Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   dgdgdgdg (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5660-dgdgdgdg.html)

the_mav 03-02-05 12:08

acu' 2 noptzi era sa mor... :roll: :? :shock: ... criza de gastrita (au zis aia).. cu plantoane facute toata noapte shi cu pumnul de medicamente din ora in ora...
naspa... :? :shock: :roll: :cry: :shock: :roll: :cry:

iar aseara pe la 9 ffocus mai avea 2 metri si se urca pe rechinul meu.... da omu' flashuri, claxoane, alea, alea... nimic :evil: :shock: ... el isi vedea linistit de vorba cu o tipa cu golf 4 :wink: .... bai frate vroiam shi io sa-ti mai cer autodata ca mi-a pierdut unu' cd'u meu :evil: , da' daca te-am vazut asha prins, m-am dus mai departe la banca sa scot bani.... da' nu am avut ce scoate.... :evil: :x :x :? :roll: :? :roll: :shock:

Carmen 03-02-05 15:08

Asta e un mod mai \"finut\" de a-mi spune cum isi face de cap? :ballbounc

the_mav 03-02-05 15:12

pai daca ma gandesc bine, cre' ka e foarte posibil sa fi confundat fordul lui cu altul asemanator.... nu mai stiu daca tatoo-urile lui sunt negre sau nu.... :? :roll: :wink:
iar tipa cu golful era insotzita de cineva mai in varsta ... deci chiar nu cred ca i-a trecut cuiva sa-si faca de cap :wink: ....

:wink: :P :roll: :? :wink:

Carmen 03-02-05 15:34

Da da da... :paper:
Lasa... nu te simti vinovat ca ti-a scapat... N-o sa moara din asta :evil_laug

the_mav 03-02-05 16:02

n'am de ce sa ma simt vinovat... (asta nu ma face implicit nesimtzit :wink: )...
repet insa: nu mai stiu ce culoare au tatoo'urile lui de pe ford.... e f posibil sa il fi confundat... :roll: :?

poate confirma el.... :wink:

EvLSant0S 03-02-05 16:56

sunt sigur ca va recunoaste : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))

Mr.Nice 03-02-05 17:16

MANEVRA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

ffocus 03-02-05 17:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
iar aseara pe la 9 ffocus mai avea 2 metri si se urca pe rechinul meu.... da omu' flashuri, claxoane, alea, alea... nimic :evil: :shock: ... el isi vedea linistit de vorba cu o tipa cu golf 4 :wink: .... bai frate vroiam shi io sa-ti mai cer autodata ca mi-a pierdut unu' cd'u meu :evil: , da' daca te-am vazut asha prins, m-am dus mai departe la banca sa scot bani.... da' nu am avut ce scoate.... :evil: :x :x :? :roll: :? :roll: :shock:

tocmai tu...nu ma asteptam la asa ceva...si postezi aici ascuns asa printre randuri... :no:

iasi_drifter 03-02-05 20:50

hosting

the_mav 04-02-05 07:34

acu' io ce sa mai intzeleg, mai frate.... deci ai tatoo-urile negre la fordu' tau.....
:wink: :? :roll: :wink: :P

mpa 04-02-05 09:18

Bah mesaje inutile :!: Fara logica :!: Ca incep sa inteleg si ma supar :evil:

iasi_drifter 04-02-05 10:27

Doi soricei spargeau cuburi de gheata intr-un bec. Vine mama lor, elefanta si le spune: -Bai fratilor, dati-va jos din corcodush ca nu-i bicicleta mea! morala : nu lasati adidasi uzi pe pervaz ca explodeaza butelia

din ciclul 3 porci:
Doua vaci stateau īntr-un copac si crosetau apa folosind 2 caramizi. La un moment dat, una dintre ele o īntreaba pe cealalta:
- Cīt e ceasul, ma?
Cealalta scoate termometrul din caciula si zice:
- Joi!
Morala: Nu īndoiti sticle de Pepsi.

motto:
foaie verde stalp
curge apa-n bec
bivolu e fotomodel...
doua vaci stateau pe-o craca si crosetau o felie de benzina.
in zbor trece un aligator inaripat care le intreaba cat e ceasul, la care una din ele scoate barometrul si ii spune azi e joi.
Morala:
nu mai bate cuie-n geam ca e bicicleta mea!

E mai bine asa sau schimbam guvernul ca sa fac un drift pe brad?

@Nos@ 04-02-05 13:00

Un crocodil crosheta dovezi intr-un bec si pe deasupra lui trecea o turma de ursi sarmosi.Unul din porci zice.Crocodilule vii cu noi!?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AM RAS DE M-AM *** PE MINE!AUZI ......VII CU NOI? HAHAHAHA CE TARE FAZA!

Mr.Nice 04-02-05 13:53

Ursi mistreti si porci polari.....

PEACE
:peace:

the_mav 04-02-05 15:18

shi cu tatoo'urile cum ramane :roll: :? :roll: :? :roll: :? :wink:

All times are GMT +2. The time now is 00:39.

- Copyright 2026 4Tuning