![]() |
Re: Matiz-ul meu
Cum pot vorbi cu tine?M-ar interesa cum ai facut barile.Arata super , te-am vazut prin oras.
[email protected] este id-ul meu daca poti te rog sa imi spui. |
Re: Matiz-ul meu B 06 MPG
Multumesc pentru aprecieri ;) depinde prin ce oras m-ai vazut ca am observat ca esti din Giurgiu si am un proces pe acolo cu politia rutiera ; cat despre bari le-am luat gata facute de la niste fanatici daca pot sa spun asa , cea de pe spate de la Constanta si fata de la Oradea
|
In Bucuresti te-am vazut.Ca sunt din Mihailesti si lucrez in Bucuresti.Parca sa spunca pe Mihai Bravu.
|
Quote:
|
In primul si primul rand felicitari pentru masinuta. Frumoasa, de bun gust, atent modificata.
Nu pot sa ma abtin sa nu iti recomand un alt motor pentru ea, (nu ca sa imi fac reclama la vanzare) pentru ca am citit mai devreme ca "nu ai ce sa ii faci la partea tehnica" si aici te pot contrazice putin :-) Daca vrei sa duci proiectul la bun sfarsit, si sa te alegi cu vreo 140cp la roata, da un semn si iti fac o oferta buna de tot, fara bataie prea mare de cap. Sa ne auzim de bine |
arata bine rau :) si culoarea imi place . !
bafta !! |
Quote:
|
Mai traiesti man? :D
|
Quote:
|
Quote:
Iti ducem lipsa la intalnirea de Matizuri. |
Quote:
|
Quote:
|
Am revenit si am o curiozitate... Ce credeti ar fi mers expusa si masinutza mea la 4tuning days ? vreau cat mai multe pareri de toate felurile :-)
|
hmmm:-? te-am vazut zilele trecute printre strazi in 13 ma grabeam :D, daca ai schimba jantele sa pui ceva mai mare ai un loc pe acolo rezervat! parerea mea:)
|
Quote:
Un badboy look, niste jante pe 15... chiar si numai pentru un salon si shaved doors. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning