Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Tutoriale tuning manual machete! (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/58435-tutoriale-tuning-manual-machete.html)

L4uR 12-08-09 21:12

Re: Tutoriale tuning manual machete!

ambele sunt bune......cu chitul finisezi foarte bine....daca ai fost atent pe paginile anterioare s-a mai discutat....

Darius DMS 12-08-09 21:21

da....eu nu l asta ma refer......am vazut la cineva pe forum,ca a folosit direct chit auto.....si de asta am intrebat....faza cu finisatul o stiu de mult timp si mie mi s-a mai zis

a!3x 16-08-09 14:53

uitati ce am gasit pe net https://www.youtube.com/watch?v=oSDpTNjRELU si mai stiu multe dinastea care arata ce modele de praguri spoilare sau alte chesti fac iei la machete si va puteti inspira as deschide un Thread dar nu stiu daca imi da voie unul dintre administratori

3Mi_wrc 16-08-09 21:11

care stiti cum pot sa fac un geam pentru far la o macheta ???

graffik4life 16-08-09 21:17

Quote:

Originally Posted by 3Mi_wrc (Post 2562611)
care stiti cum pot sa fac un geam pentru far la o macheta ???

Din "plastic" de la cutiile de machete

coman razvan 16-08-09 21:21

Sau din capacele acelea de plastic transparent de la smantana! :)

raduferrari 03-09-09 13:54

SALUTARE.
Am niste intrebari, va rog sa ma ajutati.
1. Ptr a da jos vopseaua de pe macheta trebuie sa dau cu decanant si dupa aceea cu o carpa?
2. Dupa ce am dat cu decanant trebuie sa dau cu hartie abreziva?
3. Dupa asta trebuie sa dau si cu grund si dupa aceea vopsea???
4. Este greu sa faci body kit din poxilina ? Dupa ce am modelat si dupa ce am dat cu kit auto trebuie dat cu hartie abreziva? Daca da, de cat ? Si inca ceva dupa ce am terminat body kitu il dau cu grund si-l vopesc?

D0ryN 03-09-09 18:48

Quote:

Originally Posted by raduferrari (Post 2608080)
SALUTARE.
Am niste intrebari, va rog sa ma ajutati.
1. Ptr a da jos vopseaua de pe macheta trebuie sa dau cu decanant si dupa aceea cu o carpa?
2. Dupa ce am dat cu decanant trebuie sa dau cu hartie abreziva?
3. Dupa asta trebuie sa dau si cu grund si dupa aceea vopsea???
4. Este greu sa faci body kit din poxilina ? Dupa ce am modelat si dupa ce am dat cu kit auto trebuie dat cu hartie abreziva? Daca da, de cat ? Si inca ceva dupa ce am terminat body kitu il dau cu grund si-l vopesc?

:?::!:

Darius DMS 03-09-09 18:55

deci...radu....decanant=DECAPANT iar abreziva=ADEZIVA si nu e hartie adeziva este smirghel....

decapantul il dai jos cu o carpa sau cu o periuta de dinti care nu iti mai foloseste.dupa dai cu smirghel fin(din cate stiu).dupa asta,ii faci body kitul din poxilina si finisezi cu smirghel.apoi finiseszi cu chit auto.dupa ce ai finisat,aplici spritz kit(asa se cheama si asa se scrie)...dupa ce ai aplicat dai 3-4-5 straturi de vopsea si o lasi peste sa se usuce....si gata!!....multa bafina ....numai bine,DMSu

raduferrari 03-09-09 20:16

Mersi pentru tot DMS, dar mai am o intrebare: Cam cat costa Poxilina; Kit Auto; Spritz Kit; Smirghel; Vopseaua? Si inca ceva, de cat sa fie smirghelu este bine de 800?

Darius DMS 03-09-09 20:23

pai,poxilina in principiu,te costa 8-12 lei,depinde daca vrei mai putin sau mai mult continut..chitul te ajunge pana la 20-25,atat stiu eu ca este caci atata costa la mine in botosani...vopseaua te costa intre 8-16 lei..la mine in botosani e 7 lei spray magic.recomand e foarte bun...la spritz chit te costa cam cat te costa si grundul la spray,15 lei..smirghelul nu stiu cat costa,eu iau de la tatal meu caci are atelier de lucru...eu la finisat la poxilina,folosesc smirghel de 900 si imi iese exact ce vreau;)...iti urez bafta in proiectul tau...numai bine,DMSu

D0ryN 03-09-09 21:21

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2608806)
deci...radu....decanant=DECAPANT iar abreziva=ADEZIVA si nu e hartie adeziva este smirghel....

Mariner...marinel...
Forma corecta e hartie abraziva. (nici "abreziva", cu atat mai putin "adeziva")

Madalyn Boss 03-09-09 21:22

Corect ... :D

Darius DMS 03-09-09 21:45

multumesc dorin...nici eu nu stiam daca e corect sau nu....scuze de offtopic

ciuca2 06-09-09 16:43

2 Attachment(s)
Niste stickere foarte faine.

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning