![]() |
Re: FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)
Quote:
|
3 Attachment(s)
ride`u lui potos :D
|
cine a mai vazut prin oras un TT gri,(noul TT). are careva poze cu TT-ul????
|
tre sa vb cu Sv-xx-ybg.. ca e prieten cu el ;)) :P
|
foarte frumos astra....modificari ceva sub capota?
|
daca ti-ar spune aia ar trb sa te ucida =))
|
trebuia sa mai astepte cateva zile..am si stopuri clare acuma :"> :"> :"> , app..MAF, nu trebuia sa-i zici..ca acuma..nu mai e surpriza:))
|
dragutz opelu. dar parerea mea e ca se poate si mai mult.
|
Quote:
|
Quote:
|
toate ca toate .... :-? dar citeste cum se numeste topicu ,,foto cu masini TUNATE din suceava" .........asa dak o luam pun si eu aici masini de zeci de mii de euro din micu meu falticeni ;))
|
Topicul se refera la poze cu masini modificate ....nu la discutzii despre masinile modificate ce apar pe acest topic 1 la mana ......2 la mana ...dak doritzi sa apreciatzi sau deapreciatzi multe masini de pe caest topic ...va rog sa luatzi in considerare k sunt diferite stiluri de modificare ...unuia ii place mai unflat ..mai inpopotzonat ...mai bling bling...unuia ii place mai simpla ...agresiva ...unia ii place mai racing ...altu se vrea sleeper...fiecare cu pretentziile lui :)...
Normal k pe Opelul lu' Poto sar putea face mai multe ...dar si buzunaru e cusut la capat ..si stilul implementat d el ..ii sta bine pe masina si avand in vedere k d masina se foloseste omu ..si nu mers numai pana la piatza ...e folosita in mai multe scopuri care ar fi putut solicita masina si tunnigul implicat destul d tare ...totusi ...eu zic k nu sunt modificari pe masina de care sa commentatzi in sens rau ...are un aspect clean ( curat ) ..e simpla ...si ii da bine :) .... Numai bine ...Respect ..si poate invatzati ceva din postu asta nesimtzit ...dar totusi inutil avand in vedere k suntem pe un forum d tuning ... Implicit , nimeni nu sa nascut invatzat ... Respect ink odata ..si la mai multe posturi ...on topic ...si cu scop ;) |
3 Attachment(s)
SALUT SUCEAVA. IMI CER SCUZE CA MA BAG ASA IN SEAMA, DAR DUPA CE AM VAZUT T4-le LUI C&O TUNING NU M-AM PUTUT ABTINE SA-I ARAT SI EU T4-le PE CARE LUCREZ. EU AM VENIT CU IDEEILE SI SEFU' CU BANII.:lol:
|
haha :)) , la ala e fain sa faci remorca din fibra in forma cabinei(cum is daciile papuc la care nu se dau in jos marginile remorcii ......... ;)
|
foarte draguta. In spate sa pui numai boxe dintra-lea marin si faci disco
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning