

pesteimputit 14-05-06 21:20

ok, faceti cum vreti, ru v-am spus cum am facut eu si cum trebuie facut.

quick_5hifter 15-05-06 02:35

6 Attachment(s)
ok peste, am recitit postul tau de vreo 2 ori si acum am inteles....trebuie inlocuite toate cablurile, nu numai traseul amplificatoarelor...si o sa-mi iau si deep cycle, dar cand fac rost de bani :sad:
-deocamdata masina e la mecanic, unde imi mai fac si eu de lucru :-P
-john hooked me up with the pictures, like usually :lol: :

CT99WUW 15-05-06 09:25

2 Attachment(s)
Ticooooooo Powaaaaah'

mihai88 15-05-06 09:47

frumos tico

la 4tuning day a fost unu alb marfa.....cu muzica care facea cat toata masina

tineo tot asa

bafta

LKS 15-05-06 17:47

ce suparat arata micutzu fara spoileru fatza :D

apropo...meshteru asta e de prin km5 ?

CT99WUW 15-05-06 23:09

No way Jose...faaaaar away nu e in 5

LKS 16-05-06 14:08

am vazut peisaju ala "rustic" ..si am zis ca e pe acolo ...de fiecare data cand trec pe strazile alea....daca e cald ..toti repara la masinile lor :D

tico_rs 18-05-06 14:47

peste: unele modele de tico cu AC aveau din fabrica alternator de 65 a, poate asa era si al tau, si tu aveai deep-cycle...

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning