![]() |
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
Quote:
|
Quote:
|
man...o sa aduc sapt viitoare un prieten cu un peugeot V6 crima masina..rupe tot, fost pilot de curse... si are 54 de ani deci daca ai in sange asta nu conteaza varsta pe bune dar, oricum asta suna cam suspect...
|
Quote:
si pentru a parafraza niste baietzi bestiali iti dau un indemn: " Da cu Dacia-n perete/ C-o sa-ti cada un Renault din ea" hahahahahaha |
Quote:
|
Quote:
P.S. Am vazut ca ai apucat sa te dai cu un peugeot 207, care a fost rezultatul??? |
a batut khalis de 2 ori
|
Pejoul avea jantele pe 17.
Cand a avut lantele pe 16 si fara toate prostiile in el, ea a pierdut la o masina juma. :lol: Sa va spuna si ea ;) |
Quote:
|
deci joia asta ceva?:D
|
kidulee.... te-ai dat shi u cu pejou'..... atunci cand am fost pe kiseleff.... de eram la start eu, tu, pejoul shi inca un megane hatchback gri..... atunci cand ne-a dat-o meganu ala la totzi grav de tot..... remember?.....
taure..... ma supar... ce naiba.... nu potzi sa ma lashi sa ma bucur shi eu in linishte.... :-P.... pana mea.... tzi-am promis shi ma tzin de cuvant... o sa te fac cu tot cu jantele tale pe 16.... vezi tu pe dreq... :twisted: p.s. shi n-a fost o mashina jumate..... :chainsaw::poke: |
O masina si o rigla:)) pai te-ai bucurat cateva zile:) o sa stabilim noi o data in care doar noi 2 ne dam, filmat, de 3 ori...si gata am terminat cu cine face pe cine intre noi 2 :))
|
Poate te are Khalis pe film :D
|
ma are pe film, ca eu nu o am pe film cand am facut-o. dar rectificam cand o sa stabilim sa incheiem aceasta disputa :D o sa o am si eu pe film
|
Vise tata vise :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning