![]() |
Re: Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii!
1 Attachment(s)
Nume : DoDo
Nume in buletin : Doru Data Nasterii : 22 Iunie Ocupatia : Inca :sad: la "suferinta" .. school Masini : Seat Leon 16v , Dacia Logan 1.4 , Skoda Octavia 1.9tdi , Dacia 1310 Hobby : Lady`s , Cars , Pc and .. 4Tuning 8) |
b00n.. i'm next,deci:
prenume: adi varsta: 15 ani si 5 luni ocupatie: elev (cls 9a) masina: nam,in schimb am un scuter hobby: motoare,scutere,fete,pc,aaa da si 4tuning :-) |
1 Attachment(s)
opa.. tre si poza?:lol:
|
Bine v-am gasit,ma apropii si eu de varsta la care pot sa-mi iau carnet si am decis sa intru si eu in aceasta comunitate :)
Nume:Andrei Data Nasterii:11 Decembrie '90 Ocupatie:Ma plimb 5 minute cu o Dacia 1300 si repar la ea o zi. Masina:Nu stiu ce masina voi avea,asa ca nu ma pronunt. Hobby:Masinile,grafica si reparatul daciei(cred ca a devenit un hobby). |
Nume: Esna
Data nasterii: 17.11.1986 Ocupatie: inginer in devenire Masina: Clio Hobby-uri: tipic feminine :) |
Nume: Popa
Prenume: Iliuta-Ciprian Nik: Kedy Job: IT-engineer Masina: Ford Fiesta 2004 1.4 16V 80 caluti; Dacia Logan 1,5d 70 horsi:oops: Hobby-uri: Cars, babes, sports, 4tuning;) |
Nume: Vlad
Prenume: Andrei Data nasterii: 10-10-1990 Nick: Vladutz_mitsubishi: Elev.. student la BUCATAR Masina: nu am momentan pentru ca inca nu am permis.. dar prima masina va fi dacia 1310 a lui tata care deja o pregatesc, o aranjez.. alea alea... Hobby-uri: Masini , gatitul , pescuitul |
Nume:Vlad
Prenume:Minculeasa Catalin Data nasterii:11-11-1994 Ocupatie: Scolar Masina:nu am :lol: Hobby-uri: Virtual tuning,machete,masini,tuning,PC si pe 4tuning stau toata ziua:rolleyes2 |
Daca tot am pus mana pe o jucarie de Dacie, si am fost indemnat de un prieten sa ma inscriu aici, sa ma prezint si eu:
Nume: Branescu Prenume: Nicolae (pentru prieteni Miky) Data nasterii: 25.11.1972 Locatie: Hunedoara Ocupatie: IT-hardware manager (a fost o data hobby) Autoturism: Dacia 1300 recarosata Hobby: pianist (a fost o data ocupatia principala :)))) poze nu-mi pun aici, ca sa nu o luati la fuga toti :)) |
Quote:
P.S. complectare :lol: |
Quote:
noroc! |
Nume: Teodosiu
Prenume: Danny Nick: DannyKiD sau EmoKiD Data Nasterii : 26-10-1991 Locatie : Valcea - Baile Olanesti Ocupatie...SCHOOL /bleah` hobby`uri : pc games racing, 4tuning, tot ce e legat de masini si tuning :D |
Ma semnez si eu aici,abia m-am inregistrat:
Prenume:Alex Nascut in aprilie '84 Permis aveam A si B....a fost anulat,se reface pana pe 15 mai 2008 Masina:Ford Fiesta 1.4 80 hp,vai ce am ajuns,in state ma dadeam cu ceva mai serios Locatie:Cluj-Napoca Ocupatie:sunet si lumini pt.cluburi/interioare masini pe piele hobby...prea multe de enumerat o sa vina si poza curand |
Nume: Oprea
Prenume: Ionut-Cristian Data nasterii: 08.04.93' ... 15 ani proaspat impliniti:P Ocupatie: deocamdata scoala Masina: am mai multe...folosesc un dealer f bun...burago:lol: Hobby-uri: basket,plimbari,4tuning.ro...si cam atat |
Quote:
daca tot m-am bagat si eu in seama,sa ma prezint si eu: Nume: Grigore Prenume: George Daniel Porecla: GGD Varsta: 20 Masini: Dacia Logan, Toyota Avensis si 2 Dacii Papuc cu 2 si 5 locuri. Ocupatie: agent asigurari la BTA si agent vanzari mobilier pt spitale si balustrade la Proser Grup Oras: Bucuresti Hobbyuri: Masinile,tuning-ul (in special la Logan),muzica si mai gasesc eu |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning