![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Cum asa ma dany? Vinzi kadettu? :-|
|
masina este de vanzare , asta nu inseamna ca o sa o si cumpere cineva :))
o vand ca vreau ceva mai puternic , nu o sa va dezamagesc...dar daca nu o vand...ramaneam cu ce avem... |
foarte bine punctat ;) indiferent de deznodamant iti urez succes cu ea la vanzare si pretendenti cunoscatori!
|
Dany, masina ca masina... stii oricum parerea mea, da' restu' din pozee... e he he... (desigur, ma refer la ce asfalt curat ai in curte!)
In rest, SPOR MAXIMUS! |
io zic sa ti masina si sa iti revi incepe cu modificariile la motorasu ala a ies mullte din el si nu uita ca ai o masina UNIKAT in romania .....
|
va multumesc tuturor....
sa stii ca fata e foarte fotogenica....in realitate nu e chiar asa.... stiu ca masina mea e unicat....dar din pacate sunt limitat de unele chestii... daca o dau , va garantez ca masina care urmeaza e tot unicat in romania... |
un pret cam pe unde se invarte poti spune/macar pt cunostiinta noastra ca nu cred ca sunt multii cei care dispun de o suma mare de banii pe masinuta asta superba....
|
....pacat ca vrei sa o dai......nici macar nu ai apucat sa te bucuri cu adevarat...de ea:(
|
Re: kadett turbo
1 Attachment(s)
............:lol: frumos tauras
|
Exact asa cum ar trebui sa arate o masina modificata.Bravo
|
Quote:
6000 de euro ...nediscutabil...atat am nevoie sa pun sa achizitionez urmatoarea masina...nu mai conteaza cat pierd. Quote:
multumesc ptr poza. |
imi cer scuze ca intreb dar am auzit ca ai patit un accident. ce s-a intamplat? daca ne poti raspunde. multumesc anticipat.
|
Quote:
accidentul a fost in vara cu moto...nimik grav...mi am rupt un ligament la genunchi...acum m am operat...nimik grav...opelul e ok..e in siguranta :)) |
Sper ca reusesc sa vopsesc bara fata si daca vreemea si piciorul meu tin cu mine , masina va fi prezentata la 4tunung days.
:rolleyes2 |
Sper sa ajungi, sa-ti putem admira masina acolo.
Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning