![]() |
Re: E30 - Sgm
Frumos ursul, simplu.
|
bov-ul este greedy type s?
|
probabil copie fidela made in china.
|
o vei inmatricula acum k s-a micsorat taxa???
p.s.: eu unul as plati 1000e doar k sa am iar b 34 sgm |
Terminati cu prostiile cu taxa mica. E cea mai mare teapa, si multa lume a pus botul ! Este 3700E taxa la urs 2.5, il incadreaza la non-e.
Ce ma incalezeste ca in loc de 6000 acum e 3700? nu ma incalzeste deloc. La masinile noi taxa este mai mare decat inainte. |
asta pt k il incadreaza la non-euro....dar scz akm de offtopic..ai idee pisicile la ce le incadreaza???
|
nu stiu, mergi la rar si intreaba. posibil euro 1 sau 2
|
Salut. ai fost personal si ai intrebat cu talonul (brif) in mana, sa stii exact? Pentru mine a sunat cineva si a zis ca e non-euro, doar a zis ca e BMW din '88 si gata.......... non-euro. Pe talonul ei scrie D1, as vrea sa merg personal cu actele in mana sa imi zica mie in fata (sunt un mic toma necredinciosul, sau speranta moare ultima:sad:) Ma intreb ce e ala catalizator:?: pentru ce e pus pe masina, sa fie non-euro:?: Niste ORDINARI si HOTI pe fata, mi-e maxima scarba........... Poti sa-mi zici te rog cat costa la bulgari? (cat ai dat tu, cat ar fi pentru 2500 cmc, daca stii) Mersi si bafta cu masina, desi astia iti cam taie tot cheful:evil:
|
Peste 160 cp este f scump la bulgari:D
|
Da, asta e problema la bulgari, ca daca vrei sa fie ieftin trebuie sa o incadrezi la sub 160cp, altfel te rupe si la aia la bani :)
Felicitari SGM pt masina, imi place ca i-ai pastrat liniile simple. Acum ca ti-am citit toate cele 26 de pagini am cautat putin pe youtube sa iti vad DIN NOU cum a ajuns Dacia.. si iar m-am enervat ca si atunci ca a ajuns pe mana cui nu trebuie. Asta e.. Mult succes cu ursulache in continuare ;) |
Tre sa recunosc ca il urmaresc pe Robert de mai bine de un an(asta pe mai multe forumuri), dar nu am postat niciodata si o fac acum : multa bafta iti urez is multi "CP" !
Mi-a placut foarte mult Dacia alba dar si ursu e fain :spor la treaba ! |
Quote:
SUNT INTERESAT DE ACESTE COMPONENTE... IMI POTI DA MAI MULTE DETALII TE ROG ....MS MULT!! |
Quote:
P.S. Mersi |
a intrat in hibernare ursu` de nu mai mornaie :P ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning