![]() |
Re: Tico SL 2000
Lucreaza bine baietii de acolo! Dar ca preturi cum sunt? :)
Frumos tico, imi place cum il intretii. Nu cred ca ma hazardez deloc daca zic ca e unul dintre cele mai bine intretinute si ingrijite tico-uri din Ro :) |
Preturi bune te asigur(amanunte pe PM daca vrei ),sudorul este supermeserias nimic nu se face in graba ,are ochiul format ,unde mai pui ca eu vroiam sa ajung la Bucuresti (alta cheltuiala )!
|
Felicitari domnu, te-ai molipsit cu inoxul ? :lol:
Imi place ca ai / a avut rabdare sa scoateti evacuarea exact pe unde era, eu m-am lenevit grav si am scos'o pe sub punte, si joi am rasucit'o si e pe mijloc pe deasupra de punte :p Un clip scurt nu pui ? |
Asteptam un filmulet cu sound'ul:-P
|
Zgomotul este absolut senzational,se ajunge rapid in 6000 de ture ,motorul trage f.bine senzatii tari ce mai !.Cred totusi ca nu va ramane asa ,voi mai intercala o finala asta asa ca sa nu raman fara talon ! Va fi ceva demontabil (cu sau fara ) asta daca nu reusesc sa fac rost de ''electric cutoff'' sau ''exhaust bypass" o clapeta de by pass comandata electric !
Sarbatori fericite ! |
Nu reusesti sa faci un bypass cu o bobina ceva, legata printr-un releu? Ma gandisem si eu la asa ceva, dar nu am pus pe hartie intreaga schema...
|
Chestiile astea sunt interzise in EU de aia nu le fac ,se gasesc numai peste ocean!Nu prea poti sa o faci sunt temperaturi mari acolo materiale speciale ,prelucrari precise pt etansare perfecta & stuff !Pana la urma tot imi iau trebuie sa gasesc pe cineva care sa-mi comande !
|
Stiu ca sunt interzise :) Si acolo sunt interzise, dar doar in orase am inteles :)
Eu ma gandeam altfel. faci un Y undeva. un capat se duce catre toba normal, iar celalalt se opreste si e asupat cu o clapeta. Clapeta asta trebuie sa gasesti o modalitate sa o deschizi. Daca ai posibilitatea sa iei gata facut, e mai bine ca nu stai sa iti bati capul atata... :) |
Toate astea se gasesc facute gata, pe diferite dimensiuni doar sa le montezi, am gasit si pe un site din Anglia am sa-ti dau link-urle !
|
Pana una alta iesi in curte si fa un Avi. scurt sa-ti aud inoxul 8)
|
Quote:
|
Zilele astea se lucreaza la galerie ,deja a prins contur ,cred ca voi da jos arcurile de Matiz de pe spate ,simnt prea tare gropile din Medgidia !
|
2 Attachment(s)
Cred ca sunt un stres pt tine... :oops: Spune-mi si mie te rog cum ai facut (sau cumparat) inelele care sunt pe marginile boxelor din imagine... Le-am luat de pe topicul vechi, la celalalt Tico al tau. Adica, pui boxa in usa, si ea iese in afara fetei de usa inca x mm, si ma intereseaza sa arate asa cum aveai tu. Poate n-o sa fie chiar asa, adica nu o sa iasa la fel de mult ca la tine (cred, si sper), dar vreau sa stiu in principiu cum se face toata manevra, sau daca imi poti recomanda pe cineva care face. :???:
Mersi! Si spor la treaba cu masina :lol: |
Scuze ca ma bag:
Se fac 2 inele din MDF sau PAL de 1,4 cm, se dau 8 gauri cu bormasina (4 dupa gaurile difuzoarelor si 4 la intamplare). Intai se monteaza difuzorul pe inel (sa fie lipit de inel, iar holsuruburile sa nu iasa pe partea cealalta); apoi se decupeaza fata de usa pe dimensiunea interioara a inelelor; pe urma se aplica difuzoarele cu tot cu inele pe fata de usa si se prind prin spatele fetei de usa (deci e nevoie de demontat fetele de usi). Holsuruburile cu care se prinde inelul de fata de usa trebuie sa fie mai scurte de 1,4 cm. O alta varianta ar fi sa le prinzi pe toate 3 (difuzorul, inelul, fata de usa) folosind doar 4 holsuruburi, insa e nevoie si de niste cleme pe spatele fetei de usa. Clemele trebuie ulterior prinse cu ceva, sa nu se desfaca de la vibratii (mastic negru sau silicon). |
Da asa este ,cum a zis Alex se fac doua sau mai multe cercuri de Pal sau Mdf in functie de cat vrei sa iasa in afara difurile ,discurile se prind intre ele cu cu holtzsuruburi se imbraca cu ce vrei tu ! Ca prindere poti folsi suruburi mai lungi cu trecere prin capitonajul usii si piulite pe partea cealanta ,sau poti folosi tot holtzsuruburi din interior pt distantiere si pe exterior pt difururi !
Spor la treaba ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning